20.08.10
17:26
Здравейте. Плувец съм което значи че не мога да правя програми със по 8 или 10 повторения защото мускулите ми ще се “скъсят” и ще “удървям” във водада. ще ви обясня примерно имам 50 метра на състезание те няма да ме затруднят там ще съм машина,но като дойде време за дисциплината 100 метра и след това за 200 ще се измарям веднага след 50-тия метър което е фатално, моля препоръчайте ми някоя програма най-важното ми състезание е март месец тежа 61 кг
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.08.10 21:35.
Каква ти е целта в залата?Повече кг ли?Какво искаш да промениш в тялото си по добре кажи.ММ ли искаш какво?Защото мусколна маса се прави с 6-12 повторения.И иначе трудно с повече повторения.
Ако питаш мене в близък план до 6 месеца колкото и ММ маса да качиш няма да ти пречи на 200 м.Може само да ти помогне на спринта на 50.
Мнението беше редактирано от PULLUP на 20.08.10 17:50.
Aми искам да стана малко по силен в басейна и да си оправя гардите. Във момента имам 3 кг протеин смятам да си купя и гейнъри мисля че работата ще стане
Зачи пробвай 5x5.Прави Много разтягане да не се вдървиш и сила ше качиш и маса и гърдите ще се изравнят.В близкото бъдеще няма никакъв шанс да качиш толкова маса че да ти пречи в басеина.Протеин яж по 120 -150 грама за теглото ти.5 пъти на ден. За тестото незнам. Според мен е прекалено да го мериш и него.На всяко хранене си набавяй по 30 гр протеин а тестото го тъпчеш докат се наядеш напълно и Още малко отгоре.само гредай да не повърнеш.Гейнар не ти трябва яж тесто.
Мнението беше редактирано от PULLUP на 20.08.10 18:25.
А лостове трябва ли да добавя към тренировката си примерно събота неделя лостове
Мускулите немогат да се скьсиават нито могат да се удалжават.Може да си вдурвен и еластичен но това няма нищо общо с 8 10 или 3 и 5. :)