25.08.10
13:48
Години: 14
Ръст: 173см
Тегло: 65кг
Всеки ден ! :
Сутрин на гладно - кардио ( велоергометър )
По-късно - лицеви опори 3х15, бицепсово сгъване 3х15, чукове 3х15, концентрирано сгъване 3х15, дъмбел зад глава 3х15, кик-бек 3х15, кофи 3х15
Е.. кажете си мнението за тази програма, какво да премахна/включа ако е необходимо. Също така мисля да си купя протеин, кажете ми кога и как да го пия. :)
Махни я цялата. Програмата не струва така или иначе, но поне кажи каква е целта ти?
Протеина не виждам за какво ти е.
Мнението беше редактирано от Петко К на 25.08.10 14:31.
Няколко серии набиране и кофички на успоредка по колкото можеш повторения ще свършат по-добра работа.
казано от imarhov на 25.08.10, 17:28:
Не мислиш ли,че 2 упражнения са малко малко?! ;)
Каквото мисля съм го казал.
Но разбира се, ти си свободен да правиш каквото знаеш. После сподели резултатите.
Както винаги, ръце и гърди :D Отивай в кварталния фитнес и почвай! Интензивни тренировки на фитнес уреди. Тогава искай програма. Това дето си го писал не е фитнес програма. Така дядо ми потдържа тонус :D Иначе и в домашни условия пак може, но задължително лостове и успоредка трябва да имаш. Примерно за гърба можеш да правиш 5 серии широко набиране и 5 серии тясно , за гърдите 4 серии кофички и 4 серии лицеви упори, за ръце както си го писал плюс още по едно упражнение за бицепс и трицепс. Търси в нета, там има много. Пусни и нещо за рамо, но моят съвет е, отивай в залата!
Мнението беше редактирано от Нарциса на 26.08.10 08:35.
26.08.10
10:29
без здрави крака няма големи гърди или ръце ... най-добре отиди във фитнеса и аз пробвах така ама си останах на 15 лицеви .... неможе с едни набирания да стане голям гръб или с кофички и лицеви гърди ако беше така хората нямаше да дават пари за фитнес :]