27.07.10
08:38
Здравейте на всички. Значи аз съм на 15 години 185см висок 97кила. Значи просто няма да повярвате това, което ще напиша. Значи принципно не изглеждам добре в корема, най- вече в гърдите. Следвам следвам следната програма измислена от мене-
Никакъв бял хляб, може веднъж в месеца ако съм с приятели нещо тостер, но само това. Ако в къщи ми се яде хляб то ще бъде черен. Сладко, газирано, майонеза и сичко мазно не съм накусвал от повече от 5 години. Алкохол и цигари никога за нищо на света не съм опитвал и няма да опитам. Кисело и прясно мляко домашно пия по 1-2л на 3 дена. Не ям след 4 часа от 3 години и ако хапна нещо вечер както направих на един приятел на рожденния му ден и получавам едно хубаво чревно разтройство.
Относно тренировката 200 коремни два пъти в деня 2-3-4 пъти в деня по 20 лицеви, вечер към 10 ходим да тичаме на стадиона около 10-15 обиколки или някъде около 4.5км БЕз спиране. При фактът, че не съм ял нищо от 6 часа и съм тичал съм целия адски потен, но не и гладен. Всичко това вече продължава повече от месе и абсолютно нищо, само корема лека го прибрах и нищо аз в краката съм много добре и в ръцете, по-малко в гърба ама в корема направо хора какво има аз съм някакво ГМО. Понякога след тичането ходим в училище да се набираме и да пак лицеви или коремни и и просто. Да имал съм през това време спирания на тренировките за околко 2-3 дена ама хранителния режим си го спазвам редовно....
Темата беше редактирана от Alexxx888 на 27.07.10 08:39.
Ми то и аз ако съм на организма ти ще си складирам мазнини. ” Не ям след 4 часа от 3 ” . Това стига...оправи си храненето, че така няма да се оправиш скоро
Здравей ;).
Първата ти грешка е,че не ядеш след 4. Ако си разгедал добре форума и сайта, би трябвало да си разбрал, че храненето е много важно. Започни да се храниш на често по-малко 5-6 пъти - през 3-4 часа. Избирай подходящите храни и резултатите ще дойдат.
Успех!
Мнението беше редактирано от T-X на 27.07.10 09:16.
Хмм за това реших да пусна тук една да видя къде точно има грешка, но все пак някаква друга информация за храненето при мене примерно?
“Значи просто..” ще почакам да напишеш по-детайлно с какво се храниш.
След това някой ще ти каже вземи прочети за хранителните режими - НВД, РБД.
След това ще трябва и да ги разбереш и евентуално тогава може да ти каже някой “някоя друга информация за храненето при тебе..примерно”.
Понеже по-горе са ти посочили един от основните ти проблеми, но ти пак не го разбра..пробвай да прочетеш отново.
Честно казано и аз нз какво ям, даже един ден установих, че съм пропуснал целия ден да ям, но иначе знам, че по 2литра прясно мляко си ги пия за като стой та гледай. Иначе пиле с ориз, пиле с картофи на фурна, боб, фасул, грах, пиперки най- различни.... ох ще го кажа в прав текст на село съм какво според вас ям? :D. Според мен е по важно по колко ям и за колко време...
Мнението беше редактирано от Alexxx888 на 30.07.10 21:47.
“Според теб”.........грешно е това което мислиш :D.Важно е какво ядеш,кога и как =)
Ами хора има напредък. Почнах да се храня разделно и бавно, записах се на таекуондо (тва не може да се напише на блг :D) и така малко пооправих начина на тренировки и за сега върви ок.
Махни прясното мляко:) освен ако не е домашно..иначе ще те дъпра:)
И чети...от личен опит и собствени наблюдения съм разбрал че не дотолкова липсата на воля или наличието на мързел са проблема при сваляне,а ЛИПСАТА НА ИНФОРМАЦИЯ:) можеш да сваляш и без да тренираш,по-трудно но може..както може и да бягаш по 10 км на ден и да правиш 5000 преси и опори(от които няма смисъл) и да си в застой.Всичко зависи от яденето..
24.11.10
12:06
приятел не е хубаво твоя начин на хапване хапваи 3 или 4 пати но по малко а до колко трен намали малко опражнениятаа не е хубаво по толкова пати да ги правиш даваи на мускола да се вастонови след тренеровка правиги като изкаш секи ден ама по един пат не по 2 или 3 . :) (y)
7 хранения през 3 часа
протеини:месо,мляко,яица,ядки
мазнини-зехтин,маслини,(всичко което ядеш)
въглехидрати-хляб(пълнозърнест),картофи,кафяв ориз,овес,продове.зеленчуци
за да отслабваш ти трябва-250грПРОТЕИНИ
150гр ВЪГЛЕХИДРАТИ
125грмазнини
1.яица(само белтъците на варени яйца)/месо/прясно мялко с овес
2.сандвич{хляб+месо+зеленчук}+ябълка/грейпфрут
3.месо ссалата(1-2 пъти седмично може ориз/картофи)/риба+салата
4.кисело мляко+ овес+извара/яйца(пържени в малко зехтин)+извара +месо+салата +1-2 филийки черен хляб(ЗА ВСИЧКИ ВАРИАНТИ)
ТРЕНИРОВКА
ВЕДНАГА СЛЕД ТРЕН:мляко/месо/яйца(белтъци на варени яйца)/протеинов шейл/сушени бадеми
5.месо+салата/риба+салата/ +1-2 филийки черен хляб(ЗА ВСИЧКИ ВАРИАНТИ)
6.ИЗВАРА + КИСЕЛО МЯЛКО-може и нещо друго мляко с ябълка нещо такова за мен извара с мляко е идялно може и малко сушени бадеми-20-30 гр за вкус
по точно нз дали мога да ти го напиша успех с такова хранене за 2 месеца свалих 12 кг после РБД осше 4 пак НВД още 8 и сега на среден режим още 6 30 кг в рамките на 9 месеца
ВАЖНО: след 4 МАЛКО ВЪГЛЕХИДРАТИ ПОД 20 ГР.
СЛЕД ТРЕНИРОВКА- ПРОТЕИНИ!
СЛЕД СТАВАНЕ-ПРОТЕИНИ!
течности:ВОДА,МЛЯКО,ЗЕЛЕН ЧАЙ(ДРУГИ ЧАЙОВЕ)
МНОГО ВАЖНО ВСЕКИ 4-ТИ ДЕН:ВЪГЛЕХИДРАТИ-180-200ГР.тогава ядеш ориз или картофи
Другите са ти посочили проблема: храната и многото безмислени упражнения.
Аз мога да добавя да си правиш извара от домашното прясно мляко. Ако се развали някое мляко, го слагаш на котлона и то си ври докато му изври водата и става чудесна домашна извара :) Е, с малко повече мазнини от купешката, но е супер :)
Иначе в този форум хората, които искат да качват, пият по 1-2 л прясно мляко, така че ти можеш да орежеш количеството на 300 мл сутрин с овесените ядки.
Много време мина от миналата година, когато реших да видя форума.. Като цяло просто през цялата изминала година успях да сваля леко килограмите, но за сметка на това натрупах доста мускулна и по-важното е, че натрупах много издръжливост и сила. Все още се въртя около 90кг, но мога да правя набирания,лицеви и кофички като не съм следвал никакви режими освен нали, че не ям вечер и като цяло през деня се закусва/обядва в лавката и после си готвя в къщи какво ми е на сърце, а като изпитам нужда от въглехидрати скачам до магазина за едни бисквитки и ако е вечер ще изчакам до утре.
В момента вече сме ваканция и трябва да се заема със тренировки и имам за цел да се оформя- най-вече корем и със второстепенна важност гърди, защото в момента краката и ръцете са ми супер добре- в смисъл не са омазнени и са добре оформени... (Трябва малко трицепс да направя също ).
За сега съм се спрял на баскетбол и тичане на стадиона със едно хубаво 20мин разтягане на тревата и след обиколките почивка и ръце-лицеви,набирания. До колкото знам 50% от скока е корем...
Искам съвет какво мога да направя за корема, защото въобще не мога да следя за прием на едно друго количества, качества и тн.. най-малкото,защото аз не готвя а, която от двете домакини е сготвила и каквото е сготвила се яде....