10.08.10
13:53
Здравейте ! Форумът ви ми допадна и реших да ви питам нещо което ме мъчи от бая време :)
Ходя на фитнес от 3 месеца вече постигнал г/д добра маса дигам 55 на лежанка това ми е последната серия и я дигам 6пъти
попринцип правя това:
загрявам с 30
дигам 40 първа серия
44 2-ра
48 3-та
50 4-та
дигам лежанката нагоре за горната гърда
30 загрявка
34 1-ва серия
38 2-ра
40 3-та
44 -4та
после зимам 2 дъмбела по 12.5 и правя 2 серии
добра ли е ми е програма за гърди ?
и искам да ви попитам така на какво се набляга маса или сила ?
искам да почна хубава програма за сила и когато стана доволен да изрелефя ... да почна яко за релеф да изглеждат хубави гърдите
забравихда кажа ако може да кажете и какво да почна да ям ..
сега като ми кажете програмата за сила да кажете и кво да ям и после като почна релеф и там кво да ям
и гледам всички знаят колко % мас имат по тялото .. как да разбера да се меря ли какво ?
забравих да добавя - скоро ще започвам да ходя на бокс та въпроса ми е от тренировката за сила придобива ли се сила на удъра ?
Темата беше редактирана от asdasdasdds на 10.08.10 13:59.
здравей,
много хубаво, че тренираш и че нашият форум ти харесва. И ние много те харесваме и отдавна чакаме да присъединиш към нас и да започнеш да питаш, жаден за знания, а ние всички от форума да се надпреварваме да ти отговаряме. В интерес на истината това не е точно така. Ние наистина сме се събрали тук за да си помагаме един на друг, но при условие че въпросите които задаваме не са обсъждани хиляди пъти преди това. А тези които ти си задал са обсъждани..Хиляди пъти...
Но добрата новина е, че за теб има надежда. Както е казал Учителят Дънов - “Помогни си сам, за да ти помогне и Господ”.
Горе в дясно има едно поле, където може да въведеш повечето от въпросите които те интересуват, като пишеш ключови думи - напр.”тренировка релеф”, “тренировка за маса”, “тренировка за гърди” и тем подобни.
Хубаво е да знаеш, че сериите винаги вървят в такава последователност - 1,2,3,4,5.. това няма нужда да го пишеш. Напиши обаче брой повторения които правиш - напр. 44-8-ца , 48-6ца , ....
Накратко ще ти кажа да добавиш кофички за долната част, като трето упражнение, редувай горна лежанка с хоризонтална за 1то упражнение, мазнини се мерят с уред - калипер dobavki-bg.com/products/caliper.jpg, или с таблица, но тя дава грешки. Ако искаш да сваляш мазнини, прави кардио - бягане, колело и разни сродни.
Успех
Мнението беше редактирано от n_sko на 10.08.10 14:25.
казано от asdasdasdds на 10.08.10, 13:53:
искам да почна хубава програма за сила и когато стана доволен да изрелефя ... да почна яко за релеф да изглеждат хубави гърдите
забравихда кажа ако може да кажете и какво да почна да ям ..
сега като ми кажете програмата за сила да кажете и кво да ям и после като почна релеф и там кво да ям
Ще ни изяде всички това момче...
Аз лично никога не мога да си изкривя изика и да образувам глагол с представката -из.
26.08.10
13:24
1. лежанка горна част - 3 серии
2. флайс горна част - 3 серии
3. лежанка средна част - 3 серии
4. кофички (колкото можеш малко да гръмнат тея цици ;д) -1,2,3 серии