???ГЪРДИ и рамене в една тренировка???

TB

24.03.05
20:15

как оценявате идеята да правя в една тренировка ГЪРДИТЕ и РАМЕНЕТЕ.  :D :twisted:

LA

24.03.05
20:35

Ми май че е кофти щото покрай гърдите натоварваш и рамото и обратното :P

^K

24.03.05
20:59

в никакъв случаи освен ако не си доста напред с материала защото няма да успееш да натовариш палноценно и двете мускулни групи

TB

25.03.05
19:48

ок мерси

07.04.05
02:58

Раменете най-добре се тренират с гърба,защото всъщност задната част на раменете си е част от гърба и така вкарваш двойно натоварване.

07.04.05
08:49

Според мен пък точно защото при натоварване на гърди се товарят и раменете, е достатъчно още съвсем малко за рамене, за да си стане една добра и пълноценна тренировка и за двете групи. Аз тренирам така от доста време и ми върви много добре.

07.04.05
09:21

Зависи от самата тренировка. При стандартна такава не би било удачано. Обаче правейки по едно упражнение за група в две серии ми се отразява перфектно.

07.04.05
10:43

Гърди и рамене в една треноровка си е супер! След като направя 4 упръжнения за гърди ми трябват 2 упр. за рамене с не особено големи тежести и съм готов. Растеж, възстанивяване , сила - всичко си е както трябва . :wink:

07.04.05
14:36

Ми и аз досега правех гърди и рамене в един ден но започнах да се замислям че маи с гърба ще е по добре защото:
1. При гърба се натоварват основно гръбните и бицепси, а при рамото трицепсите и раменете.
2. Когато тенираш гърди има много голямо натоварване върху раменете и след това ще си уморен за другата част на трена...
Единственият проблем е че тренировката за гръб е много изтощаваща и не знам дали ще имам сили за рамо но ще пробвам.... Според мен всеки да пробва и двата варианта...

07.04.05
14:39

Сложи рамото на първо място, после гърба.

07.04.05
15:34

По принцип става,така съм тренирал доста време,но ако нямаш някоя друга годинка може и да претренираш рамото.Така че по-добре го дай или с гърба или с краката

07.04.05
19:47

аз си тренирам рамото с гърба,като първо правя тренировката за гръб и после рамото и съм много доволен  :D

07.04.05
21:50

според мене е най добре да тренираш в един ден гърди, предно и странично рамо, а в друг ден гръб и задно рамо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1