проблем с трицепса

06.04.05
16:47

Имам следния проблем.На трицепса на едната ръка по неизвестни за мен причини са се появили така наречените “стрии”.Чувал съм че това става при рязко отслабване,но на мен не ми се е случвало такова нещо а и нямам никаква друга информация.Неприятно ми е да ги има,застото е грозно донякъде.Как да ги махна?Какво се прави в такъв случай?

06.04.05
16:57

Могат да се получат и при рязък разстеж.Някой преди беше споменал за кремове за стрии,но дали са ефикасни не се знае.Все пак и времето лекува...

06.04.05
17:24

Има поне 10 теми за стрии във форума.  :D Аз нямам инфо по въпроса, никога съм нямал.

06.04.05
20:43

по принцип съм чувъл че стрии се махат напълно само по медицински път иначе ако спреш да тренираш за известно време мускулната група и се мажеш с кремове които да омазняват мястото може малко да се свият, а ако направиш почивка от около месец през лятото е много вероятно да станат почти с цвета на кожата. иначе друг начин който и да е 100% сигурен няма . и аз съм така но под мишниците леко, няма представа защо се появиха точно там ама и аз се чудя как да ги позалича,поне да не стават по големи  :(

06.04.05
20:47

предполагам рамото си го уголемил , така стриите не се махат на пълно дори и с лазерни глупости и тн. земи си крем против стрии на време за да не ти се появяват повече, мажи си гърдите бицепсите и перките също друго не мога да ти кажа аз имам по : бицепсите трицепсите задните рамена перките под мишниците и почват по гърдите но зех мерки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1