Новооткрита зала София - Младост.3

Прескочи до:

18.08.10
11:06

Здравейте,

залата се намира в Младост 3, в комплекс Нова Деница (бившия компютърен клуб “Матрицата”).
Открили са я тази седмица, дори не й знам името...знам само, че работи от 7:00 до 12:00 вечерта.
Някой да има наблюдения?

EDIT: залата се казва G&R Gym

Темата беше редактирана от libra на 03.09.10 07:28.

Залата се намира кадето беше преди Матрицата до Кауфланд и не е никак лоша :)

19.08.10
04:25

Май ще отида сама тази седмица да се уверя как е залата.. :)

е защо кажи и аз да дойда  :D не залата е хубава Жоро(собственика на залата) знам че чакаше до последно  някакви тежести да му докарат  та явно функционира вече

24.08.10
06:57

хахах не се закачаййй :)

Посетих днес залата и много ми хареса.
Супер спокойно е (вероятно защото беше сутринта рано), чисто, подредено...широчко е, уредите не са наблъскани и има всичко.
Верояно за в бъдеще сутрин рано ще тренирам в нея, офисът където работя ми е точно на 2мин път и ми е идеално.

не се закачам  :D еднократна тренировка е 4лв а как стоят нещата с картите ?  като цени и брой тренировки ?

24.08.10
14:41

казано от Генади Симеонов на 24.08.10, 12:55:

не се закачам  :D еднократна тренировка е 4лв а как стоят нещата с картите ?  като цени и брой тренировки ?

Записах си ги и ето и инфото:
8 трен - 30лв
12-44лв
16-58лв
20-68лв
24-75лв
80лв - неограничен брой за 1 или 2 месеца..нещо такова май беше

Ако от някъде се появи информация в колко часа сутринта отварят в събота, предлагам туземците (а защо не и пришълци, всъщност!) да направим една обща тренировчица по хладничко. Някой - нещо?

24.08.10
15:34

казано от Кольо Пияндето на 24.08.10, 15:02:

Ако от някъде се появи информация в колко часа сутринта отварят в събота, предлагам туземците (а защо не и пришълци, всъщност!) да направим една обща тренировчица по хладничко. Някой - нещо?

В четвъртък сутрин като отида да тренирам пак там ще видя в колко отварят събота сутринта и ще пиша.
Бройте ме в списъка с присъсващи за събота сутрин ;)

В четвъртака значи ще ходя да я видя да направя 1 тренировка..
п.п за срещата в събота събота и неделя са дни за почивка :D

казано от Генади Симеонов на 24.08.10, 16:28:

п.п за срещата в събота събота и неделя са дни за почивка :D

Ако имаш възможност да спортуваш в работните дни - да... Студентите го могат, но от работещите - не всички... ;)

24.08.10
20:25

А една голяма част, е посветила и събота на работни задължения :) Мога и аз да се навия, ако наистина се събере някаква част. Не съм тренирал от... :)

26.08.10
11:37

Залата е много добра, а когато им докарат огледалата съвсем ще придобие вид.
Кольо ако искаш може в събота някъде към 11, ако не ти е късно.

Предпочитам ранните тренировки по ред причини. От една страна принципно съм ранобудник и не ми е проблем. От друга страна - сутрин е по-хладно и по-спокойно (има по-малко хора). И не на последно място - ранната тренировка оставя свободен почти целия ми съботен или неделен ден... Е, ако се окаже, че бандата ще тренира от 11 часа - ще се съобразя.

26.08.10
12:38

Аз също предпочитам да ходя по-рано, но напоследък не мога да стана преди 9. Следва закуска, някое друго хапче и т.н.
В самия фитнес по-принцип няма много хора.
Както и да е аз съм там околко 11.

26.08.10
15:52

Я вие и тема сте пуснали : ) Кажете какво е развитието по въпроса...

27.08.10
07:34

Такааа значи и в събота залата си работи от 7:00.
Аз предлагам, който иска 8-8:30 там. Аз лично сигурно към 8:15 ще бъда там.

Кой друг е навит? Ники теб те броя, тъй че не се измъквай!

27.08.10
07:43

Трябват си компромиси при групови мероприятия...от друга страна, като се юрне половината форум, сигурно е по - добре да сте на смени, че ще стане задръстване :D
Хайде приятно изкарване и да отразите после тренировката подобаващо + снимки и клипчета!

27.08.10
08:06

казано от inis9 на 27.08.10, 07:43:

Трябват си компромиси при групови мероприятия...от друга страна, като се юрне половината форум, сигурно е по - добре да сте на смени, че ще стане задръстване :D
Хайде приятно изкарване и да отразите после тренировката подобаващо + снимки и клипчета!

хахаха да, права си :)

Другият уикенд, някой ако има предложения за тренировка в друга зала - друг квартал съгласна съм хахаха

27.08.10
12:23

Вие сте някакви садисти :D… има голяма вероятност да дойда... да речем 90%... ако успея да стана от леглото поне денят ще е голям :D

казано от libra на 27.08.10, 07:34:

Кой друг е навит? Ники теб те броя, тъй че не се измъквай!

Аз съм последният човек, който ще се измъкне и скатае от тренировка...  :P
Ставам рано, обаче...  8-)

27.08.10
18:14

Нее 7… еретици :D… Аз ще съм там към 8 и 30 ще тренирам на гладно заради вас- гадове :D
Кольо, ти колко време тренираш- май няма с никой да се засечеш, ако няма и друг екстремист де :D

Ами... обикновено тренирам 70-90 минутки, зависи колко съм на фокус. Точно за утре проблемът ми е, че съм на зъболекар от 11:00. Все пак трябва да се прибера за душче и закусчица преди това, нали? Освен това не виждам никакъв проблем да направим тези общи гимнастики... традиционни :)

27.08.10
19:32

Така е :)

27.08.10
20:32

казано от Кольо Пияндето на 27.08.10, 19:03:

Ами... обикновено тренирам 70-90 минутки, зависи колко съм на фокус. Точно за утре проблемът ми е, че съм на зъболекар от 11:00. Все пак трябва да се прибера за душче и закусчица преди това, нали? Освен това не виждам никакъв проблем да направим тези общи гимнастики... традиционни :)

Ники там има душове. Взимай направо хавлия, сапун и се мятай ;) Чисто е, новичко е и е готинко.

Абе, тая тема май се явява нещо като, Либра си търси момчЙенце и ще прави селекция, да взема и аз да дойда :D

28.08.10
08:41

Аз се успах... зверски... 11 часа сън- нека ми е зле... дано сте се натренирали качествено :D

Доволен съм, заличката е добра, чистичко е и има достатъчно разнообразни възможности за натоварване. Уредите ми изглеждат почти като играчки, но са ОК. Е, някои от тях не са ми съвсем по мярка (малко по-висок съм), но забележките ми не са сериозни. Протеиновият бар е повече от скромен (единственият по-съществен недостатък, който намирам).

Тренирах супер, макар че се отплесвах в разговори с Либра и Tonu, та разтеглих заниманието във времето... няма лошо.
Tonu ме открехна на ново (за мен) садо-мазо упражнение, доволен съм много - Flying ass:

В компания се тренира по-приятно, уверих се за пореден път!

28.08.10
12:15

Тони е пич  8-) .

Аз ще отида  в понеделника да направя 1 тренировка да я вида как е :) ,че от септемви се почва с подготовката  за състезанията и няма как да се експериментира и да се ходи по други зали :)  ако някой ще ходи да казва да се посаберем хора

Някой по празниците ще тренира ли в тази зала? Дайте да направим тая гимнастика традиционна... :)

03.09.10
06:31

казано от Кольо Пияндето на 03.09.10, 05:59:

Някой по празниците ще тренира ли в тази зала? Дайте да направим тая гимнастика традиционна... :)

Аз лично да :) Мисля да не пропускам...

За утре сутрин желаещи ще има ли? Ники ти отговаряш ли? :)

казано от libra на 03.09.10, 06:31:

Да, ще тренирам...  (muscle)

03.09.10
06:46

казано от Кольо Пияндето на 03.09.10, 06:44:

казано от libra на 03.09.10, 06:31:

Да, ще тренирам...  (muscle)

В колко ще си там? Аз мисля пак към 8:00 да се изтрелям...

казано от libra на 03.09.10, 06:46:

В колко ще си там? Аз мисля пак към 8:00 да се изтрелям...

Е... сигурно ще съм там по-раничко...  (sun)

10.09.10
09:35

Съфорумници... утре сутрин пак сме в залата, който иска да се присъедини :)

10.09.10
09:40

Дефинирай “сутрин” :)

10.09.10
10:03

казано от korpusito на 10.09.10, 09:40:

Дефинирай “сутрин” :)

хахах ами...обичайното - 8:00-8:30 ;)

10.09.10
17:51

Загубихте ме за каузата...поне за тази седмица :)

16.09.10
19:17

Кой “отговаря” за събота? На същото място...по същото време? :)

Аз ще дойда... в съня си за морална подкрепа :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1