02.09.10
09:52
Какви и колко сериозни могат да бъдат страничните ефекти от креатина? Ако се взима правилно има ли опасност? и каква е опасноста от предозирането ? един човек се оплакваше че вечер неможе да спи получава сърцебиене,друг че го боляло много корема... Извод?
02.09.10
11:35
Пърденето е от съвсем друго.
От креатина се задържа вода. Вдига се кръвното налягане с последващите го проблеми - инсулт, инфаркт. Натоварва бъбреците.
казано от Ivan Boichev на 02.09.10, 11:35:
От креатина се задържа вода. Вдига се кръвното налягане с последващите го проблеми - инсулт, инфаркт. Натоварва бъбреците.
Не плашете момчето! Ако го взимаш правилно няма да имаш никакви проблеми!
02.09.10
15:06
Ако нямаш много високо кръвно или поблеми с бъбреците,пий си го и не се притеснявай.Правиш си зареждаща фаза 25-30гр на 4-5 приема 5-6 дена и после на 5-10гр на ден взависимост от теглото ти(аз го пиех по 7гр след тренировка а в почивните сутрин с малко сладко в поддържащата фаза и работеше добре).
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 02.09.10 15:09.
Ама аз не казах, че не се задаржа вода... казах, че са ми казвали, че се пърдяло доста ^_^
казано от IronFreak на 02.09.10, 15:06:
Ако нямаш много високо кръвно или поблеми с бъбреците,пий си го и не се притеснявай.Правиш си зареждаща фаза 25-30гр на 4-5 приема 5-6 дена и после на 5-10гр на ден взависимост от теглото ти(аз го пиех по 7гр след тренировка а в почивните сутрин с малко сладко в поддържащата фаза и работеше добре).
кръвното ми е 120 на 70-80 не помна ... ааз съм забравил как се пиеше ама беше в тренировъчен ден преди тренировка а в не тренировъчен след закуска
Креатин малата се понася много добре.Не дразни стомаха и бъбреците. Но като при всеки креатин е по-добре да вземеш по-малко отколкото повече от лимита за деня. Може да натовари бъбреците в големи дози.
02.09.10
21:00
казано от Ivan Boichev на 02.09.10, 11:35:
Чак па толко.. прекалявате с филмите.Тук все като 1 път питах няква неграмотна лекарка , която ме плашеше че кленобутерола бил мега опасен , а аз си пиех по 10 хапчета на ден и нищо ми нямаше даже и температурата не ми беше на 37.
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 02.09.10 21:01.