07.08.10
09:36
Здравейте, искам да попитам има ли разлика в хранителния състав дали яйцата са сварени или пържени ?
07.08.10
10:17
#1
Здравейте, искам да попитам има ли разлика в хранителния състав дали яйцата са сварени или пържени ?
Според теб има ли ?
Не съм запознат ама при термична обработка не се ли променят някой качества на храната ?
Нека съпоставим 2та процеса :
Варене и пържене.
При варенето е нужна само вода , докъто пърженето изисква мазнина .. е дали има разлика?
Стига с тия глупави теми бе хора ...
И да има е минимална.
Яж ги, както ти харесва.
07.08.10
14:14
#5
И да има е минимална.
Абе зависи, ако ги пържи със свинска мас няма да е много минимална :D
И да има е минимална.Абе зависи, ако ги пържи със свинска мас няма да е много минимална :D
Винаги си ги пържа в свинска мас, стават прекрасни. :)
07.08.10
21:09
#8
На тефлоновия тиган без грам мазнина.
08.08.10
09:09
#9
Със зехтинче
Зехтин минал през термична обработка ....не ти препоръчвам.Все пак не съм сигурен, но мисля, че се скапваше
Със зехтинче
Зехтин минал през термична обработка ....не ти препоръчвам.Все пак не съм сигурен, но мисля, че се скапваше
х 2
Скапва се, само мас / масло за пържене.
Точно краве масло. И изобщо мазнина от животински произход - като свинска мас.