30.08.10
12:51
Това което ме интересува е саитове и форуми кадето хората се занимават сьс силови тренировки.Всяка информациа е полезна за мен.Интересуват ме силови тренировки за максимална сила.Благодая предварително. :D
30.08.10
16:12
http://www.youtube.com/watch?v=Wt2yxFOrwxA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=KuSMnGJSskg&feature=player_embedded
Интересува ме нещо от рода както са тренирали навремето наще щангисти.
Мнението беше редактирано от vatman на 30.08.10 17:50.
казано от vatman на 30.08.10, 17:49:
Интересува ме нещо от рода както са тренирали навремето наще щангисти.
Прави 2-ки, 3-ки.
Човек недей да тренираш като щангистите. Имам един приятел той в момента е висок 1.67,а родилите му са още по-ниски. Това е защото са били щангисти и гена им се е предал. Така че по добре недей да се изхвърляш чак до там.
А аз имам един въпрос, какво е трибоец ? Често го срещам, но нямам точна представа за това понятие.
02.09.10
18:31
отиват едни момчета наречени трибойци единия вдига :
клекове с тежест - 150кг за 1 повторение
лег с щанга - 110кг за 1 повторение
мъртва тяга - 170кг за 1 повторение
събира се всичко и който има най-голямо число печели :D стойностите за примерни целта е за 1 повторение да вдигнеш повече тежест :)
казано от Overlord на 02.09.10, 18:27:
Човек недей да тренираш като щангистите. Имам един приятел той в момента е висок 1.67,а родилите му са още по-ниски. Това е защото са били щангисти и гена им се е предал. Така че по добре недей да се изхвърляш чак до там.
А аз имам един въпрос, какво е трибоец ? Често го срещам, но нямам точна представа за това понятие.
Нямаш представа, ама на дядо ти на зет му сестрата дето имала един приятел дето гаджето му чула от на свекърва й щерката, че било така :))
Нещата са много много комплексни.
Гена им се бил предал... :D Престъпник ще да е бил някакъв...
Така написано, представих си едните момчета като трима
- единия кляка, втория вдига от лег, а третия дърпа тяга :D
02.09.10
19:05
е единия прави всичко това бе пич :Д:д накрая който има най-много той печели
казано от Никола на 02.09.10, 19:07:
За да си трибоец трябва да имаш разтрояване на личността :D
А да ми е честита ! :D
02.09.10
19:11
аа ония двете момчета в средата... гошо вратарчето и високото момче от ловеч да дойдат при другия дето ходи при треитя да играят карти ...