казано от alabalaa на 04.09.10, 21:26:
казано от Никола на 04.09.10, 21:13:
казано от alabalaa на 04.09.10, 21:11:
Към всички гологлави пичове или с къси коси, идея за надпис на тениска: ( бтв такава ще подарявам на един гологлав мой приятел с яко тяло )
With a body like this
who needs hair?УАААААА ЕБАТИ ЯКОТО :D
Ташак ли си правиш? :D
Ne mn qsno.I az se brysna :)
04.09.10
21:41
За да бъда откровен ще призная че харесвам френски рап, и не само заради това че не разбирам нищо.
казано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10, 21:41:
За да бъда откровен ще призная че харесвам френски рап, и не само заради това че не разбирам нищо.
NTM, IAM, Fonky faamily, parano refre, 3 oeil, Atk, BOSS, Manau etc. Текстовете им не се различават много от тези на щатските ‘гангстери’.
казано от Стоянчо на 04.09.10, 21:54:
казано от Ангел Василев Тодоров на 04.09.10, 21:41:
NTM, IAM, Fonky faamily, parano refre, 3 oeil, Atk, BOSS, Manau etc. Текстовете им не се различават много от тези на щатските ‘гангстери’.
А аз си мислих, че тоя говори за Stromae
04.09.10
22:44
казано от korpusito на 04.09.10, 12:04:
Мисъл на деня :
По-добре да чувстваш влага, отколкото да влагаш чувства. :D
Понякога като вложиш чувства можеш да се удавиш от влага /зависи от чувствата и мястото - да не ме помислите за много романтичен :D /.
Иначе за кръводаряването - няма да мога да тренирам преди понеделник. Днес ме болеше лапичката все едно сестрата ми е взимала кръв с кирката. Ей това може да ме откаже от кръводаряването - правят ми вените на пастет всеки път, а може да ги отцели и със затворени очи.
Поздрав за феновете на малко по-твърдото звучене - две позабравени песнички. ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.09.10 22:45.
казано от CKOTA на 04.09.10, 22:17:
Лординов, спиш ли? :D
Не. Аз преди малко станах. Скоро закусвах. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 04.09.10 22:58.
А така! Ей с товя прясно мляко ме зариби... колко лесно влизат още 500 калории и 30ка протеин : )
казано от CKOTA на 04.09.10, 23:05:
А така! Ей с товя прясно мляко ме зариби... колко лесно влизат още 500 калории и 30ка протеин : )
Днес съм изпил аз малко (само 3 литра). (sun) Но съм ял 4 пътя. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 04.09.10 23:08.
брао брао... като почна работа в най-скоро време ще си разпростра и аз софрата, че с тия 3000 калории и 1-1,5л мляко за никъде не съм... има още 10 кила за качване :D
И аз се чудя дали да не почвам бачканьие, макар че наще са против.
По време на даскало успявал ли е някой да бачка?
Абе момчета , има ли човек , който да учи в УАСГ ? Я ако има такъв , нека се включи , за да го питам 2-3 неща :-P
Иване, ти си мутант за това : )
Алабала, с първи курс университет успях да ги съчетая... ако си намериш читави работодатели е възможно, но мен ако питаш гледай четеното, за да влезеш лесно...
Прав си, четенето е важно
Мнението беше редактирано от alabalaa на 04.09.10 23:56.
Понеже нямам теглилка питам вас. Една скумрия цяла нормална тежи около 200(+) грама (5 - 1 килограм), След правилно премахване на главата, вътрешностите и костите, колко чисто месо остава?
п.п. Че съм се зарибил на риба да го карам (никакво топлокръвно месо), закуска 4-5 цели яйца и през останалото време, целия ден 2-3 литра мляко и 1 килограм скумрия напоследък като протеин. Знам, че е мазна рибата, но точно това ми е целта, свинското ми писна, телешкото е скъпо да се яде в големи количества, а пари за чист протеин (пилешко) няма да дам.
Мнението беше редактирано от El padre на 05.09.10 00:40.
Не знам какви са твоите скумрии, ама тези, които аз взимам са ок.500гр. Иначе вътрешности( то всъщност почти няма какво да се маха) + глава май са ок. 1/5 от теглото
500 грама са големите скумрии, взимам малки скумрийки по 200-250 грама и ги ям на 1 ядене да не деля и прочие. Тоест поне 160-170 грама месо според твоите думи е стабилно.
Мнението беше редактирано от El padre на 05.09.10 00:47.
Така смятам. 200-250 скумрия на ядене си е екстра. Лол, огладнях.
Много кофти на рибите е, че имат 34242 часов афтъртейст
Мнението беше редактирано от alabalaa на 05.09.10 00:47.
Даже сега ще хапна 1 цяла скумрийка със сиренце и половин хляб. = )
п.п Пържена на фритюрник в свинска мас става чудесна! Хрупкава и приятна на вкус. Обожавам я. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 05.09.10 00:59.
Абе във всички академии за охранители,(да не кажа и ченгета) разследващи и подобни http://security-college-bg.com/ , прават проблеми за очите,че ако е така значи определено няма да се занимавам така, господ здраво ми е наказал зрението като съм се родил :D . Май вярно в НСА ще се насоча :S
казано от CKOTA на 05.09.10, 07:38:
ПП Айде ставайте вече- време за тренировки е!
Някои вече станахме, тренирахме, даже забравихме за това. :)
Bonjour :) Ето и днешната полу-мисъл :
“”Когато се родих, Господ ми даде шанс да избирам между невероятна памет и огромен пенис. Така и не си спомням какво избрах накрая.” :D
казано от korpusito на 05.09.10, 08:02:
Bonjour :) Ето и днешната полу-мисъл :
“”Когато се родих, Господ ми даде шанс да избирам между невероятна памет и огромен пенис. Така и не си спомням какво избрах накрая.” :D
:D :D :D, незнам дали ги мислиш сам или ги четеш от някъде обаче ти се получават. Буги Барабата и той пуска едни лафове, който кара кола и го слуша да му мисли :D
05.09.10
08:18
Добреееееееееее ;D ;D хааххаха, трябва да започнем нов раздел с крилати цитати на деня :D
Аз измислих ново мото за българското сдружение на венеролозите ” You are born by the pussy and you can die by the pussy”
Здравейте гангстери! Как по дяволите да се справя с качването на програми на симбиан? Има някаква програма сертификейт...?
казано от Boby_ на 05.09.10, 07:50:
Някои вече станахме, тренирахме, даже забравихме за това. :)
.
Така трябва!
Корп, давай в същия дух : )
казано от Стоянчо на 05.09.10, 09:20:
Здравейте гангстери! Как по дяволите да се справя с качването на програми на симбиан? Има някаква програма сертификейт...?
http://cer.opda.cn/en/index.php
Заявка за сертификат, за ок. 2 дни става.
Това май търсиш.
казано от inis9 на 05.09.10, 09:35:
казано от Стоянчо на 05.09.10, 09:20:
http://cer.opda.cn/en/index.php
Заявка за сертификат, за ок. 2 дни става.
Това май търсиш.
Да, това търсих! Мерси :)
Стоянчо, някои приложения стават, като смениш датата на телефона. С година назад примерно.
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 05.09.10 12:06.
казано от korpusito на 05.09.10, 13:14:
Страшнааа :)
Радва определено,но така и не помня защо реших да я пусна ;d
П.С. Продължавай в тоя дух с веселите фрази :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.09.10 13:21.
Боби, не знам дали ще ти допадне, но поздрав!
Мнението беше редактирано от Бойко на 05.09.10 13:28.
05.09.10
13:33
казано от CKOTA на 05.09.10, 13:28:
Боби, не знам дали ще ти допадне, но поздрав!
Е, как няма! :) Серж е страшна работа - и със SOAD, и соловите му неща. Рядко се сещам да си го пусна - падам си по по-тежка музика, но винаги ми прави кеф, като го чуя. :)
05.09.10
13:42
http://www.youtube.com/watch?v=v2fnVq8rqVE&feature=related