27.08.10
19:54
Здравейте.Решил съм да си взема кре-алкалин.Тренирам футбол и търся повече сила,ако може да ми помогне и за по-добро възтановяване-перфектно. :) Въпросът ми е как да го пия,като се има на предвид,че тежа около 60кг и съм на 16 години,всъщност не знам дали килограмите и възрастта имат някакво значение и за това питам,на опаковката пише 1-2 пъти дневно по 2 капсули.Спрял съм се на кре-алкалина на Ултимейт.Според вас този креатин може ли да ми донесе ползи във футбола?
Ако имате някакви други предложения за добавка.. ? :)
Ако ще взимаш кре-алкалин нека да е на ЕФХ. Но няма смисъл според мен. Вземи си бцаа и се храни с качествени храни.
Мнението беше редактирано от Riko на 27.08.10 20:31.
Само аз ли не разбирам с какво този ЕФХ е по-добър от останалите кре-алкалини?
Чесно казано аз се доверих (макар и да не останах доволен) на нея, тъй като именно те са го патвнтовали.
За да не отварям нова тема,ще питам тук.Един приятел ми предлага kick speed на best body за 15лв,а цената му е 35лв.Като се има на предвид,че тренирам футбол и съм на 17 години,това добър вариант ли е ?Съдържа кофеин,гуарана,таурин и витамини от група Б.Пише,че спомага за силата и дава енергия,като че ли точно това ми трябва,но вие ще кажете? :)
11.09.10
10:23
кога стана на 17 :D
‘‘6’’ се намира до ‘‘7’’ на клавиатурата и често се случва хората,използващи компютър,да сбъркат две числа или букви,стоящи една до друга.
А представи си,че рожденият ми ден е някъде между 27.08 и 31.08 ?
11.09.10
14:26
Предполагам четеш постовете си след като ги пуснеш, така че може да редактираш! А лично аз не познавам човек който би казал че е на 16 при положение че на другия ден ще става на 17 :D