04.04.05
20:53
Вузраст-16год.
Височина-164кг
Тегло-56кг.
Искам да ви питам какво е добро за мен туи като оште не мога да определq.Тренирам от 1год има отгромен резултат и сем интересывам от всичко свурзано сус Бодыбуилдинг.Програмата ми е:
Понеделник:гурди:
1.Вдигане на штанга от лег-5с. 10п 55-60кг.
2.разтварqне на Думбели полулег-5с. 10п с по 17кг.
3.Флаис с думбели 5с 10п с по 14кг
4.Пек дек 5с 10п в суперсериq с
Кросовер с кабел 5с 10п
вторник:почивка
Срqда:Груб
1.Набираниq пред врат 5с 8п
2.Скрипец пред гурди 5с 10п
3.Гребане сус штанга 5с 10п
4 Гребане от седей 5с 10п
Четвуртук:Руце
Бицепс:
1.редуване на думбели от полунаклон 5с 10п
2.вдигане на штанга от стоей 5с 10п
3.Вдигане на думбели от седей 5с 10п
4.Винаги го сменqм
Трицепс:
1.разгуване на скрипец 5с 10п
2.Френско 5с 10п
3. Френско с думбел 5с 10п
4.Винаги го сменqм
Петук:почивка(има дискотека :Д )
Субота:рамо,Крака
рамо:
1.Странично разтварqне 5с 10п
2.раменни преси 5с 10п
3.гребане с шанга от стоей 5с 10п
Крака:
Всеки пут различно не правq мн упрайнениq штото сум нисук и нqмqа да порастна :(
Мойе ли нешто да се бутне.И искам да ви питам значи Пиq Супер Масс Гаин на НУТРИМ преди и след тренировка,да го сменqм ли вече сус суроватучен-ПУРЕ WХЕЫ ПРО??и какви други добавки ми препоручвате?Извинqвам се че не пиша на булгариски просто сум много зле с него сорры оште един пут плс помогнете!
а бе лек,
вземай WHEY и прости въглехидрати след тренировка,тея гейнери за мен са пълна глупост,а преди WHEY с сложни въглехидрати
толкова е просто
никой не може да ти каже коя програма е добра за тебе,важното е да пробваш и да разберш кое е най-добре за теб.и хем да не претренираш,хем да не почиваш много
05.04.05
10:36
Аха, мерси, ами може ли да те питам какви са тея сложни и прости въглехидрати? Смисъл, продават ли се като суплементи, би ли ми посочил някои прости и сложни. А тоя PURE WHEY PRO на НУТРИМ e WHEY нали? Благодаря