Проблем с лявата ръка.

16.08.10
15:01

Здравейте на всички !
Проблемът ми е следният: Лявата ми ръка изостава значително. Бицепсът, Трицепсът, Рамото и Предмишницата ми са видимо по слабо развити от дясната ръка. Наскоро бях с гипс на лявата ръка и след като го махнах предмишницата ми е станала много по-слаба. И изобщо цялата ръка. Нямам достатъчно сила в нея. Ям по 6 пъти на ден, но и все още не виждам резултат. Въпросът ми е дали предмишницата ми ще възвърне първоначалния си вид и какви упражнения да правя така че да стане еквивалентна на дясната ръка.

16.08.10
15:29

казано от R.Mitev на 16.08.10, 15:01:

Здравейте на всички !
Проблемът ми е следният: Лявата ми ръка изостава значително. Бицепсът, Трицепсът, Рамото и Предмишницата ми са видимо по слабо развити от дясната ръка. Наскоро бях с гипс на лявата ръка и след като го махнах предмишницата ми е станала много по-слаба. И изобщо цялата ръка. Нямам достатъчно сила в нея. Ям по 6 пъти на ден, но и все още не виждам резултат. Въпросът ми е дали предмишницата ми ще възвърне първоначалния си вид и какви упражнения да правя така че да стане еквивалентна на дясната ръка.

Според мен с времето ще върне стария си вид .

16.08.10
16:48

С времето ще се оправи.Аз имах доста сложно счупване и бях 3 месеца с гипс на ръката.Оправи се за горе-долу 6 месеца.

16.08.10
17:36

Ще се оправи, не се притеснявай и не насилвай нещата. :)
И не очаквай, че ръцете ти ще са с идеално равни мерки. Няма да бъдат, но това не се дължи на гипса.

16.08.10
18:31

Благодаря за отговорите :)
Поздрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1