05.09.10
18:23
Здравете.Искам да попитам,имат ли странични ефекти тези упражнения ( http://vbox7.com/play:0ba91504#commentTop ) и добре ли ще е,ако ги почна точно сега,когато имам мускулна треска на цялото тяло,да не си докарам някакви травми..Имам едно голямо шкембенце,което искам да махна : )))))
Темата беше редактирана от momi4e16 на 05.09.10 18:25.
Ами,аз от 4 дена ходя на фитнес и всеки ден ходя бързо на пътечката по 1 час (7km/h),а за храната..ям от всичко,но по малко.. : ))))
Мислиш ли, че ще направиш нещо ? Първо отдели 1-2 месеца, за да прочетеш нещо после ходи в фитнеса. Успех.
05.09.10
19:31
казано от fam0us на 05.09.10, 19:11:
Мислиш ли, че ще направиш нещо ? Първо отдели 1-2 месеца, за да прочетеш нещо после ходи в фитнеса. Успех.
едно е какво четеш в списанието друго е като хванеш желязото... нашия инструктор ми каза: Недей да четеш никви списания само глупости пишат там вярвай ми ! така че не му трябва четене ами ходене в залата :) ми корем с правилно хранене и кардио се маха и с упражнения за корем се уформя ;)
казано от kristiancho на 05.09.10, 19:31:
казано от fam0us на 05.09.10, 19:11:
едно е какво четеш в списанието друго е като хванеш желязото... нашия инструктор ми каза: Недей да четеш никви списания само глупости пишат там вярвай ми ! така че не му трябва четене ами ходене в залата :) ми корем с правилно хранене и кардио се маха и с упражнения за корем се уформя ;)
Кажи на тоя дето ти го е казал да го духа. Най-много се дразня като видя някви нацепени батки с по 50см. ръка, а още не знаят елементарни неща, като правилно хранене, тренировка и т.н. а пък друго които 10-20 години се бъхтят да четат и накрая с 30кг. по-леки от онея. Ти си от 1-вите пич, тренираш 5-6 пъти седмично, правиш по 30 серии за гърди, не ти пука с кво се храниш и имаш страхотно тяло. Това е жиовота, на едни дава, а други сами трябва да си вземат...
05.09.10
19:54
ама това инструктора ми го каза как ми се скара само приятелю :(
Наистина срещат се и неграмотни инструктори или така да се каже поне ужкем са такива ....
06.09.10
05:35
проблемът на списанията е, че се издържат от реклама :). Дотам приключваме.
казано от entwickler на 06.09.10, 05:35:
проблемът на списанията е, че се издържат от реклама :). Дотам приключваме.
Проблемът на списанията е, че всеки ги чете и всеки си ги разбира по свой начин.
06.09.10
08:40
в списанията не се споменава много много за храненето дават една програма за мускулна маса която може и да работи ама като не пише и дума за храненето и някой момчета ядът каквото искат и после що няма мускули ( аз съм изключение :D ) ама както каза един колега всичко е реклама там статии които може да се научи нещо са тия не Юлиян (Оranje) и Владо Недков в които се говори за самия начин по който да постройш дадена тренировка а не какво да зимаш преди и след нея .... и че на Анимал били по-добри от колкото на Нутрим или на Уей дрън дрън... някой живеят за преди тренировката да си земат хаповете и за след тренировката пак да си ги земат вообще не ги бърка кво правят по време на тренировката
казано от kristiancho на 06.09.10, 08:40:
в списанията не се споменава много много за храненето дават една програма за мускулна маса която може и да работи ама като не пише и дума за храненето и някой момчета ядът каквото искат и после що няма мускули ( аз съм изключение :D ) ама както каза един колега всичко е реклама там статии които може да се научи нещо са тия не Юлиян (Оranje) и Владо Недков в които се говори за самия начин по който да постройш дадена тренировка а не какво да зимаш преди и след нея .... и че на Анимал били по-добри от колкото на Нутрим или на Уей дрън дрън... някой живеят за преди тренировката да си земат хаповете и за след тренировката пак да си ги земат вообще не ги бърка кво правят по време на тренировката
Към 90% от програмите има и хранителен режим, даже си пишат за колко килограмов човек е това хранене.
казано от momi4e16 на 05.09.10, 18:23:
Здравете.Искам да попитам,имат ли странични ефекти тези упражнения ( http://vbox7.com/play:0ba91504#commentTop ) и добре ли ще е,ако ги почна точно сега,когато имам мускулна треска на цялото тяло,да не си докарам някакви травми..Имам едно голямо шкембенце,което искам да махна : )))))
Ами когато имаш треска, схавнат си тогава отиваш във фитнеса, и започваш да тренираш, специално по време на тренировката няма да те боли, а и мускулната треска ще я премахнеш с тренировки !!! Нищо няма да ти стане ;) :) (лично мой наблюдения в/у мен и в/у мой приятели )