02.09.10
11:36
Ееее, направо се побърках :D Може би им трябва малко време, за да се покажат, ще ги погледна пак по-късно.
казано от dance_girl на 02.09.10, 06:11:
02/09/2010г
ХРАНА:
9:00 – 1 варено яйце, 1 белтък, 1/2 грейпфрут
12:00 – 90г пилешко каре, 1/2 краставица, 1/2 зелена чушка, 1 чл зехтин
15:00 – 25г ядки микс /бадем, лешник, индийско кашу/
18:30 – 100г риба треска, 1/2 краставица, 1/2 зелена чушка, 1 сл зехтин
/Kcal = 620/
Ти сериозно ли 620 ккал?! 620 калории са ми закуската + втората закуска..... това ядене ти е крайно недостатъчно.
Ясно е, че метаболизмът ти е забавен. Целта при теб е да го засилиш....а той се ускорява след всяко хранене. Или казано по-елементарно - глад - бавен метаболизъм ; по-чести и правилно подбрани като обем хранения - бърз метаболизъм!
Закуската в твоя случай е много важна, тъй като през ноща организмът ти е лишен от храна ако първото хранене не ти е качествено още повече го забавяш. За това - ЯЖ!
Прекалено голям интервал имаш между последно и първо хранене....това са си цели 15ч! Старай се да няма повече от 12 часа глад между вечерята и закуската.
Добър апетит ;)
03.09.10
07:38
казано от libra на 03.09.10, 03:40:
02/09/2010г
ХРАНА:
9:00 – 1 варено яйце, 1 белтък, 1/2 грейпфрут
12:00 – 90г пилешко каре, 1/2 краставица, 1/2 зелена чушка, 1 чл зехтин
15:00 – 25г ядки микс /бадем, лешник, индийско кашу/
18:30 – 100г риба треска, 1/2 краставица, 1/2 зелена чушка, 1 сл зехтин
/Kcal = 620/
Ти сериозно ли 620 ккал?! 620 калории са ми закуската + втората закуска..... това ядене ти е крайно недостатъчно.
Ясно е, че метаболизмът ти е забавен. Целта при теб е да го засилиш....а той се ускорява след всяко хранене. Или казано по-елементарно - глад - бавен метаболизъм ; по-чести и правилно подбрани като обем хранения - бърз метаболизъм!
Закуската в твоя случай е много важна, тъй като през ноща организмът ти е лишен от храна ако първото хранене не ти е качествено още повече го забавяш. За това - ЯЖ!
Прекалено голям интервал имаш между последно и първо хранене....това са си цели 15ч! Старай се да няма повече от 12 часа глад между вечерята и закуската.Добър апетит ;)
Знам, че това ще кажете, но при мен не е така. Мисля, че го доказах първите 9-10 дни - хапвах повече и свалих само 600г /не ме устройва/. И това е така, понеже не може цял живот да си се стремил да ядеш възможно най-малко, и сега при толкова храна да чакам резултати. В нашето семейство винаги жените са хапвали доста малки количества, а мъжете мнооого повече от тях, затова и бях така изненадана като видях какво количество храна “унищожават” на ден повечето жени във форума. Тези 620 ккал няма да са за постоянно - за да ми свикне организма трябва да започна така, ще ги увеличавам изключително плавно месец след месец. Не мога изведнъж да го засипя с тонове храна и да чакам не само да се справи пълноценно с нея, а и да отслабвам - абсурд. А последното ми хранене е рано, защото си лягам и рано /когато съм свободна, често спя и по 12 часа :D /
03.09.10
07:53
А защо не опиташ да увеличиш броя на храненията на - да речем 6-7 и щом искаш постепенно да увеличаваш консумираното количество, то в тези 6-7 хранения гледай да е по-малко. За да може организма ти да свикне с честото поемане на храна и след една седмица да речем ще увеличиш обяда, или закуската... и така постепенно ще се получи, но гледай да приемаш предимно чисти храни.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 03.09.10 07:54.
03.09.10
08:08
казано от Absolut Illusion на 03.09.10, 07:53:
А защо не опиташ да увеличиш броя на храненията на - да речем 6-7 и щом искаш постепенно да увеличаваш консумираното количество, то в тези 6-7 хранения гледай да е по-малко. За да може организма ти да свикне с честото поемане на храна и след една седмица да речем ще увеличиш обяда, или закуската... и така постепенно ще се получи, но гледай да приемаш предимно чисти храни.
Няма как, понеже ставам късно и си лягам рано, а когато тренирам или излизам някъде, се запълва още време, не остава свободно, а все пак трябва да има 2-3 часа между храненията, за да се усвои добре храната.
казано от dance_girl на 03.09.10, 07:38:
Знам, че това ще кажете, но при мен не е така. Мисля, че го доказах първите 9-10 дни - хапвах повече и свалих само 600г /не ме устройва/. И това е така, понеже не може цял живот да си се стремил да ядеш възможно най-малко, и сега при толкова храна да чакам резултати. В нашето семейство винаги жените са хапвали доста малки количества, а мъжете мнооого повече от тях, затова и бях така изненадана като видях какво количество храна “унищожават” на ден повечето жени във форума. Тези 620 ккал няма да са за постоянно - за да ми свикне организма трябва да започна така, ще ги увеличавам изключително плавно месец след месец. Не мога изведнъж да го засипя с тонове храна и да чакам не само да се справи пълноценно с нея, а и да отслабвам - абсурд. А последното ми хранене е рано, защото си лягам и рано /когато съм свободна, често спя и по 12 часа :D /
Ъъъъъ ти на това хапване ли си му казвала?! Аз освен глад друго не виждам, сериозно. В голяма заблуда си и докато не го осъзнаеш това ефект няма да има. Ще стоиш и ще тъпчеш на едно място.
С какво си се хранила тези 8-10 дни, че си мръднала само 600гр? Кантара не е показател, че не сваляш!! Това го потретваме, попетваме и т.н.
В менюто ти от 24.08 до са присъствали само обезмаслени млека, млечни продукти, тук там някой друг “ред” шоколад......зеленчуци...и пак зеленчуци...общо взето глад - bullshits - глад - bullshits…
Никой не ти говори за тонове...говорим ти за рационално приемане на макронутриентите (белтъци, мазнини, въгл)!
Не се заяждам, опитвам се да помогна...
Мнението беше редактирано от libra на 03.09.10 08:12.
03.09.10
08:12
казано от libra на 03.09.10, 08:09:
казано от dance_girl на 03.09.10, 07:38:
Ъъъъъ ти на това хапване ли си му казвала?! Аз освен глад друго не виждам, сериозно. В голяма заблуда си и докато не го осъзнаеш това ефект няма да има. Ще стоиш и ще тъпчеш на едно място.
С какво си се хранила тези 8-10 дни, че си мръднала само 600гр? Кантара не е показател, че не сваляш!! Това го потретваме, попетваме и т.н.
В менюто ти от 24.08 до са присъствали само обезмаслени млека, млечни продукти, тук там някой друг “ред” шоколад......зеленчуци...и пак зеленчуци...общо взето глад - bulshits - глад - bulshits…Никой не ти говори за тонове...говорим ти за рационално приемане на макронутриентите (белтъци, мазнини, въгл)!
Не се заяждам, опитвам се да помогна...
Ок, времето ще покаже дали съм права :)
Ще ме извиняваш, но ще покаже до къде стига глупоста и ината ти само... откровен глад си е това... аз на ядене ям по 600+ калории и пак спрях да качвам... Стегни се- хората над мен са ти казали...
03.09.10
09:05
казано от dance_girl на 03.09.10, 08:08:
казано от Absolut Illusion на 03.09.10, 07:53:
Няма как, понеже ставам късно и си лягам рано, а когато тренирам или излизам някъде, се запълва още време, не остава свободно, а все пак трябва да има 2-3 часа между храненията, за да се усвои добре храната.
Нали не си мислиш, че всички, които са във форума, а и не само - говорим за активно спортуващите, си стоят по цял ден вкъщи и ядат. И аз работя и нямам възможност да си готвя, но от вечерта започва едно приготвяне за следващия ден, че да падне човек. Въпроса е да си изградиш навик. А и, извинявай, че ти го казвам (няма лоши чувства) - струва ми се, че си търсиш оправдания. Имаш ли желание - ще намериш и начините.
а не мислиш, че спиш толкова много часове просто защото организма ти е изтощен от недохранване?
03.09.10
09:46
Направо ме убихте с тези коментари. По-спокойно бе, хора! Ще кажа само, че всеки организъм е различен и ако едно нещо действа при един, не означава, че ще бъде така при друг. Все пак ядем, за да живеем, а не живеем, за да ядем. Когато храната е пълноценна, човек се засища с много по-малко калории и количества. Върнете се назад в историята и ще видите как са се хранили хората. Всеки си има усещания и знае кога е сит, кога е гладен и кога храната му е в повече. Ще слушам тялото си и не мисля да го изнасилвам, то си казва най-добре.
казано от roberta на 03.09.10, 09:16:
а не мислиш, че спиш толкова много часове просто защото организма ти е изтощен от недохранване?
Ми аз пък спокойно мога да си спя 15 часа, може да може и повече, ама тук срама си казва думата :D И аз ли съм недохранен...
Просто е младо - спи му се ( и на мен тЪй (; )
А за храненето, и на мен ми се вижда малко, поне зареждащи дни си прави, защо ги забравяте не ми е ясно...
03.09.10
10:42
казано от Madboy на 03.09.10, 10:20:
казано от roberta на 03.09.10, 09:16:
Ми аз пък спокойно мога да си спя 15 часа, може да може и повече, ама тук срама си казва думата :D И аз ли съм недохранен...
Просто е младо - спи му се ( и на мен тЪй (; )А за храненето, и на мен ми се вижда малко, поне зареждащи дни си прави, защо ги забравяте не ми е ясно...
Точно така, един да се съгласи с мен :)
Ще има зареждащи дни, кой е казал, че няма да има. Просто не всички, които се изказват, четат внимателно. Никъде не съм писала, че ще съм на НВД само, писах въглехидратна ротация. Ниско- и средновъглехидратните дни ще са с по-малко калории, но високовъглехидратните ще са с повече, така, че ...
казано от dance_girl на 03.09.10, 10:42:
Просто не всички, които се изказват, четат внимателно. Никъде не съм писала, че ще съм на НВД само, писах въглехидратна ротация.
Ден 1
НВД
Ами това как да го разбирам? 1 ден НВД, друг ден друго, трети ден трето. Принципно като почнеш един режим се движиш по него, да му дадеш време да проработи и да постигнеш резултати.
казано от dance_girl на 03.09.10, 09:46:
Направо ме убихте с тези коментари. По-спокойно бе, хора!
Ти си като мене, знаеш си твоето, което в никакъв случай не е правилното.
Всеки си има усещания и знае кога е сит, кога е гладен и кога храната му е в повече. Ще слушам тялото си и не мисля да го изнасилвам, то си казва най-добре.
Ти не слушаш тялото си, ти го мъчиш с тази храна в отчаянието си да свалиш килограми. И се самозалъгваш, че си сита. До един момент това ще работи, но после ще се завъртиш в цикъла на:
казано от dance_girl на 23.08.10, 15:03:
беше пълен кошмар, с който все още се боря. От тогава минаха две години, през които съм пробвала най-различни диетки - ту отслабвах, ту качвах, ту ходих на фитнес, ту не. Изобщо не съм предполагала, че някога може да ми се случи нещо подобно. Прецаках си тотално и метаболизма.
03.09.10
11:28
dance_girl - 02.09.2010, 08:11
Ден 1
НВДАми това как да го разбирам? 1 ден НВД, друг ден друго, трети ден трето. Принципно като почнеш един режим се движиш по него, да му дадеш време да проработи и да постигнеш резултати.
Да, точна така - един ден едно, друг ден -друго, трети-трето. Такава е схемата на режима: 1-2-3-1-2-2-1 /1 - НВД, 2 - СВД, 3 - ВВД/. Потърси в сайта и прочети статията, защото се изказваш неподготвена.
03.09.10
11:32
казано от Мария Никифорова на 03.09.10, 11:29:
Споко. Без нерви :) .
:D На километри съм от тях.
03.09.10
11:34
Ще кажа само, че всеки организъм е различен и ако едно нещо действа при един, не означава, че ще бъде така при друг.
Глупава логика. Разликите в организмите не са толкова огромни. Ти не си пекинез който иска д свля. Ти си човек който иска да сваля. От тая диета ще ти отидат малкото мускулчета и ще добиеш дрипаво мазен вид.
03.09.10
11:42
Мацка , аз лично не съм фен на така разпространените правила за сваляне ,които включват : на всяко хранене протеин + манини/въглехидрати и само -300 кал. примерно от поддържащите калории . Защото...при мен нямаше голям резултат това . НО от опит казвам , че под 1000-1200 кал. си е чисто забавяне на метаболизма . Ти ще свалиш , но няма да е по-бързо . Дори няма да свалиш толкова мускул , ако правиш силови тренировки и не само кардио ( доказано е , че дори и при много ниски калории ,ако правиш тренировки с тежести и без да прекаляваш с кардиото , не губиш мускул . Естествено , ако си средностатистически трениращ , не културист . ) Та мисълта ми е , ако държиш да засилиш темпото ... има много по-смислени начини . 1200 кал. като минимум + повече протеин в менюто , като цяло изчистено хранене + високо интензивно кардио/силови тренировки и т.н. Но това 600 кал. си е точно както казаха горе - за пекинези :D
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 03.09.10 11:44.
03.09.10
11:48
казано от fire.is.my.nature на 03.09.10, 11:42:
Мацка , аз лично не съм фен на така разпространените правила за сваляне ,които включват : на всяко хранене протеин + манини/въглехидрати и само -300 кал. примерно от поддържащите калории . Защото...при мен нямаше голям резултат това . НО от опит казвам , че под 1000-1200 кал. си е чисто забавяне на метаболизма . Ти ще свалиш , но няма да е по-бързо . Дори няма да свалиш толкова мускул , ако правиш силови тренировки и не само кардио ( доказано е , че дори и при много ниски калории ,ако правиш тренировки с тежести и без да прекаляваш с кардиото , не губиш мускул . Естествено , ако си средностатистически трениращ , не културист . ) Та мисълта ми е , ако държиш да засилиш темпото ... има много по-смислени начини . 1200 кал. като минимум + повече протеин в менюто , като цяло изчистено хранене + високо интензивно кардио/силови тренировки и т.н. Но това 600 кал. си е точно както казаха горе - за пекинези :D
10х :) Но на мен 1200 горе-долу са ми поддържащите.
Хайде и аз да кажа,
девойко, ще се ощавиш отвсякъде, нямаш толкова мускули, които да изгубиш; ще отслабнеш и ще си мазно-слаба, нали се сещаш, тия, дето са слаби, но отпуснати и с висящи сланинки по себе си, с целулит и коремът им е на дипли..... Грозно е, а и не е здравословно никак.
Няма начин 1200 да са ти поддържащи.
03.09.10
12:02
казано от inis9 на 03.09.10, 11:54:
Хайде и аз да кажа,
девойко, ще се ощавиш отвсякъде, нямаш толкова мускули, които да изгубиш; ще отслабнеш и ще си мазно-слаба, нали се сещаш, тия, дето са слаби, но отпуснати и с висящи сланинки по себе си, с целулит и коремът им е на дипли..... Грозно е, а и не е здравословно никак.
Няма начин 1200 да са ти поддържащи.
В крайна сметка не мисля ,че ще стане мазно-слаба . Невъзможно е , когато ядеш 600 кал - то просто всичко по теб се стопява. Манекенките да не би да имат шкембета? Въпросът е , че като ядеш толкова малко, в един момент ти писва , не можеш да се контролираш и изяждаш света . И се въртиш в кръга на диетите , бавния метаболизъм и депресията... Вместо да си направиш стегнато дупе , хапвайки и радвайки се на живота :D
Денс гъръл , сметни си БМР и не падай под него поне !
Не знам дали има слисъл изобщо да се коментира нещо, когато човека срещy нас е взел решението. Аз мисля че десет дни са прекалено малък период от време за да се търсят някакви невероятни резyлтати. Още повече когато почти всеки ден в храната присъства шоколад, захар, мед, а стойносттната храна почти липсва. И при мен това е проблема, храната ми не е добра и затова килограмите се движат досата бавно на долy. Но от опит знам че малкото калории не водят до нищо добро.
казано от fire.is.my.nature на 03.09.10, 12:02:
казано от inis9 на 03.09.10, 11:54:
Хайде и аз да кажа,
Няма начин 1200 да са ти поддържащи.В крайна сметка не мисля ,че ще стане мазно-слаба . Невъзможно е , когато ядеш 600 кал - то просто всичко по теб се стопява.
Ниски калории, липса на протеин и качествени мазнини + аеробни тренировки водят точно до това. Накрая си казваш: “Абе уж свалих, уж мерките са ми добре, амаааа защо не се харесвам и какви са тия мазнини по иначе 65-сантиметровата ми талия ???? “
Особено вярно като се отслабва ударно с ултра ниски калории.
Ама както и да е, де, тук няма да е сигурно такъв случаят, да се надяваме.
03.09.10
12:39
казано от inis9 на 03.09.10, 12:34:
казано от fire.is.my.nature на 03.09.10, 12:02:
Няма, няма. И аз така мисля. Пък и всеки си познава сам тялото най-добре....
Ниски калории, липса на протеин и качествени мазнини + аеробни тренировки водят точно до това. Накрая си казваш: “Абе уж свалих, уж мерките са ми добре, амаааа защо не се харесвам и какви са тия мазнини по иначе 65-сантиметровата ми талия ???? ” Особено вярно като се отслабва ударно с ултра ниски калории.
Точно така ще стане :@ .
Иронично, да. Без лоши чувства, сериозно.
преди години и аз пробвах метода на малкото калории. стремях се да са от 800 до 1000. внушавах си че тялото ми е по различно и само това действа. резултата беше точно мазно-слаб вид с “желирани” бедра и дупе + адски глад за сладко, йо-йо ефект, физическа и психическа умора, лека депресия, поредица от гладуване и преяждане и т.н. сега се опитвам да възстановя това което разруших с глупостта си.
п.п. съжалявам за спама.
03.09.10
15:34
Малко калории (1000-1200) може , но за кратко и то , ако човек иска да ускори процеса на отслабване . В крайна сметка важното е да не се преувеличава както с рестрикциите , така и с тъпченето . Eat to live , don’t live to eat ;)
03.09.10
17:07
СВД
03/09/2010г
ХРАНА:
10:30 – 4 сл мюсли, 1/2 ябълка, чай мента
12:00 – пълнена чушка /1 пилешко каре, 30г черен (императорски) ориз,/, 1/2 домат
15:00 – 4 целувки /2 белтъка, 1 чл пектин, канела/, 1 ябълка
18:30 – 1 яйце, 2 домата
/Kcal = 700/
ТРЕНИРОВКА:
При последната такава съм се контузила нещо и се притеснявам да не стане по-зле. Чувствам болка от дясната страна на опашката и леко надолу /не мога да обясня точно къде/, която не е постоянна, а ме “реже” от време на време.
ДОБАВКИ:
1. Лактофлор - 3х1
PS: Обядът се получи уникално вкусен, чак и аз се изненадах. Знам, че съм добра готвачка, но това надмина по вкус и най-смелите ми очаквания :)
Мнението беше редактирано от dance_girl на 27.09.10 08:11.
Е нееееее, не мога да се сдържа и да не напиша нещо...
Цитирам “Когато храната е пълноценна, човек се засища с много по-малко калории и количества”...
та въпросът ми е следният - Ти смяташ ли, че се храниш пълноценно?
03.09.10
17:31
казано от libra на 03.09.10, 17:18:
Е нееееее, не мога да се сдържа и да не напиша нещо...
Цитирам “Когато храната е пълноценна, човек се засища с много по-малко калории и количества”...
та въпросът ми е следният - Ти смяташ ли, че се храниш пълноценно?
Кое не ти се струва пълноценно?
Всичко друго, освен пилешкото каре и яйцето(горките, погинали са самотни в твоя стомах..). :)
А, какво е “Лактофлор”?
Мнението беше редактирано от 6th на 03.09.10 18:12.
Всъщност въпросът ми беше риторичен....
Разбираш ли смисълът на думата пълноценно? Това означава организмът ти да си набавя нужните макро и микронутриенти, за да може да функционира правилно, за да бъдеш здрава, за да имаш енергия и сила да тренираш. На прима виста веднага виждам, че нямаш грааааааам омега 3 мастни киселини, което е основна причина имунитета ти да се срине... и не е само това, мога да ти назова още много “дефекти” в начинът ти на хранене.
Според мен ти си от хората, които търсят бърз резултат и не гледат в перспектива. С малкия енергиен прием ти стресираш тялото си и повярвай ми то при първа възможност ще се запаси с още мазнинки, с които да се топли през тази зима, че и другата дори.
Никой тук не ти мисли зло...напротив. Всеки всячески се опитва да те насочи и да ти покаже, че този твой начин НЕ е правилен и НЕ е дългосрочен. Да, ти може и да постигнеш някакви резултати, но те ще бъдат “ден до пладне” и после пак отново ще се завъртиш в същия порочен кръг. Има огромна разлика от това да губиш мазнини и да губиш тегло... Дори и малкото мускули, които имаш ще се стопят...а мускулите не се възстановяват, мазнините се възстановяват.
Съжалявам мила, но докато следваш “едно си баба знае, едно си бае”... ефектът ще бъде нулев.
Спирам да ти спамя дневника и се надявам поне нещо да влезе в младата ти главица. Ако пък ли не... като го изпиташ на гърба си, сама ще проумееш, че това не е бил начинът, защото аз съм убедена, че не е .....
Поздрави!
03.09.10
19:02
казано от С7АЛК3Р на 03.09.10, 18:10:
Всичко друго, освен пилешкото каре и яйцето(горките, погинали са самотни в твоя стомах..). :)
А, какво е “Лактофлор”?
Лактофлор е пробиотик.
03.09.10
19:12
казано от libra на 03.09.10, 18:11:
Всъщност въпросът ми беше риторичен....
Разбираш ли смисълът на думата пълноценно? Това означава организмът ти да си набавя нужните макро и микронутриенти, за да може да функционира правилно, за да бъдеш здрава, за да имаш енергия и сила да тренираш. На прима виста веднага виждам, че нямаш грааааааам омега 3 мастни киселини, което е основна причина имунитета ти да се срине... и не е само това, мога да ти назова още много “дефекти” в начинът ти на хранене.
Според мен ти си от хората, които търсят бърз резултат и не гледат в перспектива. С малкия енергиен прием ти стресираш тялото си и повярвай ми то при първа възможност ще се запаси с още мазнинки, с които да се топли през тази зима, че и другата дори.
Никой тук не ти мисли зло...напротив. Всеки всячески се опитва да те насочи и да ти покаже, че този твой начин НЕ е правилен и НЕ е дългосрочен. Да, ти може и да постигнеш някакви резултати, но те ще бъдат “ден до пладне” и после пак отново ще се завъртиш в същия порочен кръг. Има огромна разлика от това да губиш мазнини и да губиш тегло... Дори и малкото мускули, които имаш ще се стопят...а мускулите не се възстановяват, мазнините се възстановяват.
Съжалявам мила, но докато следваш “едно си баба знае, едно си бае”... ефектът ще бъде нулев.
Спирам да ти спамя дневника и се надявам поне нещо да влезе в младата ти главица. Ако пък ли не... като го изпиташ на гърба си, сама ще проумееш, че това не е бил начинът, защото аз съм убедена, че не е .....
Поздрави!
Отлично разбирам смисъла на думата пълноценно, това, че вие подценявате храни като плодове и зеленчуци, и величаете само протеина, е друг въпрос. Омега 3 има в яйчния жълтък, зехтина и рибата, които съм включила в менюто си /поредното необмислено изказване/. Хванахте се за тези калории като удавник за сламка. Консумирам качествени и чисти храни, радвам се, че се отърсих от джънка. Младата ми главица слава богу функционира добре. Вече няколко пъти обяснявам как съм се хранила преди, давах и примерни менюта. Така, че в случая, ако бях отишла при професионален диетолог, съм убедена, че би изготвил схема за постепенно захранване с постепенно увеличаване на калориите до достигане на съответното количество, което се опитвам да направя и аз.
03.09.10
19:54
Мнението беше редактирано от dance_girl на 03.09.10 19:59.
03.09.10
20:32
Здрасти!
Нека и аз да се изкажа неподготвен.
казано от dance_girl на 03.09.10, 19:12:
Отлично разбирам смисъла на думата пълноценно...
Много хора в този форум са на противоположното мнение, аз също.
Може би разбираш смисъла на думата, но категорично храненето ти НЕ е пълноценно. Факт.
Днес къде са ти мазнините, от които имаш нужда? В едничкото яйце ли? Колко мазнини има в жълтъка му и дали те са ти достатъчни за днес? И още - това не е СВД, това си е чист УлтраНВД с тези 30 g ориз и малко мюсли.
...това, че вие подценявате храни като плодове и зеленчуци, и величаете само протеина, е друг въпрос.
НИКОЙ от далите мнение до тук не ги подценява, те имат гарантирано място във ВСЕКИ хранителен режим.
Имай ми доверие за това. За протеина също не си права.
Омега 3 има в яйчния жълтък, зехтина и рибата, които съм включила в менюто си...
ОК... но тези количества са меко казано недостатъчни дори за човек, който не спортува.
Чета дневника ти редовно. Опитваме се да те убедим, че това не е пътят, но ти си решила да вървиш по него. ОК, действай, докажи на всички неподготвени, че грешат.
Желая ти успех, но ми е пределно ясно, кога и как ще го постигнеш...
С риск да стана досаден, повтарям - в момента си в погрешна посока и няма да стигнеш там, където искаш.
Няма да те убеждавам в това, не се налага. Скоро ще го разбереш от личен опит.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.09.10 20:34.
03.09.10
20:39
казано от Кольо Пияндето на 03.09.10, 20:32:
Здрасти!
Нека и аз да се изкажа неподготвен.казано от dance_girl на 03.09.10, 19:12:
Отлично разбирам смисъла на думата пълноценно...
Много хора в този форум са на противоположното мнение, аз също.
Може би разбираш смисъла на думата, но категорично храненето ти НЕ е пълноценно. Факт.
Днес къде са ти мазнините, от които имаш нужда? В едничкото яйце ли? Колко мазнини има в жълтъка му и дали те са ти достатъчни за днес? И още - това не е СВД, това си е чист УлтраНВД с тези 30 g ориз и малко мюсли.казано от dance_girl на 03.09.10, 19:12:
...това, че вие подценявате храни като плодове и зеленчуци, и величаете само протеина, е друг въпрос.
НИКОЙ от далите мнение до тук не ги подценява, те имат гарантирано място във ВСЕКИ хранителен режим.
Имай ми доверие за това. За протеина също не си права.казано от dance_girl на 03.09.10, 19:12:
Омега 3 има в яйчния жълтък, зехтина и рибата, които съм включила в менюто си...
ОК... но тези количества са меко казано недостатъчни дори за човек, който не спортува.
Чета дневника ти редовно. Опитваме се да те убедим, че това не е пътят, но ти си решила да вървиш по него. ОК, действай, докажи на всички неподготвени, че грешат.
Желая ти успех, но ми е пределно ясно, кога и как ще го постигнеш...
С риск да стана досаден, повтарям - в момента си в погрешна посока и няма да стигнеш там, където искаш.
Няма да те убеждавам в това, не се налага. Скоро ще го разбереш от личен опит.
Благодаря все пак за възпитания тон!
03.09.10
20:49
казано от dance_girl на 03.09.10, 20:39:
Благодаря все пак за възпитания тон!
А всъщност никой не те напада. Всички се опитват да помогнат, но уви - отказваш да приемеш съветите им за чиста монета.