BCAA и Glutamine На Scitec ?

30.08.10
17:19

Абе колеги някой от вас пил ли ги е тия добавки? Днеска си ги взех  ... и двете нямаха мерки/лъжички и вкуса на BCAA-то е отвратителен , даже не се разтваря хубаво и полепва пудра по цялото шише .. Да не са некви ментета ?

30.08.10
17:55

Ми като нищо може да са от Цех Нутришън или Мазе Нутришън .. то в България сичко е възможно :D

30.08.10
18:20

Слагай на езика ВСАА-то и гълтай с вода. Ако са неовкусени е нормално вкусът да е гаден, но глутаминът не трябва да има никакъв вкус.

30.08.10
19:15

От кое BCAA взе че и аз съм запланувал да ги пробвам,да не се окаже накрая кофти преживяване :)
Глутамина им май е само един,различни разфасовки само.

30.08.10
19:45

Такова БЦАА  http://www.scitecsupplements.co.uk/ekmps/shops/ownlogosupply/images/bcaa-express-500grm-6-p.jpg
Глутамина няма никакъв вкус - свикнал съм , защото и на Primaforce е същия .
Четох че някои БЦАА са мн гадни , явно и са Сайтек са едни от тях...
Обаче досега никога не бях попадал на добавка която да няма лъжичка, днес отворих 1 кутия БЦАА и 2 кутий глутамин и нито една лъжица  , за това се усъмних малко в тях.
Иначе кутийте си бяха опаковани , с найлончето около капачката , както си му е реда .

Мнението беше редактирано от westdogg на 30.08.10 19:46.

30.08.10
19:51

Можеш да си купиш кухненска везна. В магазините ТСМ има такива за 30 лв., които мерят с точност до 1 грам. Аз ползвам такава когато си меря дозите глутамин (Ultimate Nutrition Glutapure).

30.08.10
20:00

Аз до колкото знам, БЦАА-та са си такива горчилки, просто няма на къде :D

Неовкусените ВСАА имат неприятен вкус и се разтварят относително по-бавно във вода.
Въпрос на физико-химични свойства, не на качество или търговска марка.

31.08.10
07:33

Неовкусеното БЦАА се пие набързо. Слагаш в устата, наливаш вода и преглъщаш.

31.08.10
07:47

Преди малко пак се борих с това БЦАА . Една доза омешах с протеина , но и това не помогна да изчезне гадния вкус . Пих и една доза направо в устата и с вода преглъщам , направо очите ми се насълзиха , за малко да повърна . Дано свикна някакси да го пия , че не знам кво ще права иначе :)

31.08.10
08:21

казано от westdogg на 31.08.10, 07:47:

Преди малко пак се борих с това БЦАА . Една доза омешах с протеина , но и това не помогна да изчезне гадния вкус . Пих и една доза направо в устата и с вода преглъщам , направо очите ми се насълзиха , за малко да повърна . Дано свикна някакси да го пия , че не знам кво ще права иначе :)

Разчертай го на масата :D :D

31.08.10
08:40

Защо не опиташ да го смешаш с какао или ванилия ? Не става дума за голямо количество , но би трябвало да стане с истинско какао , от горчивото :) Аз лично не съм пил бцаа на прах , но за сметка на това съм пил КЕЕ на прах , чийто вкус е отврат :)

31.08.10
08:59

Някой тук пил ли е митотропин? Е от това по-гадно няма. Да митотропин, хаповете като ги вкарах в устата и ми идваше да повърна, хубаво, че бяха само мостри. Скоро и аз си очаквам бцаа-то, дай боже да не е чак толкова гадно :D

31.08.10
09:11

Виж, аз съм ги пил с 1 супена лъжица Нескуик. Стават вкусни по тоЗи начин.

01.09.10
17:02

Открих им цаката на тия БЦАА  (grin)

1. Мешам ги с Green mag и гадния вкус вече не се усеща.
2. Ситвам ги направо в устата и преглъщам с протеин , усещат се но слабо :)

Тия дни може да пробвам и с нескуик

Мнението беше редактирано от westdogg на 02.09.10 07:47.

HO

12.09.10
20:49

А какъв начин измисли да си отмерваш дозата :?

13.09.10
07:09

В момента пия Scitec BCAA XPRESS 0,700 овкусени, имат си мерителна лъжичка и всичко е ОК.
Понякога трябва човек да се поразрови малко, докато я намери, защото тия неща са пропътували доста голямо разстояние.

Неовкусените ВСАА наистина имат повече от отвратителен вкус!
Последно пиех такива на Ultimate Nutrition.
Там цаката е следната :  1 чаша натурален сок, изсипваш лъжичката диретно в устата и веднага със сока...
Никога само с чиста вода, защото неприятния вкус остава!!!

Колкото до сегашните, мога да кажа, че направо нямам забележки. Разтварят се за около 15 сек в шейкъра и имат чудесен вкус на ябълка. Особено със студена вода след тренировка направо си е че*ия за стомаха  (nfun)

Мнението беше редактирано от Rafael на 13.09.10 07:10.

13.09.10
10:20

казано от korpusito на 31.08.10, 08:21:

ахахахахх смях се много на това с глас :D:D:D

TM

15.09.10
07:53

казано от korpusito на 31.08.10, 08:21:

И това е вариант :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1