05.07.10
09:38
Здравейте,
Имам малъф физически проблем, който ми създава разлика от около 5-10 см между големината на прасците. Въпросъм ми е има ли някъвки ударни упражнения за покачване на масата на працеса? Също така, ако има такива възможни и в домашни условия.
Благодаря предварително!
05.07.10
12:33
По-добре ги измери точно :) Да не би на око да бъркаш нещо ?
Ако това е вярно бягай на доктор! Нещо съмнително има. Това е сериозен дисбаланс!
казано от Hmody на 05.07.10, 18:06:
пичове, аз съм сериозен.
Да кажеш 5-10см за такова нещо не ми звучи сериозно. Разликата е вълшебна.
здравейте, както ви казах това е в следствие на физически проблем и просто попитах за някакви упражнения, програма и т.н.
Както и да го гледаш 5 см не са никак малко. Може да обясниш какъв ти е бил проблема точно ?
Просто ги тренирай и ако физическият проблем е отшумял,предишните размери ще се възстановят сравнително бързо,като предполагам,че единия се е смалил,не порастнал,нали?
Предполагам, че човекът вече не следи темата, защото е стара, но не разбрахте ли, че авторът има физически проблем, който му е попречил да развие нормално прасеца?! Под физически проблем аз разбирам или нещо вродено или претърпяна злополука или друго заболяване, което така е повлияло на костната структура, че се получава един вид като недъг.
Имаш ли възможност да натоварваш пълноценно изоставащия крак? В домашни усовия можеш да пружинираш на 1 крак с тежки книги напъхани в раница. Можеш да стъпваш на книга за да има по-голямо разтягане и да увеличиш амплитудата.
01.09.10
10:22
Според мен, най-доброто за теб е да тренира6 ударно изостаналия прасец с тренировка -2 повече от другия и същевременно да тича6 1 тренировка , за да се натоварват и двата. Аз пък искам да попитам само за точни упражнения ,защото нещо не мога да наддам в прасците :D
01.09.10
10:27
е то вариантите не са много мисля... калф машина от стоеж, калф машина от седеж, има и едно на калф машина от седеж само че с пети за предната част на прасеца, иначе скачане на въже и колело са по-кардио упражнения май