Въпрос относно гръдни мускули

20.08.10
12:34

Интересувам се от упражнения за горна и долна част на гръдния мускул( ако може и последователноста и броя на сериите). Имам излишна маса и нз дали трябва да я чистя или да наблегна само на упражнения. Целта ми е да направя добър гръден релеф. Ще съм ви благодарен, ако ми помогнете.

20.08.10
14:49

Лицеви опори, Лицеви опори с краката върху пейка, Лег, Кофички, Флайс и още много други. Влез просто в Гугъл и напиши : Упражнения за горната и долната част на гърдите ;)

Мнението беше редактирано от R.Mitev на 20.08.10 14:50.

АН

20.08.10
14:52

релеф=КАРДИО
Писна ми да обяснявам

21.08.10
09:04

казано от anonymous на 20.08.10, 14:52:

релеф=КАРДИО
Писна ми да обяснявам

Не мога да се съглася

21.08.10
10:26

Колкото и да е повтаряно вече - релеф = диета (може и без кардио)

Упражнения пак 100000000000 пъти повторено: както ти казаха лицеви, флйс, горна лежанка, равна лежанка и т.н.

22.08.10
07:10

казано от Миsh0 на 21.08.10, 10:26:

Колкото и да е повтаряно вече - релеф = диета (може и без кардио)

A това вече е самата истина

23.08.10
15:04

казано от христос на 20.08.10, 12:34:

Интересувам се от упражнения за горна и долна част на гръдния мускул( ако може и последователноста и броя на сериите). Имам излишна маса и нз дали трябва да я чистя или да наблегна само на упражнения. Целта ми е да направя добър гръден релеф. Ще съм ви благодарен, ако ми помогнете.

Както ти казаха вече релефа се постига с диета и кардио.Иначе за да изглеждат гърдите по хубаво оформени,а да не са “плоски” наблягай на горната им част.Нейното трениране придава тоя “прихлупен” вид на мускула.

23.08.10
18:53

казано от христос на 20.08.10, 12:34:

Ако под излишна маса имаш предвид мазно и искаш да го свалиш - прави кардио + хранителен режим за понижаване на теглото. Искаш гръден релеф - той се прави първо с изграждане на мускул (т.е. хранителен режим за покчване на мускулна маса и след това режим за изчистване на мазнини, защото от първия се качва освен мускул, но и мазно). Т.е. сам прецени какво ти е угодно!
Иначе каква е файдата да ти изредя упражнения за горна и долна част...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.08.10 18:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1