Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
АН

04.08.10
15:02

Травми за 3 месеца:
пукната надкостница на ходилото
възпаление на еректор
разтежение на брахиалисите (и на 2те ръце)
разтежение на някакви сухожилия до бицепсите (и на 2та)
болка в гърдите от кофи (максове без загрявка)
изкълчен пръст на ръката

Какво друго мога да очаквам...

04.08.10
15:07

Аз съм късал менискус, скъсани влакна на гърдите, усукани тъкани на кръста и >едно, което ще влезне в бисерите< уникална мускулна треска на краката 5-6 дена :Д. Може да сложим и тая болка в кръста тия дни.

AZ

04.08.10
15:17

Дайте някакви съвети за клипа де,не ми се пуска нова тема :(

Мнението беше редактирано от az100yan на 04.08.10 15:18.

04.08.10
15:22

казано от cecowe на 04.08.10, 15:02:

Травми за 3 месеца:
възпаление на еректор
изкълчен пръст на ръката

Очаквай всичко, за да не се изнендаваш после ;)

04.08.10
15:29

http://vbox7.com/play:9c9c28c5 - Тоя ми напълни душата :Д ХАХАХАХАХ

Стояне, добре е тягата.

AZ

04.08.10
15:52

Да,тоя е голем смех :P Иначе съм му гледал и други клипове-доколкото знам това си е чист силикон,не синтол,защото той май се слага само в малки мускули(бицепс,трицепс,рамо...)
п.п.никакви мнения за клипа,ей,тука всички дърпате по над 100 кг тяга,а на мен не може да ми кажете как ми е техниката..
едит:Мишо,благодаря за мнението!

Мнението беше редактирано от az100yan на 04.08.10 15:53.

04.08.10
16:02

100 лева за нова клавиатура на лаптопа :( Най-скъпият протеинов шейк евър :D

АН

04.08.10
16:50

казано от Ivan Boichev на 04.08.10, 15:22:

Травми за 3 месеца:
възпаление на еректор
изкълчен пръст на ръката

Очаквай всичко, за да не се изнендаваш после ;)

Имам чувството, че съм урочасан.

04.08.10
16:55

казано от cecowe на 04.08.10, 16:50:

казано от Ivan Boichev на 04.08.10, 15:22:

Травми за 3 месеца:
...

Имам чувството, че съм урочасан.

При наличието на толкова много вещици е нормално.

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 04.08.10 16:57.

04.08.10
16:57

казано от az100yan на 04.08.10, 15:52:

п.п.никакви мнения за клипа,ей,тука всички дърпате по над 100 кг тяга,а на мен не може да ми кажете как ми е техниката..
едит:Мишо,благодаря за мнението!

Шом не срещаш шокирани коментари, значи е на добре. Аз ти погледнах клипа - добре е, според мен.
Малко ти е насечено движението, ама си пред камера, все пак. :)

04.08.10
18:22

И на мен ми изглежда добра техниката.  (y)  А тва кой колко дърпа не е гаранция за перфектна техника... : )
Още сега ми се тренира, как ще изтрая до утре нз :D

04.08.10
18:30

Аз бих се навел още малко, с цел да не допирам забърсвам краката :Р
Макар че по начина, по който го правиш, можеш да дърпаш повече

Мнението беше редактирано от alabalaa на 04.08.10 18:30.

04.08.10
19:09

Абе са кат ме боли кръста, как да му помогна по-бързо се оправи, че последните 2 клека на 100 кила нещо ме насраха и ги дигнах с кръста. Са на другия ден ме боли доста, и искам да ми мине скоро да може да ходя да си тренирам гърбината тия дни. Пия фламексин 1 прах 2 пъти на ден, та 3 дена ще карам тъй с фламексина. Смятам сега да спя по корем :D :D :D, не че като спя на гръб нещо ме боли ама. Сигурно кръста ми е доста здрав да не се сецне ;Д

04.08.10
19:15

Пробвай тия работи http://www.youtube.com/watch?v=m2Evug73DoM&feature=player_embedded

04.08.10
20:01

казано от az100yan на 04.08.10, 12:46:

.....заснех един клип как правя мъртва тяга(за килограмите-малко са,въпросът е как е техниката).......Ето го клипа : http://vbox7.com/play:5771c061
По-здрави!

Гърбът ти е прав. На твое място ще изнеса раменете една идея пред лоста, така и коленете няма да ти излизат толкова напред...

АН

04.08.10
21:46

казано от Rikoo на 04.08.10, 19:09:

Абе са кат ме боли кръста, как да му помогна по-бързо се оправи, че последните 2 клека на 100 кила нещо ме насраха и ги дигнах с кръста. Са на другия ден ме боли доста, и искам да ми мине скоро да може да ходя да си тренирам гърбината тия дни. Пия фламексин 1 прах 2 пъти на ден, та 3 дена ще карам тъй с фламексина. Смятам сега да спя по корем :D :D :D, не че като спя на гръб нещо ме боли ама. Сигурно кръста ми е доста здрав да не се сецне ;Д

Намали темпото, ще си имаш проблеми. На 16 си, поспри се малко.

04.08.10
22:00

В Пловдив няма нито един свестен магазин за добавки. НИТО ЕДИН :)

04.08.10
22:08

казано от alabalaa на 04.08.10, 22:00:

В Пловдив няма нито един свестен магазин за добавки. НИТО ЕДИН :)

Те затва е интернета :Д

04.08.10
22:13

И без тва не пия :)

04.08.10
22:40

казано от cecowe на 04.08.10, 21:46:

казано от Rikoo на 04.08.10, 19:09:

Намали темпото, ще си имаш проблеми. На 16 си, поспри се малко.

Е, човек паза се колкото мога. Така или иначе на 16-17 очаквам да имам добри резултати от упражнения като : набиания,лег,клек,тяга и раменна преса. Дори при тягата НИКОГА не ме наболява кръста, владея техника смея да кажа, но клека не го мога, дори са ми го показвали 2ма 3ма (инструктори и треньори не някакви от залата), и като сложа повечко килограми ме наболява кръста - е сега не ме болеше и си правих доста повторения, ама накрая както имах силички за още 3-4 го дигнах с кръста краката ми отказаха и е сега такъв е резултата.Може би ще правя набирания само тия дни. 5 серии по 10-14 това е. Може да наблегна таман на трицепса и трапеца (ако въобще може да се наблегне за 1-2 тренировки на тях)

AZ

05.08.10
07:16

Благодаря на всички за мненията,вече може да съм спокоен :) Сега ще го карам леко,по-нататък ще товаря щангата :)
Edit:специално за корпусито и хората,които мразят да ядат овесените ядки с вода-това е рецептата ;)

Мнението беше редактирано от az100yan на 05.08.10 07:49.

05.08.10
07:56

Мерси :D
Атакувайте :  http://www.facebook.com/#!/fitness1bg?v=wall&story_fbid=149363335078358&ref=notif&notif_t=feed_comment_reply

05.08.10
11:31

Малко размисли, които ми се въртят в главата от вчера след поредната тренировка и видяното.
Защо след като има толкова много изписано в Нета, в книгите и по списания, много от начинаещите във фитнеса преди да влязат за пръв път в залата не си правят труда да прочетат малко, да се поограмотят и тогава да ходят. Вчера докато тренирах в почти празната зала се появиха три девойки, които толкова хаотично скачаха от един на друг уред и в рамките на 30 минути изредиха всички възможни, които имаше и само чувах по колко повторения да правя - 3х15 или 3х20, даже по едно време започнаха да копират и от мен и изкараха един от уредите от строя. Гледах ги и не се сдържах и ги посъветвах - да вземат да почетат малко, че може да си докарат травма или след седмица, две да се откажат. А те от къде да четем?
Другото нещо, което забелязам - някои момчета си водят половинките, на които хич не им се тренира и вместо да им покажат правилната техника на изпълнение ги оставят да се лутат напред назад, като и те самите да знаят какво правят. Има ли смисъл от това? Да не говорим за репликите - Сложи малко килограми, че това ти е леко . И отговора - Няма аз не съм дошла да правя мускули.
Знам че, темата е стара и е говорено много за нея, но като гледаш как нищо не се променя няма как да не се питаш къде е проблемът и има ли начин да се реши.
На мен ако дадено нещо не ми харесва просто не го правя и това е. Отделно преди да вляза за пръв път в залата около 2 месеца четох различни статии в нета и във фитнес сайтове.

05.08.10
11:42

Хора и хора.

Фитнес залите не са професионални зали за подготовка, а предимно за печелене на пари. Инструкторите в тях (90%) са просто за камофлаж. А момичетата, които ходят там и изреждат уред след уред  нямат никаква грамотност какво и как да правят, просто защото това не им е приоритет или цел. Не са си направили труда да четат и т.н. защото за тях фразата “бях на фитнес” е достатъчна. И аз бях така едно време, нито съм чела, влизам в залата, мина през всички уреди, изморя се и съм доволна, тоест бях на фитнес  :) .

Така че Капри, няма какво да се учудваш. Винаги ги е имало и винаги ще ги има  :) . Едни се учат, други се отказват, идват трети...

Мнението беше редактирано от maria на 05.08.10 12:02.

05.08.10
11:58

И при мъжете е така. Една случка от неделя вечерта :

Отивам да тренирам и към края се изсипват 5 момчета по на 15-17г. яко нахъсани. След като обсъдиха кой с колко е спал на морето, започнаха да се пощипват и да се щтракат пред огледалата. Опитвах се през цялото време да не ги гледам и слушам, докато единия не дойде при мене след последната серия френско с дъмбел - седнал, и ми вика ” батка това упражнение не се прави така, аз бих ти показал, но този дъмбел (40кг. ) ми е лек ” ................
Останах без думи, и се съгласих кимайки с глава. Незнаех как да реагирам, да плача или да се смея.......
Та идеята ми беше, че хора всякакви и навсякаде.
п.п. Пича беше 70 кила с дрехите.

05.08.10
12:04

Дай му тогава един 50 килограмов, да ти демонстрира с него ;)

AZ

05.08.10
12:52

Да му беше лепнал два шамара да се осъзнае:)Аз като не тренирах-гледам ви по форума пишете,че се е напълнило с летни билдъри и т.н. и си викам,че в моята зала няма да има много народ,защото по принцип е празна,но вчера просто беше пълно с хора...и седя си аз при стоиката за клек и някакви пичове домъкнали една подвижна лежанка и я сложили точно до стойката и домъкнали дъмбелите от другия край на залата,където има 2 лежанки абсолютно същите като тази и не са заети...
Преди 4-5 месеца пък едни други 14 годишни момчета засичах и буквално всеки ден тренираха бицепса-с минимум 4 упражнения и 5 серии,ръцете им бяха максимум 30 сантиметра.Викам си,и аз в началото не знаех нищо,нямаше кой да ми покаже нищо и когато са ми давали съвет просто съм сияел от щастие и съм се опитвал да го прилагам.Та отидох при тях и им казах,че от това нищо няма да излезе-ще претренират и ще се откажат,от собствен опит им казах,че бицепсът се претренира много много лесно и че трябва да правят и други упражнения като клек,военни преси и т.н.,а не да тренират само него.Е,те се погледнаха двамата и се изсмяха нещо...след една седмица вече спряха да идват.

05.08.10
12:54

А бе в моята зала всички помпят яко ръцете. По 7-10 УПРАЖНЕНИЯ правят за бицепс, съвсем сериозно. И са им супер големи :)
Как става?!?!
ПП. Забравих да кажа, че това е 2-3 пъти в седмицата :)

Мнението беше редактирано от alabalaa на 05.08.10 12:56.

05.08.10
12:58

казано от alabalaa на 05.08.10, 12:54:

А бе в моята зала всички помпят яко ръцете. По 7-10 УПРАЖНЕНИЯ правят за бицепс, съвсем сериозно. И са им супер големи :)
Как става?!?!

Краката им растят твърде бързо, затова не ги тренират. И не искат дебели крака, само дебели ръце. Да има симетрия 45 ръка на 55 крак. Колко красиво. :)

Мнението беше редактирано от El padre на 05.08.10 12:59.

05.08.10
13:25

Мисълта ми беше, че не претоварват

AZ

05.08.10
13:36

казано от alabalaa на 05.08.10, 12:54:

Как става?!?!

Ми химия може да взимат.В моята зала има един боксъор (ей нямам я точно тая буква :Д),когото мислех за натурален-а то какво се оказа?!Не е,но както и да е.Та този същия тренира само гърди и ръце и е направо смешен-гърбът му е колкото моя,гърдите са му доста големи,краката са му по-малки от моите,но ръцете са му по 50 сантиметра.А прасците са като клечки направо-затова и ходи все с дълги гащи,защото го бъзикаха.И в крайна сметка е като карикатура...

05.08.10
13:53

Важното е да не им обръщаме внимание на Буилдерите ами да си гледаме собствената паничка. Някой може да му вървят ръцете при 7 упражнения, а друг изобщо да не прави ръце и пак да са големи. Затова тренирайте за себе си ;)
То аз ако тръгна да се връзвам на всеки пишльо трябва да сложа на колата един таран отпред :)

05.08.10
17:10

Така, баба ми приготви към 400-500 грама жито. Е омятах набързо кам 100-150 грама и за утре си го оставих в камерата вместо овес,ориз и.т.н ще опъвам жито, все пак и то се състои от въглехидрати :Д Прибавих му 300 мл прясно мляко, 1 пакетче канела и го оставих във фризера. Сигурно вкуса му ще е уникален.

АН

05.08.10
18:08

Мнението беше редактирано от emzo на 05.08.10 18:19.

05.08.10
18:57

karpi - след като изслушах една фитнес история от един момък, който е крайно впечатлен, втрещен, възмутен и т.н. от една девойка, която вдигала безпроблемно 5 килограмова гира, нещо почти непосилно за него...
Е, повечето девойки пишещи в този форум, сигурно си нямат и на идея, в какъв шок&ужас хвърлят немалко от заобикалящите ги “трениращи” мъже.  (nfun)

Рикко - сигурен ли си, че като замразиш житото, няма даа се попрецака малко....

Мнението беше редактирано от 6th на 05.08.10 18:58.

05.08.10
19:18

Защо ли и аз реших, че яйца на тигана, пържени в шоколадово масло и поръсени с канела ще стане вкусно.. :)
А можеше и да стане, стига да не ги бях забравил 30 минути на котлона докато чета форума. : D

05.08.10
19:29

хахаха :)))
Всъщност, пържени яйца с канела ми звучи доста добре. Това с шоколадовото масло ми е трудно да си го представя. Не съм виждал такова.

05.08.10
19:46

Една рускиня ми остави половин пакет. Не го върнах, но се минаха седмици докато му измисля приложение. Накрая яйцата си сготвих с него. :)
Иначе на вкус е като най-обикновен своге. Просто адски мазен своге.

05.08.10
20:21

Сталкер, никаква идея, сега го опитах и е като сладолед :Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1