07.08.10
21:27
Здравейте, бих искал да коментирате моята програма само да кажа, че тренирам в домашни условия и програмата е съобразена с това което имам. Благодаря предварително.
Тренирам 4 дни в седмица. Понеделник, Сряда ,Петък и Събота.
1 ден понеделник започвам с ГЪРДИ. 4 серии по 8-10 повторения.
-Изтласкване на щанга от лег
-Избутване на дъмбели от наклонен
-Флайс
2 ден вторник почивка.
3 ден сряда РЪЦЕ ( бицепс и трицепс) 4 серии по 8-10 повторения за бицепс и 3 серии за трицепс по 8 повторения
-Бицепсово сгъване с EZ щанга
-Концентрирано сгъване (като второто упражнение за бицепс го редувам всяка седмица- концентрично сгъване,чуково сгъване или последователно сгъване от седеж)
-тесен хват
-френско разгъване
-кик бек( или разгъване с дъмбел зад глава)
4 ден четвъртък почивка.
5 ден петък ГРЪБ 4 упражнения по 4 серии 8-10 повторения
-Мъртва тяга
-Чукчета
-Гребане с дъмбел
-Набиране
6 ден събота Рамо и Крака 4 серии по 12 повторения
-Раменни преси
-разтваряне в страни с дъмбели
-едновременно изнасяне напред с дъмбели
-повдигане на щанга зад гърба
-напади
-клякане с щанга
-балетен клек
Kраката трябва да са преди рамото, и нямаш нужда от 5 упражнения за рамо. Освен това трицепс прави с 8-10 повторения.
ОК. Иначе другото добре ли е, ако трябва някаква корекция кажете или да добавя нещо ? Надявам се да даде резултат тази програма която съм направил.
За гърба може да смениш малко реда на упражненията :
прави първо набиранията
и последно мъртвата тяга.
Аз лично скоро започнах да правя гърди , гръб и чак тогава ръце и усещам трицепсите доста по-отпочинали. Пробвай да не правиш и ти последователно гърди и ръце ;)
Благодаря много за коментарите, ще се възползвам от вашите съвети и ще променя някой неща. Ако някой може да добави още нещо да пише, ще ви бъда много благодарен. Малко инфо за мен иначе 20 години , 175см , 69-70кг. Целта ми е да кача 5 килограма мускулна маса.Краен срок за това постижение съм си дал май 2011г живот и здраве.
Мнението беше редактирано от shooter_ на 08.08.10 19:08.
Е много време си си дал ...
Защо не си намалиш малко срока - примерно до края на септември ;)
Човека казва мускул не сланина как ше качи 5 кила мускул до септември и с анаболи неможе за това време аре чао
Здр-те ако може някакво упражнение за гръб да ми кажете, защото искам да замена мъртвата тяга с него. Иначе права гребане с щанга и дъмбел и набирания, но мисля, че ще трябва още 1
Мнението беше редактирано от shooter_ на 20.08.10 19:37.
26.08.10
10:57
трицепса е по голям мускул ще 3 серии сравнение с бицепса по 3 и за двете