Искам да попитам ?

16.08.10
20:26

Сутрин ставам преди да е настанала жега, около 7-8 часа. Пия една чаша мляко  с мед и излизам да бягам около 2-3 км.След това отивам на един лост в близост до вкъщи и започвам набирания.Правя 4 по 6 от всеки вид (с тесен хват,широк отзад и отпред и неутрален хват).Та въпроса ми е има ли полза от това за релеф и въобще да заякна ??? Благодаря предварително.

ПС: 55 кг съм и сам 167см висок.

АН

16.08.10
21:23

Да (точка)

16.08.10
21:34

Не няма да заякнеш от това.

АВ

16.08.10
21:37

Има разбира се, колко ще се орелефиш зависи и от много други фактори, някои нищо не правят и са релефни.
Ако не за релеф то за заякването ще има голяма полза.

17.08.10
08:52

казано от Nasko94 на 16.08.10, 20:26:

Сутрин ставам преди да е настанала жега, около 7-8 часа. Пия една чаша мляко  с мед и излизам да бягам около 2-3 км.След това отивам на един лост в близост до вкъщи и започвам набирания.Правя 4 по 6 от всеки вид (с тесен хват,широк отзад и отпред и неутрален хват).Та въпроса ми е има ли полза от това за релеф и въобще да заякна ??? Благодаря предварително.

ПС: 55 кг съм и сам 167см висок.

Продължавай в същия дух това ти дава идеална основа ако си решил да се захванеш с фитнес тренировки за в бъдеще

може и лицеви да правиш пак тесен широк хват ПО ЗДРАВИИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1