Шест дена тренировка - един ден почивка?

05.09.10
16:10

Здравейте, моята програма е следната какво мислите?
1ден Гърди, корем
2ден гръб, корем
3ден крака корем
4ден ръце
5ден рамо трапец
6ден долна гърда, корем
пия Animal Nitro (след него смятам да взема Animal Test) сурватъчен протеин Hot Blood и L-karnitin на прах :)
какво мислите и дайте съвети ако нещо не ви харесва и относно нещата които пия
Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:14.

05.09.10
16:24

Ще претренираш, апък и както виждам(може би) си на НВД, иначе защо ще ти е л-карнитина ? Все пак кажи стаж, години, килограми, ръст и т.н..

05.09.10
16:30

мда на НВД съм :)
от 3 години ходя на зала 20 години съм 87 кила ми май тва е :)
какво мислищ да взема Nutrex lipo 6 black 120 caps и Animal Test /

05.09.10
16:33

Много ти е, намали на 3-4 дни тренировки. И без това докато си на нвд целта е да поддържаш мускула, а с 6 тренировки няма да стане.

05.09.10
16:35

тоя корем ще го смажеш от тренировки ;) повече от 2 тренировки седмично е безмислено. по какъв повод си отделил цял ден за част от гърдите?  какво очакваш от анимал-тест-а .... с какво ще го комбинираш?
след като ще сваляш, защо не включиш кардио в някой от дните?

Мнението беше редактирано от FRANKO на 05.09.10 16:37.

05.09.10
16:59

ами значи корема ми е слабост така да се каже просто жече ми писна от него и искам да го приобера :).
Ами понеже не ми остава време да правя долна гърда си я правя отделно. ами от animal test-a искам да кача още мускулна маса всмисул да порасна още малко ама само на мускули :) апък ще го комбинирам със сурватъчен протеин и Hot Blood или Nutrex lipo 6 black 120 caps (ама зависи дали ще е възможно) :) А да и кардио правя почти всеки ден по 10 - 15 минути или колело или пътека :)

Мнението беше редактирано от zlato5 на 05.09.10 17:00.

е то какво да правиш за долна гърда ?! тренировката за гърди може да включва 4-5 упражнения какво толкоз правиш че нямаш време :)

05.09.10
17:03

иххх :) ами правя си на наклонената лежанка (която е наобратно :) ) после флайс с дъмбели пак на наклонената лежанка след това кофички после на пек-дек машината и накрая на кросс овера :)

аз за долна част правя само кофички и кросоувър в супер серия... 3-4 такива серии и няма да искаш да ходиш в събота щото няма да има смисал просто ще е супер всичко ;)

06.09.10
05:48

мисля, че ще хвърлиш бая пари за АТ, без да видиш някаква полза от него. като искаш да си прибереш корема, си оправи храненето и кардиото го направи по 30мин, но не всеки ден. тоя филм с едновременното чистене на корема и качване на маса, който се върти в главата ти е много, много трудно постижим. докато си НВД (предполага се и на отрицателен калориен прием) няма как да качваш мускул. все едно да ограничиш горивото на някоя кола, да я нацвъкаш с доработки и да чакаш да върви повече - няма как да стане без достатъчно гориво ;)

06.09.10
06:43

какво предлагаш тогава всмисъл, първо да изчистя корема и после АТ примерно, или въобще без АТ :)
иначи си прав за парите доста са. А за utrex lipo 6 black 120 caps какво мислиш

Мнението беше редактирано от zlato5 на 06.09.10 06:44.

06.09.10
10:49

казано от zlato5 на 05.09.10, 16:30:

мда на НВД съм :)
от 3 години ходя на зала 20 години съм 87 кила ми май тва е :)
какво мислищ да взема Nutrex lipo 6 black 120 caps и Animal Test /

Щом си на НВД направи 4 дневен сплит, зада имаш време за въстановяване и намали тренировките на корема макс 2 пъти в седмица. :)

06.09.10
11:06

6 дни в залата - нямаш никакъв шанс да качиш мускул.
Виж за отслабване може и да направиш нещо, но ти трябва кардио поне 20-25 мин..
С коремни преси няма да свалиш корема ;)

И защо ще окмбинираш анимал тест с бърнър, доста различни продукти са и не мисля че е добра идея стакването им.
Може да пробваш първо Анимал Тест за качване и да махнеш НВД и после да минеш на изчистваш режим с бърнър, карнитин и НВД ;)

06.09.10
13:32

сигурно съм един от малкото, които са ползвали анимал тест в този форум и ще ти кажа защо не ти трябва точно тази добавка
1. за да има добър ефект от нея ти трябват 4 кутии + 1 м-стак - правиш 2 последователни цикъла, през които храненето и добавките трябва да са перфектни, но става доста скъпо удоволствие
2. на 20год. би трябвало и без допълнително стимулиране, собственото ти производство на тестостерон да е на МАХ и единственото, което би могло да усетиш е Arachidonic Acid, но има доста по-ефтини варианти с тази съставка. същото важи и за естроген-блокерите.
лично аз бих направил така - вземам си креатинова матрица, доволно количество ВСАА, протеинова матрица или казеин и витамини - здрави тренировки, хранене и качване на ММ за 2 месеца, 1 месец тренировки без добавки, пак 2 месеца качване и след това чистене - диета, кардио, бърнър и тнт.

06.09.10
14:47

6 дена тренировка и 1 ден почивка= убийство.Корем корем корем и корем незнам каква ви е тая мания по тия кореми ама... :D според мен си раздели по хубаво програмата и ходи 4 пъти МАКС

06.09.10
19:27

казано от FRANKO1 на 06.09.10, 13:32:

сигурно съм един от малкото, които са ползвали анимал тест в този форум и ще ти кажа защо не ти трябва точно тази добавка
1. за да има добър ефект от нея ти трябват 4 кутии + 1 м-стак - правиш 2 последователни цикъла, през които храненето и добавките трябва да са перфектни, но става доста скъпо удоволствие
2. на 20год. би трябвало и без допълнително стимулиране, собственото ти производство на тестостерон да е на МАХ и единственото, което би могло да усетиш е Arachidonic Acid, но има доста по-ефтини варианти с тази съставка. същото важи и за естроген-блокерите.
лично аз бих направил така - вземам си креатинова матрица, доволно количество ВСАА, протеинова матрица или казеин и витамини - здрави тренировки, хранене и качване на ММ за 2 месеца, 1 месец тренировки без добавки, пак 2 месеца качване и след това чистене - диета, кардио, бърнър и тнт.

значи казващ да кача още маса и тогава да я чистя с Бърнери защото си мислех сега да сваля килограми и да направя корем ? Просто вече ми писна от него искам да го стегна е разбирасе искам и здраво тяло.
на 20 съм 86 кила 188 висок

Мнението беше редактирано от zlato5 на 06.09.10 19:28.

06.09.10
21:13

Тренировката долна гърда - корем е напълно безумно излишна !

07.09.10
11:37

казвам какво аз бих направил, а какво ще направиш ти - сам си решаваш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1