07.08.10
18:23
Искам да питам с какви упражнения или по какъв начин да стегна гърдите в областта на зърната ?
http://lmgtfy.com/?q=%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D0%B3%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5
26.08.10
18:35
това беше веселба... кви зърна кви 5лева е Бро ... гърдите се делят на горна,средна и долна част а в проф.среди и на вътрешна и външна ... няма Зърнеста част.... хващай някоя програма за гърди и почвай
Няма ли кой да те mute-не тебе не мога да разбера !?
Мнението беше редактирано от newhope на 27.08.10 09:30.
казано от smuggler на 07.08.10, 18:23:
Искам да питам с какви упражнения или по какъв начин да стегна гърдите в областта на зърната ?
Хващаш някой да ги потърква между палеца и показалеца 30 минути дневно и ще има големи резултати ;)
казано от Стоянчо на 09.08.10, 09:33:
В областта на зърната...няма нещо което да акцентира там.
Напротив той има предвид долната част на гърдата! Там се стяга с кофички зная го от личен опит. Приятел нали знаеш по какъв начин се правят кофичките но да натоварват изцяло гърдите?
Какво стягане - стягаш се като намаляш подкожните мазнини - ако имаш отпуснати зърна значи отдолу има мазнина, според мен :)
02.09.10
10:16
казано от bad_rado на 02.09.10, 09:23:
Напротив той има предвид долната част на гърдата! Там се стяга с кофички зная го от личен опит. Приятел нали знаеш по какъв начин се правят кофичките но да натоварват изцяло гърдите?
няма кофички които да натоварят само гърдите... има кофички които органичават действието на трицепса :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.09.10 10:17.
казано от smuggler на 07.08.10, 18:23:
Да нямаш гинекомастия, та търсиш упражнения за “зърната” ? Ако е така няма да ти помогнат, ходи да тичаш и ако може да се оправи, ако не, нямаш шанс.
Стига сте го плашили.Кажи на колко години си, от кога тренираш, килограми,ръст.Не всеки втори има Гинекомастия, просто в пубертета на някои зърната им са по-щръкнали ако ме разбирате.Това се оправя с времето, а ако тренираш няма да има проблеми.
казано от Rikoo на 02.09.10, 13:19:
Абе какво подхванахте тая стара тема ве :Д
Не знам, аз гледам коментарите над моя за от днеска и... айде в коша :Д
казано от kristiancho на 26.08.10, 18:35:
това беше веселба ... гърдите се делят на горна,средна и долна част
Веселбата е още по-голяма, защото средна...няма! :)
казано от bad_rado на 02.09.10, 09:23:
Напротив той има предвид долната част на гърдата!
Не мога да гадая той какво има предвид, но щом ти си успял, всички са щастливи :) Хайде да те хвърля в още малко размиси - от времето, през което пиша в този форум под така за даден въпрос се разбират puffy nipples (лисичи муцунки, меко около зърната). Това е доста често срещано в пубертета и в повечето случи минава, но аз познавам хора, които и до ден днешен са си с такива зърна.
Принципно препоръката, която ти му даваш е възможно най-неадекватната, поради следните причини: да речем, че гърдите са му по-мазни като цяло (ако пусне снимка ще разберем със сигурност), но ако е така, то той трябва да прави по-скоро кардио за да изчисти мазното. Ако е начинаещ, по-добре да не прави никакво кардио, а да си тренира поне 1 година и после да чисти. Но дори и във втория случай, пак НЕ трябва да прави акцент на долната част на гърдите, защото ще стане на ЦИЦИ! Т.е. мазното ще си седи, а отдолу ще се издува мускул, който ще бута напред мазното...грозна гледка, която много хора от невежество допускат. Навремето и аз разсъждавах по този начин, но добре че имах качествени трениращи около мен.
Нищо лично, не се заяждам!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.09.10 18:49.
02.09.10
19:21
е като няма средна част защо има 3 вида лежанки ?!
казано от kristiancho на 02.09.10, 19:21:
е като няма средна част защо има 3 вида лежанки ?!
Полулег е за горни гърди.
Хоризонтална лежанка е за останалото.
Обратен лег просто акцентира на долната част повече от хоризонталния лег.
Не ми се сърди на мен, че анатомията ни е такава... Ако все пак ми нямаш доверие:
http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisClavicular.html
http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisSternal.html
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.09.10 20:16.
02.09.10
20:53
ам аз на никой не се сърдя сега ... питам си :D :) мерси за труда за линковете .. бях дочул че лежанката си е за всичко под горната част
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.09.10 20:54.
02.09.10
21:07
Стояне няма ли как да променим анатомията си.
казано от Ангел Василев Тодоров на 02.09.10, 21:07:
Стояне няма ли как да променим анатомията си.
Винаги можем да си направим цици :D
И ти ли си на мнение, че има средни гърди?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.09.10 21:49.
казано от Madboy на 03.09.10, 00:03:
Аз съм на мнение, че има 2 гърди, лява и дясна, толкос!
Но викаш и лявата и дясната си имат горна и долна част :)
казано от fam0us на 03.09.10, 09:14:
На мен пък не ми пука колко са частите, пука ми да растът...
Хубаво де, да растат, да растат, но не е ли важно дали се развиват хармонично или ти расте само долната част и правиш цици...
Хубаво е да се развиват равномерно. Поне това е моето мнение. Пък, който иска цицки нека да му растат :D
03.09.10
10:15
аз винаги почвам с горна част изтласкване и флайс после вече редувам останалите...
03.09.10
12:29
Някои мъже си имплантират протези за да изглеждат гърдите им добре развити, та идеята е че някой пластичен хирург може да ни добави средна част на гърдите ако счетем че е толкова необходимо, за добре развита горна част на гърдите виж Франко Коломбо в галерията ми, всъщност това са най-добре развитите горни гърди.
http://vbox7.com/play:9c9c28c5 - хах....
казано от Rikoo на 03.09.10, 12:42:
http://vbox7.com/play:9c9c28c5 - хах....
Точно това бях да дам ;д