26.08.10
20:59
Здравей, Хиха! Радвам се, че е настъпила такава огромна положителна промяна относно храненето ти! Сега остава здравото трениране. Тъй като видях, че целите са ти натрупване на мускулна маса защо не се насочиш към най-хипертрофиращите упражнения - мъртва тяга, клек и лежанка. Да не говорим, че са изключително многоставни упражнения, а и стресират най-много организма като го карат да вдига бързо и рязка защитата си и да заяква. Пробвай ги и виж какви са резултатите! Поздрави! И ВНИМАВАЙ С ТЕХНИКАТА ОСОБЕНО НА КЛЕКА И ТЯГАТА!
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 26.08.10 20:59.
26.08.10
21:26
Пич това че с Хиха сте от един и същ град не бива да те ентусиазира прекалено.
Да предлагаш тези упражнения на подрастващата девойка е малоумна идея, не мога да си представя как мислиш че 16-17 годишно момиче ще изпълнява подобни упражнения.
Относно морето, така е тук - изстощаващо, затова по морето сме най-здравите билдъри.
27.08.10
05:45
Защо да е малоумно, малоумни ми кулутуристе ? :) Те са основни упражнения, които изграждат цялостна физика, укрепват костите, ставите, засилват мускулатурата. Никой не е казал, че трябва да кляка със 150 кг още първия път. Иди виж как тренират лекоатлетките - особено хвърлячките и спринтьорките- тогава ми говори. Малоумно е да изолира тялото си, когато все още не е достигнало някакво ниво. Но все пак вие сте билдери - царе на силата, функцията, визията и познанията. Поздрави! :)
казано от Ангел Василев Тодоров на 26.08.10, 21:26:
Да предлагаш тези упражнения на подрастващата девойка е малоумна идея, не мога да си представя как мислиш че 16-17 годишно момиче ще изпълнява подобни упражнения.
Ангеле, моля те престани да обиждаш потребителите на форума в почти всяко твое мнение. Културните хора, когато имат дадено мнение, успяват да го изразят аргументирано, вместо да сипят обида след обида. Ако нямаш аргументи, по-добре замълчи, вместо да се излагаш непрекъснато.
С какво точно подобни упражнения, изпълнени правилно и с подходящи за нея килограми, биха навредили на подрастващата девойка?
казано от hiha_93 на 26.08.10, 07:03:
Още не мога да се съвзема. Не е истина..Като цяло 8 дена неядене, безсъние, наливане с евтин алкохол
казано от Ангел Василев Тодоров на 26.08.10, 21:26:
Ахаха, та значи да се налива с алкохол не е малка, а да прави лег, клек и тяга - не бива :D
Ангеле, имаш точни попадения наистина, но успокой топката. Обидите и пренебрежителното отношение на никой нищо добро не са донесли.
Мнението беше редактирано от Инис на 27.08.10 07:51.
27.08.10
10:23
Благоевградските атлетки клякат със 100кг и правят 150кг полу-клек и досега никоя не е получила контузия, а все още не са станали на 18 години. Странно, сигурно е от витамините, които пият... Така че си замълчи и си блъскай тихичко и не се заминавай с хората, които предпочитат да са “аз съм”, а не като теб - “аз само изглеждам”. Поздрави и не се удавяй от морето от омраза, което сам създаваш! :)
Не виждам нищо лошо нито в клека, нито в тягата, нито в лежанката.. Упражнения, които определено си струват да присъстват в тренировките. Аз все още съм в началото и ги изпълнявам със смешни тежести, но и аз ще се науча рано или късно ;)
Днес:
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 4с.л. извара, 1 домат, 1 праскова
13.00 - телешко с картофи, салата от домати и краставици
16.00 - сирене и кашкавал
20.30 - салата от домати, краставици, лук, чушки, извара
ТРЕНИРОВКА: Не.
Пффф чуда се в кой фитнес да ида...То с много чудене не става, ама и аз съм една..
Лека вечер! :)
27.08.10
20:35
Лошото е че си хабиш ресурса без насреща да получиш равностоен резултат.
Здравйте ;)
Нещо тея дни никаква ме няма, ма то куп глупости ми се насъбраха и свободното време ми е малко.
Вчера храната що годе беше зле. Вечерта бях на рожден ден...
Това трябва със закон да ми забранят да не се храня в нас..Където и на друго място да ида се изгъзици правя (angry)
ХРАНЕНЕ(28.08):
9.00 - извара, домат
13.00 - телешко варено с малко картофи, салата от домати и краставици
15.00 - малко кашкавал и серене, 1 яйце
20.30 - шопска салата, многоооо ядки(лешници, бадеми, фъстъци), парче торта и доста вино...
Днес:
ХРАНЕНЕ:
9.30 - 1 праскова, чаша мляко с какао, солети(ужас)
13.00 - 1 ябълка
15.00 - салата от домати, краставици, лук, чушки, извара и малко печени картофи
20.00 - салата от домати и чушки с извара
Нямам думи. Отвратително хранене. Чувствам се отпусната. Никакъв спорт тея дни. Трябва сериозно да се стегна!
Бе изобщо след морето пълна деградация...А как можа точно сега моя фитнес да е в почивка?!
Стига съм хленчила като 5-годишна. Обещавам, че ще се взема в ръце и без такива изцепки вече!
Хубава вечер :)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 29.08.10 20:16.
29.08.10
23:19
Не вярвам че ще го направиш, деградацията ти дойде твърде бързо след началото на режима ти на хранене и третировки, което означава че старта ти не е бил достатъчно силен и мотивиращ, всеки е изпадал в кризи (това е нормално), но обикновенно след добър старт първата криза идва едва след година и половина и това я прави преодолима с оглед на натрупания стаж, след нея се чувстваме по силни и мотивирани, само че в твоя случай толкова ранна криза означава сериозно несъответствие на поставените цели и предвидените усилия за тяхното изпълнение, така че надеждите ми към теб и твоето развитие в света на бодибилдинга се изчерпват във всеки следващ момент и съвсем скоро ще са се снишили до нулевата граница на абсолютния неутралитет.
30.08.10
00:15
Ачо , да не би да си си бил някоя забранена субстанция преди да напишеш този назидателен пост ? :D
(Изцяло с добри чувства , ама много лошо го даваш , по-спокойно :) )
Хиха , нормално е човек от време на време да се отпусне . Това е част от пътя :)
казано от Ангел Василев Тодоров на 29.08.10, 23:19:
...така че надеждите ми към теб и твоето развитие в света на бодибилдинга се изчерпват във всеки следващ момент и съвсем скоро ще са се снишили до нулевата граница на абсолютния неутралитет.
Ангеле, имаш погрешното виждане, че жените тук се готвят за “света на бодибилдинга”. В общия случай жените тук тренират, за да подобрят фигурите си и за да живеят здравословно.
Hiha, не мисля, че е толкова драматична храната ти :)
Четейки последните ти постове виждам излишен стрес. Не влизай в капана на тая мания да се яде МЕГА “ПРАВИЛНО”. Какво е правилно? Мислиш глупости, а това е излишен стрес, който ти влияе негативно и то много повече отколкото ще ти навреди ако изядеш пакет солети, печени фъстъци, една торта и т.н. примерно.
Не взимай нещата толкова навътре. Не позволявай да ти влияят чужди мнения. Две неща трябва да осмислиш и видиш: Ти просто си страхотна и живота е хубав :) :) .
Мнението беше редактирано от maria на 30.08.10 07:22.
30.08.10
07:16
ей тая кака последната най-много ме зарадва сега знам че мене най-малко ме искате да пиша ама не се стърпях (blush)
30.08.10
07:37
Ката ви чета мненията разбирам че храната е единственият стимул който осмисля битието ви, това е трудно разбираемо с оглед на здравословността която претендирате и би трябвало отдавна да сте преодолели психологическата зависимост на тункваните вафли и другите подобни изделия.
Значиии повечето в тоя форум сте големи сладурковци, да знаете!! :)))) Много позитивизъм пръскате наляво, надясно, абе навсякъде! Благодаря ви за хубавите думи, за критиките, за съветите, за всяка една написана дума :)
Днес от сутринта се чувствам прекрасно, а сега още повече ;) Цял следобед с приятелки навънка си прекарахме страхотно, обикаляхме и се уговорихме утре сутринта да потичаме сред природата :)
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 1 домат, извара, 1 праскова, малко грозде, чаша прясно мляко с какао
13.00 - огретен от тиквички, салата от домати и краставици, мъничко червени боровинки
15.00 - сирене, кашкавал, 1 яйце и 1 смокиня
16.30 - бяло фрапе без захар
22.00 - салата от домати, 3 яйца, извара
ТРЕМИРОВКА: Не.
Приятна вечер (hug)
30.08.10
20:04
Само да не ни приседне от толкова сладурковци.
30.08.10
20:33
Няма да ни приседне, ако ти престанеш да бъде толкова злобен, о, велики комплексиран културисте! Знаем, че си всемогъщия цар на мускулите, на силата, скоростта и визията, прости ни на нас, простосмъртните, че не можем да бъдем идеални и абсолютни като теб. Не ни наказвай с твоя културистки гняв, а спри да се заяждаш, защото така показваш само колко си жалък. Един истински билдър би дал правилни съвети и би толерирал мненията на другите. Защото културизма не е само мускули, а е също и ум, душа, сърце, които на теб изглежда са пълни само със злоба и себе-омраза, която излизаш върху другите.
30.08.10
20:55
Не знам кой е злобен, но аз със сигурност съм понесъл върху себе си доста злоба и преки обиди, без да съм нападъл когото и да било и още по-малко да го наричам с конкретни язвителни епитети. Коментарите ми са съвсем премерени и в никакъв случай не засягат моралния облик на конкретната личност, единствената ми цел е да обясня това което потребитерите питат, явно начинът по който го обяснявам се различава същественно от масата и това ви кара да се чувствате не на място, не разбирам до кога модераторите ще позволяват тези откровенни обиди към личността ми.
Отново казвам аз не съм обидил никой, докато срещу себе си съм получил доста определения в разрес с всякакви етични норми.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 30.08.10 20:56.
30.08.10
21:26
Хайде сега всички да успокоят страстите и да избягвате да се “храните” един друг щото има правила на форума и изданието. За неразбралите - справка в подписа ми! Спрете с обидите заяжданията и всякъкви други глупости да не се правиме зорлем само читатели!
п.п. Предупреждението е съвсем сериозно!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.08.10 21:27.
Привет :P
Много хубав ден! Сега съм приятно изморена и мисля да си легна по-рано(което отдавна не се е случвало да стане преди 00:00-1:00) и да изгледам някой филм(надявам се хубав ;)).
Сутринта, както ни беше уговорката потичах. Някъде 30-40мин. И още час после разходка. Беше много приятно. Отделно в нас си направих някои упражнения:
ТРЕНИРОВКА:
3х20 повдигане краката от лег
3х15 клекове
3х20 глутеус мост
3х10 кофички на пейка
60сек планк
ХРАНЕНЕ:
9.00 - извара, 1 домат, 1 праскова, няколко зърна грозде
11.30 - чаша прясно мляко с какао
13.00 - 2 малки пилешки пържоли с гарнитура от огретена от тиквички + салата от домати и краставици, малко червени боровинки
16.00 - кашкавал, сирене, 1 яйце
19.00 - малко извара, 1 чушка
21.00 - салата от домати и доста извара
Утре пак ще тичаме ;)
Айде лека от мен : )))))
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 31.08.10 19:18.
Добър вечер :)
Много ми се спи, но ще напиша набързо каква я свърших днес ;)
ХРАНЕНЕ:
8.30 - извара, 1 домат, 1 праскова
10.30 - чаша прясно мляко с какао, 1 гроздак
13.00 - мусака с телешка кайма. салата от домати и краставици, 1 парче кашкавал
16.00 - сирене, 1 яйце
20.00 - салата от домати, краставици, лук, сирене, чушка; птиче гнездо от телешка кайма, 2 смокини
ТРЕНИРОВКА:
1 час тичане
Приятна вечер ;)
Ехооооо ;) Как сте? :)
Цял ден ми е хладно днес. Не знам какво ми става. Следобед времето си беше приемливо, но на мен все ми е студено...Дано тея дни се позатопли малко, защото не искам лятото да си ходи :(
Да си дойдем на думата, стига СПАМ :D
ХРАНЕНЕ:
8.30 - 1 домат, извара, 1 праскова
10.30 - грозде, чаша прясно мляко с какао
13.00 - мусака с телешка кайма, салата от домати и краставици
15.00 - 1 яйце
18.30 - натурална активиа - 290гр
21.30 - салата от домати, извара, 2-3парченца кашкавал
ТРЕНИРОВКА:
40мин тичане и много разходки ;)
Хубава вечер на всички! :)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 02.09.10 20:24.
Здравейте :)
Вчера нещо се замотах и не ми остана време да си пиша в дневника, а за малко и днес да не ми остане :( Абе нема що бе...Днес ще пиша и за вчера.. ;)
ХРАНЕНЕ(3.09):
8.30 - извара, 1 домат, 1 праскова
10.30 - 3с.л. извара, 2с.л. овесени ядки, чаша мляко с какао
13.00 - пиле на грил(само бутче де), салата от домати и краставици, малко червени боровинки
16.00 - кашкавал, 1 яйце, сирене
19.00 - извара, 1 чушка
21.00 - салата от домати, краставици, лук, чушка, 4 яйца(бяха едни такива мънички...), парче сирене
ТРЕНИРОВКА(3.09):
40мин тичане, 20мин бързо ходене
ДНЕС:
ХРАНЕНЕ:
9.00 - 3с.л. извара, 1 домат, 1 праскова
10.00 - чаша прясно мляко с какао, 1 смокиня
13.00 - бяло месо от пилето, салата от домати и краставици, 2с.л. картофена салата, червени боровинки
16.00 - кашкавал, сирене, 1 яйце
21.00 - салата от домати, лук, извара
Лека вечер :)
Добър вечер ;)
Набързо:
ХРАНЕНЕ:
9.00 - извара, 2 праскови
14.00 - праскова
17.00 - 1 гроздак
19.00 - зелен боб, извара, салата от зеле
21.00 - 1 сладолед
Да знам, че храната днеска не е храна, но това е положението. Не се чувствам гузна за нищо.. :)
ТРЕНИРОВКА:
30мин тичане
Айде лека на всички! :) :) :)
Здравейте :)
ХРАНЕНЕ:
9.00 - извара, домат, праскова
11.30 - 1 гроздак, мляко с какао
13.00 - 2 пълнени чушки с ориз и телешка кайма, салата от домати и краставици
14.30 - 1 яйце, чисто малко сирене
15.30 - черно фрапе със захар(по вина на малоумната сервитьорка)
21.00 - извара, 2 домата
Днес съм зле с водата...съвсем забравих да я пия :(
Приятна вечер ;)
казано от hiha_93 на 05.09.10, 21:22:
21.00 - 1 сладолед
Да знам, че храната днеска не е храна, но това е положението. Не се чувствам гузна за нищо.. :)
Така трябва. Гузна се чувствай, само ако убиеш човек 8-) .
Мнението беше редактирано от maria на 07.09.10 06:01.
Мхм :) Вече свикнах да не съм чак толкова строга към себе си и че в малки количества всичко е позволено...Е няма да седна да се тъпча с боклуци естествено, но когато ми се прияде нещо, няма да се лишавам всеки път(примерно сладолед, шоколад..) ;) А и да си кажа честно не изпитвам кой знае каква нужда да ги консумирам.
Днес:
ХРАНЕНЕ:
9.30 - 1 праскова, грозде
13.00 - гювече с: сирене, яйце, чушка, домат, 1 картоф, масло; малко червени боровинки, малини и 3 ягоди
16.30 - парче сирене, 1 яйце
17.30 - чаша компот от праскови(специално за мен баба направи компоти без захар :D )
19.00 - бяло фрапе без захар
22.00 - зелен боб, извара, домати
ТРЕНИРОВКА:
30мин тичане
Лека :)
Мнението беше редактирано от hiha_93 на 07.09.10 22:06.
казано от hiha_93 на 07.09.10, 22:05:
А и да си кажа честно не изпитвам кой знае каква нужда да ги консумирам.
Точно, защото не са ти забранени :) .
Права си, затова е :) Не се бях замисляла.
Днес беше много дълъг ден. Имаме магазин и трябваше да отида да помогна на мама. Пълна лудница беше. От 9:00 до 18:00…изтощих се. Нямаше как да хапна. Не ми се и ядеше.
Това е то:
ХРАНЕНЕ:
8.00 - извара, домат, праскова
18.30 - салата от домати, извара, чаша мляко с какао и нес
23.30 - 1 праскова
Малко е знам. Трябваше да си взема храна от нас, но се усетих късно. Иначе като цяло се чувствам перфектно! :)
ТРЕНИРОВКА: Не. Нямаше как ;)
Напоследък не тренирам, както по принцип. Само тичам. Но като почна училище си връщам стария режим! Така реших. Не мисля, че ще ми стане нещо кой знае колко фатално през това време. Нямам търпение да започна старите тренировки във фитнеса. Това е хубаво. Явно има дори и минимална файда от тази едномесечна почивка ;)
И още нещо:
Хора, пълна съм с енергия! Всичко ми се струва идеално. Живота е прекрасен! Сякаш по-добре не съм се чувствала.... Пожелавам го на всеки.
Айде лека, че стана късно :D
(hug)
казано от hiha_93 на 08.09.10, 22:37:
И още нещо:
Хора, пълна съм с енергия! Всичко ми се струва идеално. Живота е прекрасен! Сякаш по-добре не съм се чувствала.... Пожелавам го на всеки.
Значи си влюбенааааа :) .
Мнението беше редактирано от maria на 09.09.10 05:41.
09.09.10
10:06
Може да е и от еднократния акт на след любенето.
18.09.10
16:13
казано от Ангел Василев Тодоров на 09.09.10, 10:06:
Може да е и от еднократния акт на след любенето.
И аз това си помислих :D
чудно защо момичето от 10тина дена не е писало нищо :D
18.09.10
20:53
Това го написах 10 дни преди тя да се откаже, не съм пророк, просто добри аналитични качества. А някои счетоха написаното от мен за несъстоятелно.
казано от Ангел Василев Тодоров на 29.08.10, 23:19:
Не вярвам че ще го направиш, деградацията ти дойде твърде бързо след началото на режима ти на хранене и третировки, което означава че старта ти не е бил достатъчно силен и мотивиращ, всеки е изпадал в кризи (това е нормално), но обикновенно след добър старт първата криза идва едва след година и половина и това я прави преодолима с оглед на натрупания стаж, след нея се чувстваме по силни и мотивирани, само че в твоя случай толкова ранна криза означава сериозно несъответствие на поставените цели и предвидените усилия за тяхното изпълнение, така че надеждите ми към теб и твоето развитие в света на бодибилдинга се изчерпват във всеки следващ момент и съвсем скоро ще са се снишили до нулевата граница на абсолютния неутралитет.
Ти видял и да пише, че се е отказала, или погледна в кристалната топка с вълшебния боб покълнал в утайка на нескафе ?