Комбинация от добавки

Прескочи до:

13.07.10
13:59

Здравейте,

искам да ви питам за мнение относно нещата които съм решил да си купя. Като цяло тренирам от около 7 месеца и съм доволен от резултатите и за периода съм изпил едни амино киселини комбинирани с глутамин и протеин. От около 2 месеца пия само протеин и сега мисля пак да понапазарувам та да ви споделя на какво се спрях и да кажете дали е подходящо.

1) X-treme amino на Mego pro
2) Glutaform на Prima force
3) Animal M-stack
4) протеин PHd че имам още доста

Според вас какво резултати мога да очаквам от тези неща комбинирани?
Благодаря предварително.

13.07.10
14:05

Вместо глутамина на Примафорс си вземи БЦАА-то им
Мани ги тоя Анимал М стак има много по читави продукти от измислиците на Юнивърсал

13.07.10
14:15

казано от caihundrel на 13.07.10, 14:05:

Вместо глутамина на Примафорс си вземи БЦАА-то им
Мани ги тоя Анимал М стак има много по читави продукти от измислиците на Юнивърсал

ами предложи ми нещо горе долу в тоя ценови клас....

13.07.10
14:17

кажи нещо повече за себе си за това какво ядеш как тренираш на колко години си с какъв стаж в залата си и  т.н

Ако ще има БЦАА най-добре на Scitec,същото количество с 20 лв надолу

13.07.10
14:20

може направо един Екстенд

13.07.10
14:28

казано от caihundrel на 13.07.10, 14:17:

кажи нещо повече за себе си за това какво ядеш как тренираш на колко години си с какъв стаж в залата си и  т.н

Честно казано ям почти всичко и по повече. Тренирам 3 пъти седмично, нямам възможност за повече и в момента съм на 30 г. В залата съм както съм писал по-горе от около 7 месеца. На кантара който се меря в залата като почнах бях около 77,5 кг., най-високото на същият кантар което съм стигал е 85,2 кг. Честно казано от близо 2 седмици не съм ходил и имам много енергия, но от днес си почвам пак по 3 пъти седмично.

13.07.10
14:31

вземи си креатин
каквато и марка да вземеш няма да сгрешиш само да не е българска и да е микронизиран
Виж този но Оптимум Нутришън

14.07.10
07:01

казано от caihundrel на 13.07.10, 14:31:

вземи си креатин
каквато и марка да вземеш няма да сгрешиш само да не е българска и да е микронизиран
Виж този но Оптимум Нутришън

Ок, мерси.

14.07.10
10:14

По - добре Кре-Алкалин, стига с това моно вече.

19.08.10
15:59

Все пак да напиша какво взех в крайна сметка след консултации в магазина, пък и да си кажете мнението:

Xtend
Hot Blood
Universal Ultra Whey pro

Може да споделите как пиете Xtend и Hot Blood.

19.08.10
17:05

Hot Blood 10-15 мин преди тренировка
Xtend сутрин на гладно и веднага след тренировка

19.08.10
17:33

от де на каде пък сутрин на гладно и след тренировка ... Xtend… Това е интра продукт. BCAA+малко Glutamine+Citruline malate. Сипваш 2 лъжички (1 доза е 2 лъжички) в 300-400мл вода, отиваш тренираш и си пииваш от него по време на тренировката. Веднага след края на тренировката пиеш още 2 лъжички. И 20-тина мин след това доза Протеина Ultra Whey pro.

Hot blood е азотен бустер.
Инструкция за ползване...: (кой да чете..)
“Смесете съдържанието на 1 пакетче с 300-500 ml студена вода. Изпийте 30-45 минути преди тренировка на празен стомах. Ако употребявате Hot Blood като креатинов суплемент, изпийте една доза 30 минути преди хранене, за предпочитане – сутрин преди закуска. ”

Това второто може да се отнася за дни без тренировка. Пии сутрин на гладно (хем ще се събудиш)... И внимавай с кафето после.

19.08.10
18:15

казано от Draken на 19.08.10, 17:33:

от де на каде пък сутрин на гладно и след тренировка ... Xtend… Това е интра продукт. BCAA+малко Glutamine+Citruline malate. Сипваш 2 лъжички (1 доза е 2 лъжички) в 300-400мл вода, отиваш тренираш и си пииваш от него по време на тренировката. Веднага след края на тренировката пиеш още 2 лъжички. И 20-тина мин след това доза Протеина Ultra Whey pro.

Hot blood е азотен бустер.
Инструкция за ползване...: (кой да чете..)
“Смесете съдържанието на 1 пакетче с 300-500 ml студена вода. Изпийте 30-45 минути преди тренировка на празен стомах. Ако употребявате Hot Blood като креатинов суплемент, изпийте една доза 30 минути преди хранене, за предпочитане – сутрин преди закуска. ”

Това второто може да се отнася за дни без тренировка. Пии сутрин на гладно (хем ще се събудиш)... И внимавай с кафето после.

Аз четох ма явно не съм разбрал като хората, иначе за Хот блъда ми съвпада с написаното от теб (кафе не пия :) )
Колкото до Хтенда са ми дали следното:

3 пъти по 1 мерителна лъжица (преди, след и вечер), дефакто в дните които не тренирам само вечерта преди лягане.
Обаче тва че 2 мерителните лъжички са една доза не ми го казаха.....

За протеина, поне до сега винаги съм го пил преди и след тренировка.

19.08.10
21:04

казано от Momchil79 на 19.08.10, 18:15:

Обаче тва че 2 мерителните лъжички са една доза не ми го казаха.....

За протеина, поне до сега винаги съм го пил преди и след тренировка.

Е то си го пише на опаковката :) 2 мерителни лъжички = 1 доза , в зависимост колко килограма си може да достигнат и до 4-6 лъжичи дозата, е поради това за мене е много скъп продукт, ако се приема както трябва ще ти стигне за 30-35 дена и до там (голямата опаковка).
Но за нищо на света не мога да го съпоставя с Purple Wraath , PW e класи над X Tend съдя по двете кутии X tend които съм пил и една кутия PW. Не бих повторил X Tend, и разтворимостта му е много слаба.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 19.08.10 21:11.

21.08.10
08:21

Не е толкова лош Xtend. Аз лично не направих разлика с PW. И вкуса е много по хубав. PW има един “химичен” вкус..  Иначе от към цена.. да, Xtend e доста скъп продукт.

И остави го това “преди след и вечер” дето са ти го казали... Слагаш 2 лъжички в една бутилка вода, изпиваш го по време на тренировката. Веднага след тренировката пиеш още 2 лъжички във вода. Това е нормалния прием на Xtend. Ако си по голям в килограмите, наблягаш на кардиото (с цел чистене или отслабване) тогава дозите може да скочат 2-3 пъти като количество. (4 лъжички по време на тренировка, 4 след...)

Не ти трябва вечер да пиеш от него. Най малкото Citrulin malate мисля че е енергизираща съставка :) (малко е да окаже влияние на съня.. но е там не случайно, а да ти дава енергия за тренировката).

21.08.10
16:12

е какво му е скъпото - 90 дози 90 лв?

21.08.10
16:31

Serving Size 2Scoop (13g)

Servings Per Container30

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin B6(as Pyridoxine HCL) 10mg 500%
L-Leucine 3.5g †
L-Glutamine 2.5g †
L-Isoleucine 1.8g †
L-Valine 1.8g †
Citrulline Malate 1g †

21.08.10
20:16

това е малката кутия

21.08.10
22:23

казано от caihundrel на 21.08.10, 16:12:

е какво му е скъпото - 90 дози 90 лв?

1 доза = 2 лъжички
2 дози = 4 лъжички
дори на опаковката е описано ако си над еди колко си килограма по 6 или 8 лъжички да е приема. Излиза доста солено този продукт

аз приемах по 2 дози, понякога даже по 3 и за 30-35 дена голямата кутия замина, докато при PW 1 доза дневно ми е предостатъчно и ми е супер за 80-85 дена.

22.08.10
07:07

Вероятно са ми го дали и вечер заради глутамина, но и аз си мисля да махна вечерната доза, иначе в петък си го пих така, 2 мер. л. по време и 2 веднага след тренировка и така ще си продължа. Протеина няма да го пия преди тренировка за да не го мешам с Хот Блъда, а както и ти си писал известно време след Хтенда след тренировка.

Имам един друг въпрос. Началото на септември ще отскоча до морето за 5 дни и вероятно освен да плувам и да тичам по плажа няма какво да правя въпреки че има и някъв силно импровизиран хотелски фитнес там където отивам, та мисълта ми е да пия ли нещо през този период или не? Аз лично си мисля да си взема само Хот блъда и да си го пия сутрин на гладно и толкоз. Вие как мислите??

22.08.10
07:38

казано от caihundrel на 21.08.10, 20:16:

това е малката кутия

уф верно :) my bad

За последното питане - Аз лично ще ти препоръчам да не пиеш хот блъд ако не тренираш. Все пак не е чист креатинов продукт, а предтренировъчен бустер. Пий си го само преди тренировка.

Ако възнамеряваш да тренираш (тичане, плуване) можеш да си вземеш Xtend-a и протеина. Пий по една доза Xtend преди и по време на бягане/плуване. А протеина спокойно можеш да си пиеш по доза с закуската и евентуално след като си тренирал нещо.

Мнението беше редактирано от Draken на 22.08.10 07:44.

22.08.10
08:12

аз в момента съм точно на почивка и процедирам по същият начин - пия преди тренировка креалкалин ,по време на тренировката  интраболик смесен с екстенд  и после протеин + креалкалин
сутрин като стана също протеин а вечер - нощен

31.08.10
09:36

Здравейте пак,

възникна един нов въпрос, понеже миналата седмица ме покоси някъв шибан двудневен вирус с повръщане и спрях да пия hot blood като креатинова добавка(без сутрин, само преди тренировка), а сега около уикенда някъде 5 дни няма и да мога да тренирам, че отивам малко до морето(мисля да ям само че съм на ол инклузив :) ) та питането ми е, дали направо като се върна да не си купя направо и един чист креатин, пък блъда да си остане само като бустер така нали креатина е с натрупване, а аз към момента няма как да съм го натрупал?

П.с. Към коя марка да се ориентирам.
П.п.с. с Hot blood и Xtend наистина правя тренировки като никога до сега..... много съм доволен.

31.08.10
09:45

казано от Momchil79 на 31.08.10, 09:36:

Здравейте пак,

възникна един нов въпрос, понеже миналата седмица ме покоси някъв шибан двудневен вирус с повръщане и спрях да пия hot blood като креатинова добавка(без сутрин, само преди тренировка), а сега около уикенда някъде 5 дни няма и да мога да тренирам, че отивам малко до морето(мисля да ям само че съм на ол инклузив :) ) та питането ми е, дали направо като се върна да не си купя направо и един чист креатин, пък блъда да си остане само като бустер така нали креатина е с натрупване, а аз към момента няма как да съм го натрупал?

П.с. Към коя марка да се ориентирам.
П.п.с. с Hot blood и Xtend наистина правя тренировки като никога до сега..... много съм доволен.

Определено ще е по-добре да имаш и креатин и азотен буустер, отколкото само едното :)

HE

31.08.10
09:45

За креатин бих ти препоръчал на Сайтек Атак - с Хот Блъд се комбинират перфектно.
Ако държиш да е монохидрат се огледай, че имаше добри оферти на същата фирма.

31.08.10
11:33

@SLD
е да де ама нали в Hot blood има и креатин, да не ми стане много, за това се притеснявам.

@head_hunter
ами да ти кажа незнам на какво държа щото не съм пил до сега ама гледам че повечето мнения са, че ако не си позлвал никъв, по-добре моно......

31.08.10
13:42

Ами незнам, ако има някой, който го е пил с креатин (не със Сайтек Атак) той ще може да отговори, аз не съм пил продукта. Мога само да предполажа, че няма да има проблем щом са направили креатинова матрица, която да подхожда на продукта при употреба като азотен буустер.

31.08.10
14:34

поразгледах и си мисля за един SizeON…..?

31.08.10
14:47

Ам лош избор:)

31.08.10
14:55

казано от Momchil79 на 31.08.10, 14:34:

(y)

01.09.10
06:15

еми явно тва ще е ....

HE

01.09.10
08:13

казано от Momchil79 на 31.08.10, 11:33:

@head_hunter
ами да ти кажа незнам на какво държа щото не съм пил до сега ама гледам че повечето мнения са, че ако не си позлвал никъв, по-добре моно......

казано от Momchil79 на 31.08.10, 14:34:

Май не знаеш какво искаш, но това вече е друг въпрос  :D
Мяташ се от продукт на продукт - какви всъщност са ти очакванията от креатин? Щото аз оставам с впечатлението, че са доста големи.

01.09.10
08:17

а бе просто без коментар
от много мислене и питане се хвърли на наи-неизгодният е възможно наи-спорният дали работи
аз лично не съм го ползвал но няколко приятелчета от залата се изказаха доста колебливо за него

01.09.10
10:29

:)
ахахахаха е то ясно че не съм наясно, нали за тва питам, но целта е покачване на ММ.  Еми имам някви очаквания, но не са крайни. Отказахте ме от SizeOn, не съм го купил. :)

Ще задам въпроса по друг начин, имам тези неща Xtend, Hot Blood, Ultra whey pro и още излишни около 100 лв. Какво да си купя освен витамини?

01.09.10
10:37

кажи последно какво търсиш ?Изгодна креатинова матрица?

01.09.10
10:42

казано от Momchil79 на 01.09.10, 10:29:

:)

Ще задам въпроса по друг начин, имам тези неща Xtend, Hot Blood, Ultra whey pro и още излишни около 100 лв. Какво да си купя освен витамини?

Kre-alkalyn EFX + хубави мултивитамини , даже ще ти останат да водиш някоя мацка на кафе ;)

01.09.10
10:44

добре бе korpusito защо му е креалкалин като си има нот блъд?
и защо пък точно Е ЕФ Екс?:)
много ме кефите как въздишате па някви тъпи американски фирми със гръмки реклами:))))

01.09.10
10:48

а Момчиле на теб ще ти дам два бързи  примера със европеиски марки чиито продукти слагат прехвалените американци в джоба си със цена/качество
креалкалин - silabg.com/bg/723-PEAK-ALKALYNCREATINE-240caps.html цената няма да я коментирам а за качествто гарантирам лично
матрица - silabg.com/bg/3899-ACTIVLAB-Crea-Shot.html просто уникален продукт все едно аз съм го правил с нищо излишно в него , а цената/количеството e извън сякъв коментар!!!

HE

01.09.10
11:08

Щото Хот Блъд има прекалено малко креатин. Абе да пробва квото е решил - така не може да реши за какво става въпрос.

01.09.10
11:11

че колко има?
хех аз познавам доста трениращи които го ползват като креатинов пълнеж:L)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1