Един въпрос!

ST

06.04.05
19:00

Хай на всички! Искам да ви питам: Приблизително от година тренирам в домашни условия, вдигах гири и правих лицеви опори и др. но почти безрезултатно. Основно натоварвам всички мускулни групи, но бих искал да обърна по-голямо внимание на бицепсите и гърдите. Може л инакой да ми каже по колко и как да тренирам, за да постигна ефект?

06.04.05
19:07

Стойк за тренировки вав дома6ни услижия ли става дума

06.04.05
19:26

Ако искаш да направиш някакви мускули по-добре си намери някоя по-оборудвана зала.С домашни тренировки можеш да тренираш най-веЧе за леко раздвижване.Но ако все пак си решен да продължиш у вас ти препоръЧвам да правиш лицеви опори като си каЧиш краката на дивана,а китките са на пода.За по-голямо натоварване си сложи по-тежка раница на гърба.Успех!

А,да- За бицепс прави комбинирано,концентрирано и Чуково сгъване седнал или прав.Жалко но за по-добрите движения за бицепс са нужни лостове и скотова пейка.

06.04.05
20:30

чакаите бе тои още не е казал с кво разполага !
за гирите разбрахме нещо друго ?

07.04.05
10:50

Гърди - лицеви опори със малко по широк хват от раменете, някаква тежест на гърба би била добре. А ако са ти прекалено лесни лицевите опори, пробвай обикновена лицева опора, но при изтласкване нагоре нека ръцете ти се отлепят от земята(колкото може повече) и като се “приземиш” пак така... Флайс ако можеш да правиш у вас би било хубаво...
Бицепс - ми с гирите, бицепсово повдигане с гира. Може и скотово повдигане(опираш ръката някъде и почваш), бе ето ти направо линкове: http://bb-team.org/exercise/000045.php ; http://bb-team.org/exercise/000048.php ; http://bb-team.org/exercise/000047.php ;
Което си избереш, няма неефикасни, има неправилно изпълнени упражнения!

07.04.05
11:15

[quote author=“Stoiko”]Хай на всички! Искам да ви питам: Приблизително от година тренирам в домашни условия, вдигах гири и правих лицеви опори и др. но почти безрезултатно. Основно натоварвам всички мускулни групи, но бих искал да обърна по-голямо внимание на бицепсите и гърдите. Може л инакой да ми каже по колко и как да тренирам, за да постигна ефект?

И аз по едно време бях така... Обаче след като преминах да други тренировки осъзнах, че съм нямал резултати, защото не съм тренирал както трябва. Ще ти кажа, какви грешки правя аз, ако си умен ще видиш същите в твоята програма и ще ги поправиш.
Значи имам само Дъмбели, нищо друго

1) Грешка ми беше, че не тренираш на пълни убороти. Не правих серии както хората и повторения. КАто все си мислех, че повече не мога и не правех колкото трябваше. После се чудеш защо не идват резултати.

2) Грешка беше, че не загрявах добре. НАглед елементарно звучи, но не е така. Трябва минимум 15 минути, иначе стават мизериите.

3) Не правих упражненията като хората и не се натоварвах добре заради това.

Стойко, гледай сега.
За гърди прави:

3 серии лицеви опори на умруци, загрявъчна, -15-20-30 повторения

3 серии в пирамида, 20-30-40 повторения/ако можеш и още, не знам каква ти е силата, но не се оливай да не се клъофенш на загрявката. Прави ги с широко раздалечени ръце

После кофички, опитай да си направиш успоредка, или намери някъде. ПРави пак пирамида/пирамида означава пирамидовидно увеличаване или намаляне на повторенията, като променяш тежестта, тъй като не можеш да променяш тежестта, променяй повторенията.

За финал прави пул овър. Виж информация за упражнението в сайта.

В домашни условия може да правиш супер добри тренировки с минимум уреди, стига да ги съчетаеш като хората упражненията. За това ти трябва повечеко информация, чети!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1