07.04.05
03:16
Здравейте всички!
аз съм 175 см и 90 кг 15 г.Искам до лятото поне до към средата на Юни да изгелждам добре и да премахна килограмите.Ходя на фитнес от 2 месеца като програмата ми е селдната:
(тя е от скоро)
1.ден-Гърди и бицепс
2.ден-почивка
3.ден-гръб и трицепс
4.ден-почивка
5.ден-рамо и корем
6 и 7 ден почивка
като след всяка тренировка въртя колелото в залата около 15 мин
Много искам със фитнеса и някой съвет да постигна ефекта да сваля около 10 кг и същевременно да оформя някои мусколи.
и...за храната
Моля помогнете
10х предварително
Еми, не ти виждам кога тренираш краката, другото как тренираш (някои упр. кажи), серии, повторения!!!
Ако ще сваляш почвай кардио и в други дни, не само след трен.! Ще ти препоръчам да го правиш на гладно, и ако можеш да изпиеш едно кафе преди това или фет бърнер! Ще ти помогнат много грейпфуртите и зеления чай също! При диетата ако не си правил досега такава пробвай НВД, но прочети за нея в сайта! Вечер недей да ядеш късно, ако може последното ти хранене да е основно (ако може и само) от белтъчини, ако не издържаш яж лека салата да излъжеш корема! Взимай витамини и минерали (повече минерали), витамин С, глутамин бих ти препоръчал преди и след трен. и преди лягане! От всички неща най-важна е диетата!
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Програмата е добра, но имай предвид, че да тренираш краката е много важно. Конкретно, щом става дума за сваляне упражнеията за крака ще ти помогнат много. Опитай да ги включиш някъде. Дори едни клекове с неголяма тежест 4х15 и почивки от по 1мин. ще се окажат огромно влияние.
Поздрави!
11.04.05
23:34
за гърди правя
1.лег 6х15
2.горна леж. 4х15
3. долна леж. 3х15
за бицепс:
сгъване с права щанга прав 6х15
седнал с крива щанга 4х15
сгъване с гири(чук) 3х12
за гръб:
Дърпане отпред 6х18
Дърпане отзад 4х16
Скотови дърапния(нз точно дали така се кава,дето седнал дърпаш) 5х18
за трицепс:
Френско разгъване с крива щанга 6х16
седнал с дъмпел(с две ръце) 4х15
машина 4х12
за Рамо:
изтласване на щанга седнал 6х18
разтваряне в страни от стоеж с дъмпел 6х20
Вдигане на лост отпред със изпънати ръце 3х12
П.П. Ако може да ми кажете примерни опражения още за свалянето и може би една примерна диета
[quote author=“Sunny”]за гръб:
Дърпане отпред 6х18
Дърпане отзад 4х16
Скотови дърапния(нз точно дали така се кава,дето седнал дърпаш) 5х18
За първи път чувам “Скотови дърпания” за гръб. :shock: Има Скотова пейка,но тя е за бицепс :D
Сутрин на гладно пий по 1 чаша сок от грейпфурт,после бягай.Умерено темпо(без спринтове) около 20-40 мин.Спри белият хляб,сладките неща,свинското месо,ориза,картофите...
Яж повече плодове - банани(само след тренировка),ябълки,киви...
И ще е добре да вкараш и краката в тренировката :wink:
Sunny, нямаш проблем 10 кг за юни месец са напълно постижими, но трябва да се вкараш в релси. ДИЕТА, че ти внимателно форум и сайт и си прави сметката кокво,колко,кога ядеш. Вдигането в зала е едва 20% от цялата работа/в твоя случай още по-малко/.
Моя съвет е прави повече корем, и каквто ти казаха, краката са много важни, в твоя случай особенно.
Успех и тренирай като хората, резултата идва и зависи само от теб, никой друг.