22.08.10
10:26
Ем не съм се родил научен ....та да си питам поне
Ще разделям кръговата на 2 (горна и долна част)Понеделник горна,вторник долна,сряда горна и така без почивка.Единия въпрос е дали става така,защото досега 2 месеца си тренирам през ден без почивки(е имало е 1-2 пъти да пропусна).И втория въпрос е,това разделение на горна и долна част дали го схващам правилно.Горна(гръб,гърди,бицепс,трицепс,рамо) и долна част(задник,прасец и...... ? )
Мерси за хората който ще ми отговорят на идиотския(даже за мен :D ) въпрос
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.08.10 20:46.
Долна част са целите крака (квадрицепс, задно бедро, и глутеус), кръста, пресата и прасеца.
Всеки ден ще е много, тренирай 4 пъти седмично.
Мнението беше редактирано от Петко К на 22.08.10 10:35.
26.08.10
13:20
по принцип си мислиш че като тренираш долната част, горната си почива и обратно ама не е така 4 пъти е добре както каза братото ... ти като направши клека или мъртвата тяга .... те ангажират цялото тяло ... ПО ЗДРАВИ :)
Така е....пробвах......ама за долна част тренировката ми е 20 мин.....за горна излиза 40/50 :D
Трябва да измисля как да ги комбинирам с по 2 упражнения за големите групи и по 1 за малките ...и в същото време да са различните групи в различните дни ,че за горна част се сгъвам на 8 накрая...а за долната сеи ночи нищо не съм правил :D
26.08.10
16:44
един вариант :
1ден - крака + гърди+рамене + бицепс
почиваш 1ден примерно или 2 зависи от теб
2ден - гръб + рамене + трицепс + корем
пак почиваш ...
1ден :
клекове - 4-5 серии
лежанка с щанга/дъмбели - 4-5 серии
флайс от лег - 3-4 серии
раменни преси - 2-3 серии
разтвяаряне в страни - 2-3 серии
повдигане на рамене - 2серии
сгъване с щанга - 2-3 серии
сгъване с дъмбели - 2-3 серии
2ден :
набирания - 3-4 серии
мъртва тяга - 1-3 серии ( тягата може да я правиш 1 или 100 серии зависи от теб аз лично 1 само )
обратен пек-дек - 2-3 серии
френско разгъване от лег - 3серии
разгъване от горен скрипец - 2-3 серии
коремни преси (както можеш) - 2-3 серии
много екстремно ама то за 2 дена да тренираш всико ...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.08.10 16:52.