кре-алкалин

27.08.10
19:54

Здравейте.Решил съм да си взема кре-алкалин.Тренирам футбол и търся повече сила,ако може да ми помогне и за по-добро възтановяване-перфектно. :) Въпросът ми е как да го пия,като се има на предвид,че тежа около 60кг и съм на 16 години,всъщност не знам дали килограмите и възрастта имат някакво значение и за това питам,на опаковката пише 1-2 пъти дневно по 2 капсули.Спрял съм се на кре-алкалина на Ултимейт.Според вас този креатин може ли да ми донесе ползи във футбола?
Ако имате някакви други предложения за добавка.. ? :)

27.08.10
20:30

Ако ще взимаш кре-алкалин нека да е на ЕФХ. Но няма смисъл според мен. Вземи си бцаа и се храни с качествени храни.

Мнението беше редактирано от Riko на 27.08.10 20:31.

27.08.10
20:33

Само аз ли не разбирам с какво този ЕФХ е по-добър от останалите кре-алкалини?

27.08.10
22:45

Чесно казано аз се доверих (макар и да не останах доволен) на нея, тъй като именно те са го патвнтовали.

31.08.10
19:53

За да не отварям нова тема,ще питам тук.Един приятел ми предлага kick speed на best body за 15лв,а цената му е 35лв.Като се има на предвид,че тренирам футбол и съм на 17 години,това добър вариант ли е ?Съдържа кофеин,гуарана,таурин и витамини от група Б.Пише,че спомага за силата и дава енергия,като че ли точно това ми трябва,но вие ще кажете? :)

VA

11.09.10
10:23

кога стана на 17 :D

11.09.10
14:16

‘‘6’’ се намира до ‘‘7’’ на клавиатурата и често се случва хората,използващи компютър,да сбъркат две числа или букви,стоящи една до друга.
А представи си,че рожденият ми ден е някъде между 27.08 и 31.08 ?

VA

11.09.10
14:26

Предполагам четеш постовете си след като ги пуснеш, така че може да редактираш! А лично аз не познавам човек който би казал че е на 16 при положение че на другия ден ще става на 17 :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1