подновяване на тренировки

26.08.10
15:47

Здравейте , ще започвам пак да тренирам след 1.5 месечна пауза , вследствие мързел, и се чудя дали не е удачно да направя 10-15 кръгови тренировки за около месец преди започването на някакъв сплит и си мисля следното нещо :
клек 4x6-10
лег 4х6-10
чукове 4х6-10
военна преса 4х6-10
набирания 4-5 до отказ
кофички 4-5 до отказ

нямам за цел нищо друго освен да вляза във форма отново преди зимата. 20г, 178см,70кг,2г стаж,

аз по принцип винаги тренирам на 5 дневен сплит просто намалям тежестите 1седмица е кофти после всичко е окей

Според мен си тренирай по сплит,но по лекичко първите 1-2 седмици,все пак 1,5 месеца не е толкова голяма почивка.

26.08.10
20:05

незнам... сега се прибрах от зала—бях като чевей :D ще направя 5-6 тренировки дано вляза в час бързо :)

казано от mitonko на 26.08.10, 20:05:

незнам... сега се прибрах от зала—бях като чевей :D ще направя 5-6 тренировки дано вляза в час бързо :)

доста късно тренираш ... колко пъти ядеш след тренировка... за влизането в час не се притеснявай бързо ще е

26.08.10
20:51

vednaga sled gainer ili izolat i banan a sled chas hapwam i lqgam poprincip
shte mi pratish li na ls ako obichash splita po koito trenirash :?

Петко К - писането на кирилица е задължително!

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.08.10 21:15.

26.08.10
21:30

А какво ще кажете за 3 месеца и половина прекъсване,да кажем че съм минал на тренировки на лостове и т.н. :)
с 2 години стаж и без прекъсвания...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1