Радвам се на завръщането ти, спазваш си обещанията.. :P Не веднъж съм писала, че твоя позитивизъм е супер заразен и този форум има голяма нужда от хора като теб.. :) Поздравиии..
Благодаря за милото посрещане :)
Аз нали съм овцеподобно и вчера изведнъж ми щукна, че не ми се седи в СОфия и отпраших за “чужбина”(село) и се завърнах от там със 120 яйца;15буркана доманшо кисело мляко,домашно сирене и домашна извара :) хаха кой е като мен :) Знам, че в Палеото не се ядат млечни ама тези неща ще си ги изям :) :)
Иначе да започна с дневника:
Петък 13.08.2010
Храна:
1)2яйца+2белтъка+ванилия+канела(това разбъркано и изпечено на тефлоновия тиган) +малини
2)1праскова+25грама ядки
3)Пангасиус+домати и краставици
4)50грама чдки+зеленчуци за амбалаж
5)пилешки филета+домати и краставици
Тренировка:
Първо малко спринтове
няколко дължини ходещи напади напред и назад
няколко дължини скоци на дължина напред и после назад
“кофички” на една от гумите
лицеви опори(все още ги правя на колене, че нали съм с калпави рамена и ги заздравяваме)
планкове
После за време:
3рунда -400м. тичане;5бърпита,10скачащи напада,15 хоризонтални набирания на халки;20коремни преси;25клека;30катерача +400метра тичане
Време 17:36мин.
Събота 14.08.2010
1)2яйца+2белтъка+ванилия+канела(на тефлонов тиган опечено)+1нектарина
2)пангасиус+домати
3)пангасиус+1/2краставица
4)свинско+домати
Неделя 15.08.2010
1)2яйца+2белтъка+канела+ванилия+1нектарина
2)1яйце+3белтъка+зеленина за амбалаж
3)скумрия на скара+домати и печени чушки
4)скумрия на скара+зеле и моркови
Така това е за сега :) Лека вечер на всички :)
Мнението беше редактирано от Ines на 16.08.10 09:40.
Малко са усмивките в поста :) . Слагай повечко... като едно време :) . Цунки.
Добър ден :) Как сте? :) Надявам се отлично :)
Аз преди малко се завърнах от тренировка...и ръцете ми треперят хахаха :) Да си впиша тренировчицата преди да ми е излетяла от ума...че то акъл на високо не вирее... :)
Значи първо една обиколка свински тръс за раздвижване(това винаги е най-мизерната ми обиколка много е тегава :) )
Стълби:
2пъти високо повдигнато коляно на всяка стълба, на слизане с подскоци на два крака;
скачане с два крака настрани,слизане с подскоци, после на другата страна пак същото слизане
2пъти високо повдигнато,слизане с подскоци
2пъти скачане с два крака през едно стъпало после скачане назад на предното стъпало, на слизане просто тичане по стълбите
2пъти скачане последвано от клек (викаме му жабешки подскоци :) :) )
3пъти Х 5бърпита+25метра спринт
2пъти по (10 от лицева опора сгъване само на лопатките+10 от планк сгъван ена лопатките и задържане долу по няколко секунди) това го правим заради калпавите ми ръце
обръщане на гума+след всяко обръщане 5 бърпита, така 2пъти по 15-20метра
обръщане на гума+5клека след всяко обръяане пак 15-20метра
3 пъти Х обръщане на гума максимално бързо(25метра),спринт обратно, последвано от ходещи напади до гумата, и навръщане пак обръщане на гумата максимално бързо(тук взехме малко по-малка гума от тази за предните упражнения, че иначе щях да гушна букета ;) )
после 3х20 коремни преси;4х10 висейки от лоста като пране свиван ена колена ;)
и после малко поработихме върху хвата ми за висене от лоста, че се изпускам много бързо :)
Бях си забравила водицата и бях точно като риба на сухо :) Нали съм свикнала да вирея във вода и... :)
Храната сега ще напиша каква се очертава да бъде, при някаква промяна ще си призная :)
1)2яйца+2белтъка+ванилия+канела в тефлоновия тиган+1нектарина
2)1нектартина+200гр. домашно кисело мляко
3)скумрия на скара+домати и печени чушки
4)50грама сурови бадеми+зеленина за амбалаж
5)свинска пържола+домати и краставици
Приятен и усмихнат ден от мен :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 16.08.10 09:38.
казано от Петко_Тодоров на 16.08.10, 18:52:
Цялата тренировка колко време ти отне ??
Между 45-50мин :) Иначе да кажа, че все забравям да отговоря на gips, че аз и преди много тренирах и макар и натоварването в кросфита да е различно аз съм корав тип и не ми е чак толкова тежко :) :) Даже мога и още да тренирам, ама Киро не дава :) Иначе определено имам сили и желание за още! :) Откакто почнах да се занимавам с кросфит, сякаш ми се върна живота :) :) Няма какво да се лъжем плуването и баскетболът бяха коренно различни и през тези две години и половина след контузията нещо все ми липсваше...и така като гледам е било кросфита ;) :) :) Физическата подготовка в баскетбола имаше елементи от кросфита и сега като тренирам някак си пак съм много много щастлива :) Супер добрите тренировки са! :) :) :)
А за храненето...ами аз чета, чета и туко си промия мозъка и ми щукне да пробвам нещо ново :) И всички само се обясняват колко им е добре с Палеото и викам я и кака Праска да види за какво иде реч :) Та за сега е това :) Днес тренировката е вечерта та отчета за днешния ден ще го впиша след залез слънце ;) :)
Приятен и усмихнат ден на всички! :) :)
Добро утро :)
Снощи бях много ядосана :) и затова не си написах отчета! :) Бях много разочарована от тренировката, а вие знаете, че за мен тренировките са супер важни и като не съм удовлетворена от тях и светът ми е крив :)
Даже няма да я вписвам, броя го като нетренировъчен...беше толкова лека, че думи нямам да опиша колко беше лека,чувствах се все едно си загубих времето, а цял ден с такова нетърпение я чаках :) :) :) Ама нищо в момента вече не съм чак толкова бясна :) Днес имам индивидуална тренировка с Киро :) И ще ходим в залата да тренираме.
Храната з авчера:
1)2яйца+2белтъка+ванилия+канела(на тефлоновия)+пъпеш
2)скумрия на скара+домат+1краставица+малко пъпеш
3)50грама бадеми
4)свинска пържола+1домат+2печени чушки
5)грозде+домашно кисело мляко
Приятен и усмихнат ден на всички :)
18.08.10
05:43
Тази закуска с ванилийките и канелата е доста интересна :) И като цяло храната ти е много балансирана , браво ! :)
Ами да вкусно е :) Това е моята здравословна “палачинка” :) Преди ѝ слагах и мед и домашно кисело мляко,даже съм я снимала... :)
Иначе аз вчера пак ненадейно духнах извън София :)
Сутринта тренирахме с Киро в залата. Учих се да клякам с тежести и да правя тръстери, та цяла тренировка това правих и на края имах една tabata thrusters с дъмбели и направих 15-15-14-14-12-13-14-13 тръстера в отделните рундове :)
Нямам търпение до тренировката довечера.Искрено се надявам да е тежка :)
Храната з авчера:
1)2яйца+2белтъка+канела+ванилия+грозде
2)грозде+домашно кисело мляко
3)свинска пържола+домати и краставици
4)50грама ядки+зеленина
5)скумрия на скара+домати
6)1/2свинска пържола+домати(откарах до късно през нощта и бях гладна и затова пак ядох :) )
Довечера, ако авантюризмът в мен не се обади отново и не потегля за някъде извън София ненадейно, ще си впиша отчета за днес :)
Приятен и усмихнат ден :)
казано от Ines на 19.08.10, 11:08:
...
Сутринта тренирахме с Киро в залата. Учих се да клякам с тежести и да правя тръстери, та цяла тренировка това правих и на края имах една tabata thrusters с дъмбели и направих 15-15-14-14-12-13-14-13 тръстера в отделните рундове :)
...
Чудесно си се справила с Табата-та!
Аз така и нямам завършена Табата с тръстъри...
казано от Vic на 19.08.10, 11:13:
казано от Ines на 19.08.10, 11:08:
...
...Чудесно си се справила с Табата-та!
Аз така и нямам завършена Табата с тръстъри...
Е ама аз го правих с ДЪМБЕЛИ! Не със щангата :) Ако беше с щангата не се знае до къде щях да я докарам :)
Иначе добър вечер мили съфорумници :) Вие сте с дневника на кака Праска и нека ви информирам какво се случи във вечерния блок ;) :)
Значи много съм доволна от тренировката :) Так апоизпотих се и се поизморих леко :)
6 рунда(20сек. работа,10сек.почивка):
burpees
swing(16kg)
лицеви
high pull(24kg)
почивка
теглене на гума
удар с чук по гумата странично
почивка
Храната:
1)2яйца+2белтъка+ванилия+канела
2)свинска пържола+3домата
3)50грама ядки+2белтъка
4)скумрия+краставица и половина
5)грозде+2белтъка
И сутринта изядох 2черешки от едно сладко от череши :)
Лека и усмихната вечер на всички :) Макар че не знам как става номера да спиш и да се усмихваш,но...оставям ви го като домашно ;) :) :)
Добър ден :)
Как сте? :) :) :)
Да си впиша тренировката :)
1обиколка свински тръс
3спринта по 30метра на връщане отскоци на два крака
3совалки по 35метра
3совалки, като вместо да пипам линията се падам, като за бърпи и ставам веднага
30отскока на гумата напред(скачам вътре,скашам отвън)
30отскока на гумата настрани
30отскока-вътре в гумата,извън нея и отсрани(като кръст се получава)
4спринта от седнало положение с гръб
За време:
50 air squats
50скока на гума
30хоризонтални набирания на халки
30лицеви опори
30коремни
30бърпита
Време:8мин 54сек.
Днес не бях много концентрирана на тренировката, имах малко лични драми и се чувствах малко изморена... :) :) Иначе понеже нали съм некъв маркуч и на спринтовете на кратки разстояние докато задвижа клоните и то е свършила дистанцията и затова сега правя някви спринтове от седнало положение и т.н., за да забързаме иначе бавната ми осанка :) :)
Та това е тренировката :) Манджата довечера ще я впиша :) убав и усмихнат ден! :)
Добър вечер :)
Храната за днес:
2яйца+2белтъка+грозде
свински дроб+2домата
50грама ядки+2белтъка+домат
скумрия+2домата
30грама чдки+2белтъка+1домат
Приятна вечер :) :)
Добър вечер :) :)
Храната днес:
1)2яйца+2белтъка+малини, къпини и 1/2праскова
2)пилешки гърди+1/2от кожата на 1пиле+домати и краставица
3)50грама ядки+2белтъка
4)свински черен дроб+чушки и домати
5)200грама домашно кисело мляко
Приятна вечер :) :) :)
Инес, изглеждащ повече от страхотно, но не мисля че трябва да сваляш кг, поддържай това перфектно тяло все така, това е по-трудното! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 22.08.10 13:52.
казано от S_L на 22.08.10, 13:50:
Инес, изглеждащ повече от страхотно, но не мисля че трябва да сваляш кг, поддържай това перфектно тяло все така, това е по-трудното! :)
Благодаря! Обаче аз искам да сваля още някой ценен грам, амааааааа ще видим дали ще стане, понеже не бих казала, че се ограничавам нещо, за да се получи :) :) :) Освен, ако не намеря магическа пръчица за сега не го виждам :)
Малко снимки от днес :) Ходих на Витоша! Беше супер забавно :) :) :) :) Мисля вече всяка събота и неделя да ходя :) :)
П.С. Можеше и храната да си запиша :)
2яйца+2белтъка+къпини+1/2праскова
пилешки бут(цял)+домати и чушки
50грама бадеми+2белтъка+зеленина за амбалаж
свински черен дроб+домати и чушки
700грама домашно кисело мляко+боровинки( тука лакомията на как праска се обади, нещо не можех да се наям и в главата ми се прокрадваха мисли за разни шоколадови неща, но макар и със стабилно ядене ги прогоних за сега :) )
Мнението беше редактирано от Ines на 22.08.10 16:40.
Добър ден :)
Прасчо се завърна :) Нека си запиша тренировката...установих, че от време на време пропускам да напиша някои неща, които правя :) :) Миналата седмица правих лицеви опори на халки ама не мисля, че го споменах...е за протокола БЕШЕ ТРУДНО :) :) :)
Днес тренировката:
1жалка флегматична обиколка :)
На стълбите:
2пъти нагоре с високо повдигнато коляно,надолу с отскоци
с два крака на всяко стъпало
на един крак до горе
на другия крак
с два крака настрани през стъпало
високо повдигнато коляно
с два крака настрани през стъпало
високо повдигнато коляно
2пъти тичане през две стъпала нагоре
жабешките подскоци(скачам с два крака,после правя клек и пак скачам)
4спринта нагоре по един наклон
3х 5клека последвани от спринт
3х 10скачащи напада последвани от спринт
3х планк на една ръка и един крак(задържам по 5 секунди и сменям крака и ръката и така правя 3пъти без почивка)
3х10 от лакътна опора свиване само на лопатките и задържане по 5секунди долу
с една скаличка :) :) правя клек и я хвърлям напред (така 3х10) и една серия вместо да хвърлям от гърди, слагам скаличката зад главата и я хвърлям
3х 20метра обръщане на гума, след всяко обръщане по 10 отскока на гумата
3х10 хоризонтални набирания на халки
5рунда:
5 air squats
5набирания на халки
10 скачащи напада
5 лицеви опори
10 burpees
Смея да кажа...милите ми бутове :) За тва горното не го правих за време и слушайте сега какво се оказа :) :) Киро каза 5 рунда и почнах аз, ама нали съм малко по-ентусиазирана хаха :) :) и почнах много бързо и още на втория рунд вече се поизморих и като мина третия рунд и той вика стига и аз го гледам и викам как стига, аз няма да се отказвам и той вика добре айде направи 5 после ще ти кажа нещо. :) И като свърших и той каза, че ми е казал 5, но е искал само 3 да направя, ама е казал тъака, за да види как ще си разпределя силите, като знам, че имам 5 рунда...и каза следващия път като каже стига значи стига :) :) :) :) Тааааааа такива неща с тренировката на кака Праска :) :)
Приятен и усмихнат ден :) :)
ДОбър вечер :) Как сте? :) :) :)
Днес беше тежък ден за мен :) Много съм изморена, нямам търпение да се разпльокам на дивана :) :)
Храната:
1) 2яйца+2белтъка+малини
2)200гр домашно кисело мляко+грозде
3)пилешко+чушки+лук(печен във фолио на скара :) много обичам :) )
4)40грама бадеми+3белтъка
5) мускулести пилешки гърди+2домата+лук
Приятна вечер на всички :) :) :)
23.08.10
20:31
Ей, кросфитърко, днес те видях до джумаята, заприличала си на мъж с тези мускули, засрами се !!! :D
казано от RogerF на 23.08.10, 20:31:
Ей, кросфитърко, днес те видях до джумаята, заприличала си на мъж с тези мускули, засрами се !!! :D
Хахаххахаа :) :) :) Ох, може би е било когато отчаяно пешеходствах и се надявах да се добера до вкъщи :) :) :) Да не се уплаши? ;) Хахаха
23.08.10
21:20
За малко да катастрофираме :P
Возих се в автомобил и те видях късно, иначе нямаше да те оставя на спокойствие ;)
Такаааааааа :) :)
Добър ден на всички :)
За вчера:
Тренировка:
малко спринтове и ускорения, малко бърпита и клекове и после
3рунда:
10набирания(аз с ластик ги правих)
15лицеви
20отскока на гума
25клека
30(на планк и с едната ръка пипаш крака) така се редуват ръцете
После няколко обиколки на стадиона
Вчера тренировката беше лека, обаче мен вчера ми беше тегаво съществуването, понеже от известно време не пия желязо и май пак настъпват тегави времена :) :) Мисля да си направя едно изследване и да почвам желязото преди да е изчезнало отново :) :)
Храната:
1)2яйца+грозде(имах и 2белтъка ама вчера нещо не ми вървеше яденето и не ги изядох)
2)свинска пържола+домати и чушки
3)50грама бадеми+2белтъка+краставица
4)свинска пържола+домати
5)сини сливи(от кръглите)+2белтъка
1килограм корнишони(историята по-долу :) :) хаха )
Значи, вчера след тренировка отидох у един приятел. И ядох си аз белтъците и сините сливи, а той меси някаква питка, реже някакви мезета и само ме съблазнява с храна. Аз упорито му обяснявам, че няма да се поддам на изкушението, ама той беше много гаден, Извади любимия ми шоколад и почна да го души и хапва едно парче и вика “О, чувствам как се разтапя по металокерамиката ми” хахаха и беше много гаден! И аз, за да не се поддам набивах краставички :) :) хахахах беше тегава вечеря :) :) :)
Днес:
Тренировката беше в зала. Правих много клекове,добро утро, български клек, мъчих се на лоста(от положение горе все едно съм се набрала и бавно,бавно д апускам надолу( беше тегаво :) )
Храната така я виждам днес:
1)2яйца+сини сливи
2)2яйца+2белтъка
3)пилешко+домати и чушки
4)50грама ядки+2белтъка
5)свинска пържола+домати и чушки
Приятен и усмихнат ден на всички :) :) Между другото петък, събота и неделя, ще ходя на кампа, който Киро и Ефо организират на Боровец :) надявам се да се получи добре :) :) :)
Завиждам ти малко за кемпа :)
Аз този уикенд съм в София и се бях наточила за трен-ка в неделя...но..уви...снощи се светнах, че групата ще лагерува...
Кофти късмет...
25.08.10
11:36
Според мен не трябва да се ограничаваш чак толкова :) Имаш толкова активен начин на живот, че малко от любимия ти шоколад няма да ти повлияе по никакъв негативен начин, а напротив, ще има само положителен ефект :)
казано от Georgi Vladimirov Andreev на 25.08.10, 11:36:
Според мен не трябва да се ограничаваш чак толкова :) Имаш толкова активен начин на живот, че малко от любимия ти шоколад няма да ти повлияе по никакъв негативен начин, а напротив, ще има само положителен ефект :)
:) :) :) Аз принципно не се ограничавам така, ако ми се яде нещо такова си взимам някое друго парче, обаче сега съм решила да ставам МАШИНА! :) Та се надявам поне още две седмици да не прегрешавам, после мисля един ден да ям разни глупости и после пак да хващам правилния път :) :)
Добър вечер :) :) :)
Как сте? Надявам се много добре :) :) :)
Такаааааа, току що се завърнах от тренировка :) :)
2минути табата клекове, като на “почивката” от 10сек. седяхме в клекнало положение :) Та не беше никаква почивка :)
После 5рунда(30секунди работа,30секунди почивка):
обръщане на гума
удар с чук
почивка
burpees
swings (първите два пъти ги правих с 24кг, ама после много взех да се изкривявам и взех 16кг)
Много беше яка днес тренировката :) Правихме я по двойки и се редувахме на всяко повторение :)
Храната:
1)2яйца+сини сливи
2)скумрия на скара+2домата
3)50грама ядки+2белтъка+домат
4)свинска пържола+2домата
5) нещо не ми се яде...ако огладнея сигурно някой друг белтък и ядки ще ям :)
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 26.08.10 18:43.
Здравейте :) :) :)
Сега се завърнах от тренировка :))
1лежерна обиколка
3ускорения
25метра ходещи напади напред,на връщане ходещи напади назад
30метра спринт,15метра ходещи напади назад,15метра ходещи напади напред
3х 30метра високо повдигнато коляно напред,на връщане високо повдигнато назад
3х 30метра ножица напред, на връщане назад
2х 10 свиване на лопатките от лицева
2х 10 свиване на лопатките от планк със задържане по 5секунди долу
3х 20 от лицева опора с едната ръка пипам другата
3х 20 от лицева опора вдигам едната ръка назад, после другата
После правих един от комплексите миналата седмиц, който миналата седмица направих за 17мин и 36сек. Днес Киро каза, че трябва да го направя под 16мин
3рунда:
400метра тичане
5 бърпита
10скачащи напада
15 хоризонтални набирания на халки
20коремни преси
25 клека
30 катерача
+ 400метра тичане
Завърших за 15мин 56сек :) :) :) Много се радвам, че успях, защото по едно време изобщо нямах въздух и мислех, че няма шанс :)
Храната за сега:
1) 2яйца+боровинки
2)200гр. домашно кисело мляко+боровинки
3)пиле+домати и краставици
4)50грама ядки+3белтъка+зеленина
5)пиле+домати
6)свински шишчета+краставици
Останалата храна ще я допиша по-късно :) :) Довечера заминавам на boot camp-a на Боровец :) Дано да се разбием от трениране :) :) :)
Приятен ден :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 29.08.10 16:21.
Здравейте :) Как сте :) Аз съм много, много добре :) Току що се завърнах от БАААровец ;) Беше УНИКАЛНО! На много лагери съм ходила, но толкова яко никога не ми е било! И хората и тренировките и храната...всичко беше на 6 :)
28.08.2010
Първата тренировка беше следната:
100метра тичане
40 лицеви опори с тръстер
200метра тичане
40 напада с 20кг диск
300метра тичане
40коремни преси с диск 20кг
400метра тичане
40 отскока на един доста висок пън
300метра тичане
40 суинга
200метра тичане
40 бърпита
100метра тичане
Беше супер добро :)
Вторат атренировка беше на два отбора:
имахме 8 пъна, които отборно трябваше да пренесем на дистанция около 50-60 метра
после 150 лицеви опори
връщаме обратно пъновете
взимаме лост 30 килограма и го носим overhead 60метра
200клека
връщаме обратно лоста
150суинга
60метра ходещи напади всички
150бърпита
тичане около 1км през гората през една пресечена местност...то не бяха локви,рекичка минахме, кал,тинмя, клони
И това беше хипер добро :)
Храната:
1)яйца с бекон,чушки,гъби и масло
2)1зелена ябълка
3) свинска пържола+зеле и моркови
4) ядки и стафиди(много :) )
5)свински ребърца+домати и краставици
29.08.2010
Тренировка:
Правихме комплекса Kalsu
100thrusters+ 5бърпита на всяка минута
аз го правих с диск 15кг, направих го за 19минути :) Беше супер яко :) :) :) Много ме израдва това :)
Храната:
1)3яйца+много бекон+малко сирене+краставица
2)нектарина
3)свинска пържола+сирене+1/2питка+мноооооооооого салата+гъби
4)сега ще ям пак яйца и мнгоо чушки
Лелел УНИКАЛНО беше :) :) :)
Запознах се със Славко :) Голяма машинка е :) Супер забавно беше :) :) :)
Приятна вечер :) Когато качим снимки ще постна и тук да видите :)
Здравей, Инес - чудесен дневник! Много, много хубаво пишеш - като те чета и ми действа като еспресо! :)
Сериозно трениране тук - на мен тези комплекси ми изглеждат космически, сигурно е уникално :) Go go go!
казано от Atom на 29.08.10, 17:26:
Здравей, Инес - чудесен дневник! Много, много хубаво пишеш - като те чета и ми действа като еспресо! :)
Сериозно трениране тук - на мен тези комплекси ми изглеждат космически, сигурно е уникално :) Go go go!
Благодаря много :) Радвам се, ч ети действа добре :)
Аз сега се завърнах от тренировка :) :) Беше супер яко...ама как ще я пресъздам никаква идея :) :) Ще изпусна доста неща сигурно ама беше доста разнообразна и не можах да запомня всичко :)
1обиколка
стълби:
2х високо повдигнато коляно на всяко стъпало
2х с отскоци с два крака
2х отскоци на един крак
2х отскоци с два крка през едно стъпало
отскоци на два крака, после спринт горе 20метра, слизане с отскоци на два крака, спринт 20метра, отскоци през стъпало,спринт 20м, слизане с отскоци, спринт 20м
ножични подскоци на стъпалата(20) високо повдигнато коляно до горе,спринт 20метра,слизане на два крака,ножични подскоци(10) спринт 20 метра, подскоци на два крака до горе,спринт,подскоци надолу,спринт
2х високо повдигнато коляно
2х отскоци на два крака
2х 5лицеви опори последвани от 30метра тичане( в началото спринт, псоле забавям)
2х 10скачащи напада последвани от 30 метра тичане (спринт последван от по-бавно темпо)
2х 5клека с гръб последвани от 30 метра тичане(спринт...)
2х 5лицеви +40м. ускорение
2х 10скачащи напада+40м. ускорение
2х 5клека с гръб+40м. ускорение
4серии х 10 клек и обръщане с подскок от клека и пак клякам
на гумата:
2х 10отскока (вътре и извън гумата напред)
2х 10отскока (вътре и извън гумата настрани)
2х 20 отскока (вътре, извън гумата напред и вътре и извън гумата настрани)
15 отскока вътре в гумата. след всеки път като скоча вътре сядам на гумата и от седнало положение прескачам извън гумата
лицеви опори 10-8-6-6-4-4
сгъване на лопатките от планк 3х10 със задържане долу по 5 секунди
Е това беше днес тренировката :) Храната довечера :) :) Приятен и усмихнат ден :)
да отбележа...
на първия комплекс Инесчето завърши трета(от всички участници)...!!!
на отборния...завърши преди мен...:)))
в неделя не успях да я проследя на гадното “Kalsu”...но пак беше от първите в групата си..!!!
Искрата я имаш момиче...мачкай ги тия железа и “Do or Die”...:)))
p.s. не се притеснявай, че имаш повече мускули...така и трябва да бъде...да му мислят тези, които нямат:)
Ужасно много ви се кефя на тренировките, срещите и положителния заряд.
Това е една от целите ми - да се присъединя към вас (да идвам с вас) догодина.
Страхотни сте.
Мнението беше редактирано от maria на 30.08.10 11:56.
Добър вечер :)
Да...и мен много ме радва колко е задружно всичко, като че сме небиологично семейство :) :) :)
Храната днес:
1)2яйца+къпини
2)домашно кисело мляко+грозде
3)скумрия на скара + зеленина
4)50грама ядки+2белтъка
5)скумрия на скара+зеленина
Зеленината е 1средно голяма зелка+1кг корнишони. Винаги забраям да кажа, но ядкие винаги са сурови! :) :)
Лека и усмихната вечер :)
Добър вечер :) :) :) Как сте :) Нещо стана занзибарено навън :) :) :) Но аз като виден морж, изобщо не се впечатлявам от застудяването :)
Тренировката:
3кръга по 5мин. , максимален брой рундове на всеки 5мин от:
3набирания
6кофички
9лицеви опори
400метра тичане
И понеже не бях уморена, освен ръцете ми наяправих още 8обиколки на стадиона :)
Аз правих набиранията и кофичките с ластик на лостовете, че нали съм с кекави ръце...и леле искам да ви кажа, че добре че тренировката бече вечерта, защото милите ми ръце окапаха и даже вилицата не мога да си вдигна сега :) :) :)
Иначе и в трите рунда успях да направя по 3кръга...не е много, но за моите скромни възможности съм доволна...нещо обаче почнаха да ме наболяват рамената, което ме навежда на мисълта, че утре рамената ми ще са в плачевно състояние, но се надявам да греша :) :) :)
Храната:
1)2яйца+1белтък+1зелена ябълка
2) домашно кисело мляко+1/2парче кекс
3)скумрия на скара+корнишони
4)50гр ядки+3белтъка+ зеленина
5)скумрия на скара+ много зеле
6)2белтъка+грозде
Приятна вечер на всички :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 31.08.10 18:49.
чакай бре звяр...правиш 3 по 400м. за 5 мин. заедно с другите неща ли...??!!?!?!?...Ехаааааааааааааааааааааааааааа!!!
яденето ти е ОК, като махнеш кексовете:))
казано от slavko на 31.08.10, 19:18:
чакай бре звяр...правиш 3 по 400м. за 5 мин. заедно с другите неща ли...??!!?!?!?...Ехаааааааааааааааааааааааааааа!!!
яденето ти е ОК, като махнеш кексовете:))
А не чакай не съм се изразила правилно :) Извинявам се на всеки 5минути има 400метра :) :) хаха д абе...аз само кофичките докато направя...
Еееееееееееее ти сега.... т’ва ми е първо прегрешение от 100години :) :) :) Иначе пак щях да изям 2-3кг корнишони :) :)
бре...успокоих се...сега ще легна спокоен...уплаши ме бре девойче...ти ще смачкаш всичите спринтьорки с такива постижения:))
с тия корнишони ме убиваш...по колко кила си купуваш...:))
казано от slavko на 31.08.10, 19:25:
бре...успокоих се...сега ще легна спокоен...уплаши ме бре девойче...ти ще смачкаш всичите спринтьорки с такива постижения:))
с тия корнишони ме убиваш...по колко кила си купуваш...:))
Хахаха :) не, спокойно! още не съм решила да се занимавам с лека атлетика :) Минава ми през главата, ама искам троен скок :) А там ще си разбия коленцата :) А за висок скок съм мислила също, ама пък за него съм тежка, аз имам тежки кокаляци и дори да стана кожа и кости пак ще съм си слоница :)
Ами по колко минимум 2кг :) ама без зеленина не си е работа :) :) :) Трябва амбалаж за гладния ми ум :) :)
Добър вечр :) :) :) Извинявам се за неизвинените отсъствия във форума :) Ще се самобичувам публично ;) :) :)
Значи
1.09.2010
1) 2яйца+смокини(нямам по-любимо нещо от големите зелени смокини :) :) )
2)домашно кисело мляко+смокини
3)скумрия на скара+зеленина
4)50грама бадеми+2белтъка+зеленина
5)скумрия на скара+ зеленина
Тренировката беше в зала-имаше много клекове,набирания с ластик и коремни преси
02.09.2010
1)2яйца+смокини
2)домашно кисело мляко
3)скумрия на скара+краставици и домати
4)50грама бадеми+3белтъка
5)пилешка пържола от бут+зеленчуци на скара(много бяха вкусни :) )
Тренировката- имах драматичен ден и ми беше много много зле :) ииииии отидох направих малко стълби и спринтове и клекове и лицеви...нищо смислено колкото да си го изкарам на тренировката ;) сама тренирах...
03.09
1)2яйца+смокини
2)домашно киселомляко+грозде
3)скумрия на скара+чушки
4)3белтъка+1круша
5)пилешки едър бут ;) + зеленина
Тренировка- малко стълби да загрея и после си спретнах един комплекс хаха
2рунда:
20 суинга с 16кг
20отскока на най-голямата гума
15суинга
20отскока
10суинга
20 отскока
5 суинга
20 отскока
400метра тичане
Направих го точно за 16мин. ама нещо ми беше тегаво, понеже отидох точно в 2:00 на стадиона и умрях от жега :)
Понеже нямам пудовка, а днес тренирах сама и се обадих на сестра ми да дойде понеже тя играеше баскетбол на Раковски. И ѝ казах да отиде във фитнеса и да помоли да вземе една пудовка и д акаже, че ще си остави личната карта в замяна хахахаха :) Иииииииииии те и без лична карта ѝ дадоха пудовка де...ама... :) :) :)
Та това е за сега :) Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 03.09.10 16:36.