05.08.10
20:55
Много як аватар има юзъра.
05.08.10
22:42
Мнението беше редактирано от Анонимен на 05.08.10 22:44.
06.08.10
10:26
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&USER_ID=2905&ORDER=DATE&ALBUM_ID=101088&offset=24
Кубето е много добър!
Има много интересни идеи ;)
Сънувах я тая песен.
Или май беше тази?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.08.10 10:53.
1та песен ми беше любима, когато бях на 9-10г. - 1 ден седях и чаках около 2-3 часа да я пуснат по ММ. :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=DkoeNLuMbcI - Тоя скоро ще спре да пее.. Гушата му ще му затисне всички струни :X
Един приятел след борба с астма и левкимия 4-5 години умря на 31 юли. Току що ми казаха. Беше на 17. Лекарите объркали нещо лекарствата пак. А ВЧЕРА ЧЕТА НЯКАКВ УБИЕЦ НА 16 ГОДИНИ УБИЛ БРЕМЕННО МОМИЧЕ НА 14 ГОДИНИ, ПРИ ТОВА НЕГОВО ДЕТЕ? И ТОВА ЛАЙНО ЩЕ ЛЕЖИ 5 ГОДИНИ И ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ УБИЕ НЯКОЙ. НАКЪДЕ ВЪРВИ СВЕТА? ЕДИН ПРИЯТЕЛ ТАЗИ ГОДИНА СЕ ХВЪРЛИ ОТ 7МИЯ ЕТАЖ, А ЧОВЕК, КОЙТО СТРАДА 4-5 ГОДИНИ ЗА НИЩО УМРЯ? НАКЪДЕ ВЪРВИ ШИБАНИЯ СВЯТ? НЯМАМ ДУМИ :@
И децата в африка гладуват... Бе мани, ебало си е меча. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.08.10 13:48.
[16:49:28] danio каза: takmo se opravil
[16:49:29] - thndrz каза: za nqkvi lekarstva
[16:49:35] danio каза: i 6teli da go izpisvat
[16:49:37] danio каза: super skoro
[16:49:45] danio каза: i nqkfi lekarstva sa mu oburkali i
[16:49:46] danio каза: drobovete
[16:49:48] danio каза: mu se skapali
Oтново лекарска грешка...и ми е през... за онея в Африка с голямо извинение..нервите не ми издържат в момента, но това ми е мнението.
Мнението беше редактирано от Riko на 06.08.10 13:59.
На всички ни е през многоточнието за онея в Африка, споко, просто повечето нямат топки и наглост да го кажат. :)
Иначе сори за твоя приятел. Пак се отнесох малко безсърдечно, но знам к’во е. Един приятел, гаджето на друга приятелка, го бяха запалили преди 6 месеца. Били го, поляли го с бензин и го запалили заради некви наркотици. Преди две седмици дойде информация, че е бил невинен - дори не е имал нищо общо със случката.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.08.10 14:46.
И няма наказание за тези сигурно, защото са скапани наркомани мамицата им да....
Първо пича в България го лекуваха, уш го излекуваха и останаха некви гадинки от болеста и пак се разболя. В Австрия се оправяше към година, година и половина вече, изписваха го тия дни объркаха му лекарствата и са му отишли дробовете. Заради скапаните лекари човече, страда 5 години, накрая да объркат лекарствата.. Една грешка коства един млад живот, на един невинен човек. Нервите не ми издържат, незнам как ще ида на погребението утре. Впрочем имам един въпрос. Зел съм 2 букета, но единия е с 5 цветя, другия със 6 и стават 11. Обаче баба ми каза, че е важно да са 2 или 4 букета, не колко цветя са точно.
Мнението беше редактирано от Riko на 06.08.10 16:21.
06.08.10
18:16
http://news.ibox.bg/news/id_1927909760
:D
Най-гадното, е че преодоля левкимията на 17 години.. СКАПАНИ ЛЕКАРИ. НАВСЯКЪДЕ СА ЕДНИ ... МАЛКО СА ИЗКЛЮЧЕНИЯТА, КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СА СИ ПЛАТИЛИ ОБРАЗОВАНИЕТО И ТЪПИТЕ СЕСТРИ СЛЯПИ...Човека за 5 години да беше на улицата най-много за една, само в тях и по болници седеше, говорише ми за Австрия, за 1 (от 3 години) в един клас станахме големи приятели, после всички разбира се поддържахме някаква връзка с него в скайп. Първата простотия започна от БЪЛГАРИЯ разбира се, където го ....излекуваха..... и после пак се разболя и още повече доразви левкимията..Кой знае какви хапове са сгрешили да му отидат дробовете..
казано от korpusito на 06.08.10, 19:50:
Болт се лигави :)
Хаха , на финал на Диамантената лига .. , едва ли :)
Съвсем сериозно, той е НАПЪЛНО луд. Видя ли какви лиготии бяха преди старта, през оная работа му е наистина. Велик спортист !
Е след като е велик спортист , не би трябвало да изпуска победата , дори и на ръце да трябва да ходи :) Тайсън беше много по-бърз и концентриран , Болт е лигльо :)
Над нещата е, това му е великото. Знае, че в Лондон ще счупи световния рекорд и сега просто се забавлява. :)
Иска да надделее психически над Гей за другото състезнаие :Д
Мнението беше редактирано от Riko на 06.08.10 20:41.
Бас държа , че в Лондон отново Гей ще бие :) Може би съм единствен тука , който може да го каже , но .. така мисля аз :)
Днеска си поспах доволно. Цели 7 часа, одавна не е случвало. Станах малко преди 8 и си помързелувах цял предиобед, а сега чакам да стане 13 часа и хайде в залата, че днес по изключение отварят по-късно. Утре ми се 84 ден от диетата и си мислех за някакъв чийт в едно от храненетата, това след тренировката и си мисля за сладолед - но 9 години не съм яла и незнам какъв да избера или въобще дали този чийт да е сладолед. Нещо не мога да си представя вкуса му. Пък може и да взема да се откажа. Нека дойде утре и тогава ще видим.
От 9 години??? Вярно аз не бях пил мляко от 8, но това друга тема... хапни пуканки :D
Сладолед - да, но ако не е точно след тренировката. Не за друго, но точно като си яко загряла, като се набухаш с тоя сладолед..
Иначе, препоръчвам ти марка Jimmy’s, йогурт. :)))
казано от С7АЛК3Р на 07.08.10, 10:26:
Иначе, препоръчвам ти марка Jimmy’s, йогурт. :)))
Опа, това ми е любимият сладолед....ям сладолед най - много 2 пъти годишно и винаги такъв си взимам, даже и сега имам един в хладилника. Първият ми за тази година, ако изключим това, че опитах един на Mr Zero - така се казваше май.
Останах без кола. Скъсах ремъка на дизела, по думите на техника - нафтовата помпа го е изхвърлила. Ииии нищо не става от вярната ми дружка - сега ще търся някоя автоморга да я продам, ако може, в краен случай за скрап. Но ми се ще да е автоморга, защото иначе трябва да я разглобявам аз, за да сваля някоя и друга част. Тя си беше и старичка - 93 г. Ситроен ZX, чист дизел, но откакто съм я взела преди 4-ри години, нито веднъж не ме е оставила някъде на път...
07.08.10
11:21
казано от inis9 на 07.08.10, 11:10:
Останах без кола. Скъсах ремъка на дизела, по думите на техника - нафтовата помпа го е изхвърлила. Ииии нищо не става от вярната ми дружка - сега ще търся някоя автоморга да я продам, ако може, в краен случай за скрап. Но ми се ще да е автоморга, защото иначе трябва да я разглобявам аз, за да сваля някоя и друга част. Тя си беше и старичка - 93 г. Ситроен ZX, чист дизел, но откакто съм я взела преди 4-ри години, нито веднъж не ме е оставила някъде на път...
Ремъка се сменя на определени километри, ти сменяла ли си го според предписанията на производителя на последния ремък.
07.08.10
11:23
Сутринта се чудих сащо лаптопа ми е с паднала батерия, но след проверка установих:
http://www.evn.bg/Medii/Планирано-изключване-на-електрозахранването-в-гр—.aspx?listnode=/Medii
Оправия няма от тия кабеларки дето си пускат кабелите където сварят (envy)
казано от Иван Шишманов на 07.08.10, 11:21:
казано от inis9 на 07.08.10, 11:10:
Ремъка се сменя на определени километри, ти сменяла ли си го според предписанията на производителя на последния ремък.
Да, сменяла съм го.
За жалост бутала, клапани, разпределителен вал - всичко е помляно. Ремонтът не си струва, тъй като ще надхвърли хиляда лв, а самата кола не струва повече от 1000-1500. И то да беше само това за ремонт - тя изгни доста, отдолу няма здраво място, каретата тропат (а са цели полуоски)....да не говорим, че и нафтовата помпа ще е за ремонт. Просто не виждам смисъл да я правя, но хем ми е мъчно, хем ме е яд, че не я продадох навреме. Щото сега едва ли ще взема повече от 300 лв., и то ако имам късмет. Да не говорим, че ще ми трябва нова кола.
Мнението беше редактирано от Инис на 07.08.10 11:34.
07.08.10
11:42
Ами когато ремъка се скъса предвид, скоростта и инерцията с която се движи всичко по двигателя сгъва накуп. Ама ремък не се къса току така освен ако не е бил захабен, неправилно монтиран евтин турски/китайски
Баща ми кара ZX и няма изгнило, чак се учудих.
От 3 години я кара и нищо сериозно засега, само каре дясно .... аааа .... полуоска :D
Обаче каква возия има французойката .......
Като я взех навремето, беше тръгнала леко тук-там, и за 2 години буквално пред очите ми изгни. За последно крикът потъна и можеше да се вдига само през двигателя или с подложка на голяма площ.
Иначе ZX са отличниците на Ситроен, много сполучлив и здрав модел. Особено дизела....е, хората казват, ако взимаш дизел, френски да е.
Много хубава возия, нищо, че не е с хидравлика, а с торсиони. Кофти, ако трябва да ремонтираш само. Ама какво пък - цял заден мост и пей, сърце...
Бях взимала рециклирани полуоски, изкараха една година и каретата затропаха пак. Но предвид ситуацията в момента, добре, че не съм взела нови.
Мнението беше редактирано от Инис на 07.08.10 19:06.
Време е да се замислиш за добрия стар хидравличен С5 ;)
HDI - разбира се, колкото и да не ги харесвам :D