Че без жени и без коли, живот ли е :D :D :D (забележи подредбата)
Колеги, да се възползваме от офертата на Франко викам (evil)
19.08.10
18:57
казано от D3BEP на 19.08.10, 17:41:
казано от Мария Никифорова на 19.08.10, 17:37:
Не бе, Емзо ми е любимия мод, стига да не говори за коли ;) .
Хънтър ,чете ли го тва.
Дотук с продуктовото позициониране.Мимчос, стана без да искаш персона нон грата.
Сега всички модове(може би само без Емзо) ше те коригират със бяс докато се побъркаш и напуснеш форума.
Край тя не ме обича вече! Никоя не ме обича ;(
Къде се загуби ония момък дет ме беше аресал :D
Край Миме и аз не те обичам вече ама никък - даже вече не си ми любимата потребителка! Сега сърцето ми е отворено за друга :D
Емзо брат не се връзвай на Мимето и твойто сърце ще разбие - утре любимия и мод ще е някой друг, а ние ще трябва да се напиваме от мъка :D
казано от Иван Шишманов на 19.08.10, 18:01:
Ах ти предател такъв
Късно е чадо - продаде те за няколко дози протеин, азотен бустер и няколко протеинови вафлички
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.08.10 18:59.
Нем, Емзо till the end of my life… :D
(само да не ме скастри заради латиницата)
19.08.10
19:29
казано от Мария Никифорова на 19.08.10, 13:48:
:D
Сега ще си пусна една кандидатура за модератор... 8-)
Забрави! Забрави го тва.
Сега двама администратори, ама няма да казвам кои, се карат в системния панел кой да ти локне дневника и кой да те банне!
Как можа въобще! Не те ли е срам!
Франко,
1. Колко скромна таа сума ве брат?
2. Какво тренира Ванката?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=576570
Идем с делегацията. Среща на трафа!
19.08.10
23:08
http://www.vbox7.com/play:1df97bbd#commentTop
На таз русата ше и изям конската муцунка
20.08.10
04:37
казано от anonymous на 19.08.10, 23:08:
http://www.vbox7.com/play:1df97bbd#commentTop
На таз русата ше и изям конската муцунка
Тая русата ли? Егати синтетиката е тая. Не видях да няма нещо изкувствено. Такива моми приличат доста на надуваеми кукли :D
Не ме радват подобни помагала по пластична хирургия - преди всичката пластика кой знае какъв глиган е било (puke)
Аз съм си за натуралните момичета ;)
20.08.10
05:37
казано от Стоянчо на 19.08.10, 19:49:
Идем с делегацията. Среща на трафа!
Срещата на министъра с Ванката премина при закрити врата.
Журналисти не бяха допуснати, но наш вътрешен човек ни съобщи слдната информация:
Подготвен е списък на редовни платци, които не са показали достатъчно уважение към енергото и токът им ще бъде спрян с министерска заповед.
СЛед срещата министърът лично поля канабиса на бургаското дружество.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 20.08.10 05:37.
Head +1
velislavs +1
днес Нирвана ден...
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.08.10 06:58.
20.08.10
07:02
Гадове!
Кво ми се правите сега на много работливи? Днеска цял ден е петък!
Разработихте се сега като невидели.
Вие не заслужавате и прашинка от моя качествен и професионален спам!
Край! Отивам да работя!
20.08.10
07:47
казано от D3BEP на 20.08.10, 07:02:
Отивам да работя!
Сакън недей! Днеска ден на майстора бре - не опорочавай тоя светъл ден :D
След около час отивам да потренирам. Днес кардио няма - мамка му в сряда тичах 2.7 км. с крампа на прасеца и сега едвам ходя :(
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.08.10 07:47.
казано от D3BEP на 20.08.10, 05:37:
казано от Стоянчо на 19.08.10, 19:49:
Идем с делегацията. Среща на трафа!Срещата на министъра с Ванката премина при закрити врата.
Ванката е отишъл на срещата?!?!?! :D
20.08.10
07:55
казано от Стоянчо на 20.08.10, 07:47:
Тва е щото разбра, че няма да се изсипе половината bb-team и част от gohard :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.08.10 07:56.
Двама електротехници си седят на 110 kV далекопровод.Минава една бабичка и единия казва:
- Бабо, я подай оня кабел там.Бабата му го носи и той казва на другия:
- Ееееее, видя ли бе, тв`а е Нулата!
:D :D :D
Колкото повече гледам bigger,stronger,faster,толкова повече се зарибявам по големите ръце.Никога досега не са ми били приоритет нито,съм искал голями ръце,даже допреди 1 месец не ги тренирах,дори сега ги тренирам само с по 1 упражнение.Започвам да се чудя дали ако ги тренирам повече,ще растът повече. :D Хейт ю хед,ти го каза тоя филм! :D
20.08.10
13:36
Ей не стига, че не ме обичате вече ми и някои вече ме мразят ;(
Филма е много добре направен - на мен лично ми хареса един по-различен поглед по въпроса.
Видя ли как се пускат добавки на пазара в САЩ?
Добро попадение, emzo!
Учителката:
- Иванчо, откъде идва токът?
- От свинефермата.
- Как така
- Защото като спре тока, татко казва: “Онези свине пак спряха тока”.
казано от head_hunter на 20.08.10, 13:36:
Ей не стига, че не ме обичате вече ми и някои вече ме мразят ;(
Филма е много добре направен - на мен лично ми хареса един по-различен поглед по въпроса.
Видя ли как се пускат добавки на пазара в САЩ?
Това с двамата мексиканци? :D
И как си купиха тестостерон за 15$.
We live in a society today,that you got MTV and reality shows,Madona is making out with Britney Spears,rap music and all this shit and you are warring about steroids?Kids are like fuck you cop,fuck you,man. :D
Грег Валентино не знам какъв е,обаче много ме кефи. :D
20.08.10
14:36
казано от Стоянчо на 20.08.10, 07:47:
Не знаем, минала е при закрити врата. Така вика че е станало министър Дянков, обаче на тоя както знаем не може да се верва.
Може просто да се крие зад Ванката, за да може Ванката да обере парсата ,а Дянков - политическите дивиденти????
20.08.10
14:37
Гнусна шматка
20.08.10
14:47
Ето един клип със снимки на Грег Валентино,на които е 100% натурален.Мисля,че формата му е страхотна,а и клипът е много надъхващ и респектиращ.
20.08.10
14:54
супер натурален да
20.08.10
15:06
Погледни го само как изглежда на 14-15 години.Ръката му тогава е била около,дори и над 40 см.Не ми се вярва,че на такива години е взимал химия.Просто има хора,които си имат ген ;)
Стояне, като гледам клипа едва е изчакал да стане на 16 и си е почнал да зоби яко.... Доста културисти почват именно на тази възраст 15-16-17 години, забравих името на 1, дето почнал хормон на растежа на 14 години :) :) :) Явно този дето е правил клипчето е леко бавен и е имал предвид преди да почне с имплантите.
казано от Иван Шишманов на 19.08.10, 18:01:
казано от FRANKO1 на 19.08.10, 17:53:
ОФЕРТА
знам къде тренира Ванката и срещу скромна сума мога да споделя тази (иначе секретна) информация ;) :DАх ти предател такъв, кажи си номера на електромера на лично :D
ако направиш да не се върти никога, при никакъв рушвет няма да те предам, а ако спрат и токовите удари (заради които ремонтирам за собствена сметка вече втори климатик (nbad2) (nbadno) ) ще те черпя каса бира и 3-4 петалки суджук ;)
към останалите - крайния срок за офертите наближава :)
20.08.10
16:53
казано от Миsh0 на 20.08.10, 16:07:
Стояне, като гледам клипа едва е изчакал да стане на 16 и си е почнал да зоби яко.... Доста културисти почват именно на тази възраст 15-16-17 години, забравих името на 1, дето почнал хормон на растежа на 14 години :) :) :) Явно този дето е правил клипчето е леко бавен и е имал предвид преди да почне с имплантите.
Така е,не отричам.Според мен на снимките преди тези,на които е изчистен и с тен,е натурален.От там нататък мускулатурата му наистина изглежда толкова плътна и обемна,че е трудно да се постигне натурално.Е,естествено сигурно има и някакви genetic freaks,които могат да изглеждат близо до това и без химия,но все пак може само да гадаем...Но като цяло човекът си има ген,а и за годините си (14-15) е изглеждал доста развит.Искам да кажа,че просто при ръцете му(бицепсите да кажем),сухожилието е толкова малко,че почти отсъства,мускулът е дълъг.Едва ли би могъл да постигне това(най-големите ръце) дори и със синтол,ако е бил генетично ощетен :)
п.п. Какво мислите за Серж Нюбре?Интересно ми е,че отрича напълно добавките,но все пак е ял по 3 кг конско месо на ден.И той има доста добър ген,а сега на 70 и няколко години също изглежда страхотно.Сега за стероидите,взимал е според мен(то си е направо очевидно де),въпреки че ги отрича и тях.
Мишо,да нямаш предвид Лий Прийст?Защото той направо на 16-17 години е изглеждал като...А също ми е интересно как изглежда в периода за маса и състезателния.Доколкото знам при този за маса спира химията съвсем и яде какво ли не,а после само чисти и пази мускула със стероиди,защото освинва здраво :D Ето снимка
Мнението беше редактирано от az100yan на 20.08.10 17:02.
казано от Миsh0 на 20.08.10, 16:07:
Явно този дето е правил клипчето е леко бавен и е имал предвид преди да почне с имплантите.
Това си е неговия канал, той го е качил.
20.08.10
17:32
Стояне,
Всичките натурални културисти се отличават от ненатуралните по това, че трудно да докажеш какво точно са вземали. А че са вземали, няма съмнение.
Преди години и ние имахме едни натуралисти... Едни момчета си признаха какво са им продали... Смех малко.
Не се връзвай на басните за конско месо и свински ташаци. И не повтаряй “рецептите”, други са истинските рецепти, вервай ми...
20.08.10
17:54
ДЗВЕР,така е.Аз преди около половин година четох в едно списание за един “натурален” български културист,който разказваше какви неща взимал...
А иначе за рецептите,мисля че вече съм го осъзнал.То и времената,когато са живяли културисти като Серж и Арнолд са били различни.Наскоро прочетох книгата на Арнолд “Education of a bodybuilder” и там той препоръчва да се тренира корема всеки ден,с минимум 100 повторения,за да се изгори мазнината...Серж пък е правил по 2000 ! коремни преси на ден.Като цяло книгата на Арнолд е много интересна и я препоръчвам на всеки,особено биографичната й част е много интересна.Помня как някога мислех,че Арни е натурален...В книгата си не пише нищо по този въпрос,но отрича всякакви теории-пиел е и то много...Осъзнава колко важна е храната и режимът чак при подготовката си за първата Олимпия.Както казва той:“In Germany we just ate,trained and grew” :) Така че при културисти от тази епоха,на всички ни е известно каква роля играят тези субстанции :)
Мнението беше редактирано от az100yan на 20.08.10 17:55.
казано от korpusito на 20.08.10, 15:53:
Верно си има ген, аз на 15 бях 1.50 и 50 кила :D
И аз бях с над 40 ръка на 15 :D :D :D :D :D Ама и талията ми е била над 100 :D
А между другото той е бил с 45 ръка ,но не на 15 а на тази снимка от филма.
На футбол на цимент си ударих опашката взех си deep releaf. Утре съм на работа дано се оправя ,че....
Филма е супер,заслужава си на 100%.Добре че се пуснаха коментари за да го изгледам :)
20.08.10
18:33
казано от az100yan на 20.08.10, 15:06:
Погледни го само как изглежда на 14-15 години.Ръката му тогава е била около,дори и над 40 см.Не ми се вярва,че на такива години е взимал химия.Просто има хора,които си имат ген ;)
Извинявай много, ама няма такъв ген на 15 да си с такава гръдна. Верно е, че е нисък, и въпреки това.
20.08.10
19:08
казано от mantodeus на 20.08.10, 18:28:
Филма е супер,заслужава си на 100%.Добре че се пуснаха коментари за да го изгледам :)
Има един дето е на National Geograpfic, но той е чисто документален на същата тема и е изключително труден за намиране.
Ако някой го види някъде да свирка.
В арена го имаше, хедхънтър. За стероидите.
Мен не ме впечатляват, много тривиални работи говорят :)
http://arenabg.com/download.php?id=4da31599c3c2b6827b6212ca032f6fc54b683584&f=National%20Geographic%20Science%20of%20Steroids%20hdtv%20xvid-momentum.torrent
Абе как може да се чудиш просто дали зоби Серж Нюбре :) :) Да си говори каквото иска, то е очевадно. То и Флекс Уийлър прави кампания срещу стероидите, остава да се окаже, че е карал само на соев протеин :) :) Дори във филма (бигър, стронгър, фастър) след като Фил Хийт спечели Арнолд класик беше замесен в скандал за продажба на стероиди и го искараха едва ли не, че Арнолд нямал никаква идея, че сътезателите му зобят :) :) хахахаха. Аз не знам какво толкова лошо има в зоба - ако зобиш правилно, ядеш здраво, тренираш здраво, имаш мерак какво толкова - имам против тези, които бият 1 шприц направят сериите за бицепс и 2 дена мъртво пияни по дискотеките. Познавам 1, който има 3 цикъла зад гърба си (естествено не знае как се взимат, нито как се яде, нито как се тренира...) и е 65кг на 182+ см.......
20.08.10
22:29
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1632852009-Politsai_zaveli_reporter_na_razpit_v_doma_na_Tsar_Kiro.html