Малко помощ

06.08.10
08:57

Здравейте, моля за малко помощ от по разбиращите :). Висок съм около 1.82-83см- тежа 67 кг, тренирам футбол всеки ден и исках да почна и фитнес и да кача малко килограми. Въпроса ми е да ме ориентирате към някакакъв протеин, за да качвам кг с него, мислех си за комбинация протеин и креатин, защото ми се натрупват доста тренировки на седмица, ясно съзнавам че с протеина само няма да стане и  при никакъв случай не оставям храната на заден план. Моля за мнение какво ще бъде най-добрия вариант, първоначално за един месец трябва да ми стигнат добавките, колкото по-малко струват те ще има повече за храна ...

Забравих да кажая преди около година започнах с фитнеса за около 3 месеца и имаше доста добър ефект, но за съжаление трябваше да спра ...

Темата беше редактирана от 4today на 06.08.10 08:58.

06.08.10
09:18

на твое място бих си купил гейнер, в съчетание с някоя креатинова матрица :)

06.08.10
10:26

Други предложения ?

06.08.10
11:08

Бих започнал да се храня като трениращ човек ;)

06.08.10
11:19

Както казах, не оставям храната на заден план, просто с толкова тренировки няма как да стане без нещо допълнително.

06.08.10
11:39

Опиши си един храноден ;)

06.08.10
11:48

Храната ми е на ниво, както казах, храня се редовно 5-6 пъти на ден, ям месо, картофи, ориз и доста зеленчуци и плодове, трябва да намаля сладкото само и безалкохолното което ще стане ...

06.08.10
11:49

В такъв случай ти препоръчвам протеин + кре алкалин ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1