SizeOn Perfomance ,Green MAGnituted

04.09.10
13:28

Разбрах че най-неизгодния креатин на пазара е SizeOn..Обаче сега видях че за същите пари дето е Green MAG-a е излязал SizeOn Perfomance който е 1500 гр ,а не 800 като Green Mag-a..Интересно ми е колко е дневната доза SizeOn Perfomance ,защото никаде не мога да намеря колко е дневната доза на това чудо..Green-Mag-a излиза околко 80-90 дози (демек 3 месеца) ,а SizeOn Perfomance-a ??

Темата беше редактирана от 0tka4enk0 на 04.09.10 14:04.

04.09.10
13:44

Защо винаги гледате възможно “най-изгодното”. Търсете РАБОТЕЩОТО, а не това ,което ви предлага най-много дозички.Точно защото уж е много изгоден греен маг - познавам 10 човека, които още ги е яд, че са си дали парите на вятъра. Това е възможно най-неработещият продукт, който се афишираше много преди време.
Аз бих взел Size On, ако трябваше да избирам между двата.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.09.10 13:45.

04.09.10
14:02

казано от Aleksandar Marinov на 04.09.10, 13:44:

Защо винаги гледате възможно “най-изгодното”. Търсете РАБОТЕЩОТО, а не това ,което ви предлага най-много дозички.Точно защото уж е много изгоден греен маг - познавам 10 човека, които още ги е яд, че са си дали парите на вятъра. Това е възможно най-неработещият продукт, който се афишираше много преди време.

Но има и хора който са доволни от MAG-a .. Тай че идва на кирия да си вземеш МАГ който ще ти действа 3 месеца ,отколкото да си вземеш СаизОн който е за 1 месец доколкото разбрах сега и има същия ефект за същите пари..ноо по-малко месеци..

04.09.10
14:20

казано от Aleksandar Marinov на 04.09.10, 13:44:

х2

А Сайза се пие само в тренировъчни , така че ако тренираш 3 пъти седмично, стига за 2 месеца.

04.09.10
14:21

Земи си грийнмаг и вече се успокой, или пусни още 15 теми. Подкрепям адаша(Сашо), може да е изгоден, но има една поговорка “евтиното винаги излиза скъпо”. Аз изобщо не усетих грийнмаг. Пиех го с white flood. От white flood съм много доволен, но GM не го усетих ако ще 250 дози да беше, не бих си го купил и не бих го препоръчал на някого.

КК

04.09.10
15:01

Въобще не става въпрос за изгодно тук, пил съм 3 кутии грийн маг и продуктът работи перфектно, препоръчал съм го на 3ма души и всички са били много доволни. Но всичките сме от хората, които не правят компромиси откъм ядене и да се оправдават, че дадена добавка не прави чудеса.
А ГЪЗ-ПАРИ хич не мога да ги коментирам като марка, като им видиш етикета на великия креатин и повръщаш. Пийте си го него :D
Ужасно бедно е дадеш 115 лева за 24 дни креатин, който ДОРИ, макар че точно този не е, по-добър от останалите с 1 идея (защото с повече няма как просто да бъде по-добър).
BSN и Gaspari са си за хора, които вярват в рекламите за тоалетна хартия ЕМЕКА

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 04.09.10 15:02.

04.09.10
15:09

Хмм, защо не пуснем една анкета кой е усетил Mag-a и кой не ?

04.09.10
15:24

А защо не вземеш друг продукт, има много по-ефтини и по-добри от тези 2-та.

04.09.10
16:10

Size On 240 tabs. Ползвал съм го и съм много доволен , но бих експериментирал с новата формула . Mag-a ми изглежда добре , но не знам до колко работи , все пак прочети няколко ревюта и реши :) Успех .

04.09.10
16:19

уффф .... пак се почва ... пил съм сайз-он (старата версия) и гриин маг - от сайза файда НИКАКВА, а съм очарован от маг-а .... това нищо не доказва - при мен мага работи страхотно - това е ... при други сайза работи

ЕД

06.09.10
07:49

Когато бяхме представители на Gaspari всички скачахте срещу нас, когато хвалехме техен продукт. Сега ще дам мнение и се надявам този път да няма коментари от рода на - “пак почват тея вносителите да си хвалят продуктите”!

Когато избираш креатин е добре да погледнеш няколко неща. Правиш си списък с най-добрите в бранша. Почваш да сравняваш - гледаш етикета, дозите, за колко стига, колко пари е. После гледаш ревютата и гласуването в големите сайтове за тези продукти.

Аз лично предпочитам SizeOn MP пред GM. Ще ви кажа защо. Главната причина е заради състава му. Комбинирани са 2 от любимите ми креатини вътре + 3ти, който е като бонус за мен. Това са 3 те креатина, които измежду всички видове креатин са дали най-добри резултати при лаб. изследвания. Лично при мен приема на creapure и magnapower са давали супер резултати. Много искам да разбера какво ще стане като ги комбинирам. SizeOn ще ми стигне за 24 тренировки, което е месец и половина, понеже тренирам 4 пъти седмично. Макар, че излиза по скъпо от GreenMag го предпочитам, заради състава и заради това, че приема на креатин месец и половина е напълно дотатъчен. Приема на креатин за толкова дълъг период като при greenmag за мен не е опция. Предпочитам да приема месец и половина един вид креатин, да почина малко и после да почна с друг, отколкото да карам толкова време на един и същ и то без почивка (макар, че не е задължително) и особенно ако съответния не ми действа, както трябва.

В крайна сметка ще видя какво ще стане. Надявам се да ми подейства добре. Ако ли не, продължавам към Cellmass nt :)

Бърз поглед как да сравнявате гласове и мнения за продуктите на вече употребили ги:
http://www.bodybuilding.com/store/gn/sizeon-maximum-performance.html   - RATING 8.6 от 10 при 115 ревюта
http://www.bodybuilding.com/store/clabs/mag.html - RATING 8.5 от 10 при 248 ревюта

Вижда се, че при по малко ревюта и гласове SizeOn води в резултата. Това е още 1 причина да избера продукт, когато се колебая.

Чакам с нетърпение да видя какво ще изкарат Gaspari на Olympia 2010. До тогава ще бъдат пуснати 3 нови продукта. Имат нужда от това понеже след като спряха Halodrol и Novedex XT линията от продукти понамаля.

За любопитните понеже съм сигурен, че има такива, един от новите продукти е:
Spirodex - http://www.gasparinutrition.com/Home/AllProducts/Spirodex/ProductProfile/tabid/528/Default.aspx Не съм пробвал добавка за настроение, но ще пробвам тази.
Другия продукт ще се казва Max - http://www.trainwithmax.com/ Какъв ще бъде не се знае. Гласят го за новата версия на SuperPump250.
За 3тия нищо не се знае още.

Междо другото Gaspari имат нов продукт аминокиселинен комплекс Aminomax 8000 само за Европа. В България появи ли се или го няма все още?

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 06.09.10 08:13.

И другото което е при новите версии на сайза,никой не споменава 7-те грама аминокиселини при МАКса и 10-те при Преконтест,които ви спестяват пари от интра-тренировъчни продукти като Xtend,PW и т.н.

06.09.10
10:09

абе колкото и да е прекрасен новия Сайз он, изобщо нямам вариант да го пробвам на тази цена
ако падне на около 80, може да се замисля

06.09.10
10:23

казано от karlo на 06.09.10, 10:09:

абе колкото и да е прекрасен новия Сайз он, изобщо нямам вариант да го пробвам на тази цена
ако падне на около 80, може да се замисля

х2

Най-много да си го поръчам от USA, оттук не се живеЙ :)

Мнението беше редактирано от korpusito на 06.09.10 10:24.

При положение,че в САЩ се продава на 34-5$ минимум..няма как да стане тук да се продава на 80 :) Дори и от там да се поръча,пак ще стъпе на 80 и нещо 90 лева,и то при комбинация с още продукти разбира се...

06.09.10
14:30

Пих GM 80 дози, стакнат с GlycerGrow и честно да ви кажа... още ме е яд.  При идеален хранителен режим ефектът беше нулев. Как ли не го пих... на двойни дози преди трен, на 1 преди трен + 1 по време на трен, по 3 преди трен.......... и нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1