Програма / Варианти

05.09.10
14:46

В момента тренирам по нещо подобно:

1. Гърди, предно, средно рамо
Хоризонтален лег - прав лост
Горен лег - дъмбели
Крсосоувър или флайс
Раменни преси /дъмбели или смит
Разтваряне на ръцете встрани
2. Гръб, задно рамо
Набирания
Гребане със щанга
Хоризонтално придърпване на скрипец
Гребане с дъмбел
Пек-дек за задно рамо
Разтваряне на ръцете встрани за задно рамо
3. Почивка
4. Крака
Заден клек (понякога добавям 2 серии преден)
Лег Преса
Бедрено разгъване
Бедрено сгъване
Прасец - 2упр.
5. Бицепс, Трицепс
Бицепсово сгъване прав лост
Френска преса
Бицепсово сгъване дъмбел (от пейка с лек наклон)
Трицепс на скрипец
Бицепс прав с дъмбел
Кофи на пейка
6. Почивка
- повтаряне на цикъла;

* Това са само примерни упражнения и почти никога не ги следвам на 100%, но гледам да има баланс в типа упражнения;
Понякога добавям по някое упражнение, примерно кофи в ден 1, или добавям допълнителни серии, а махам упражнения; като цяло е според-зависи;

Мисълта ми е, че нещо май не съм ги подредил много удачно.
Например, днес трябва да тренирам Гърди + рамо (1) но трицепса още ми е изтощен от трен. за ръце;
От друга страна, ми се иска да са достатъчно раздалечени краката от гърба, тъй като често правя мъртва тяга, (даже ако не съм я написал); но ако сложа ръцете преди краката, ще излезе ли нещо, след тренировката за гръб?
Изобщо кажете някакви предложения.

Благодаря.

Темата беше редактирана от HeartCore на 05.09.10 14:48.

подредбата според мен е добра като сплит... явно не хапваш и не спиш досаттъчно, защото 48часа са достатъчни за възтановяване при добро хранене :)

05.09.10
15:27

На окб съм, (2000-2200кал.) протеина е доста, 200+гр дневно;
Спането ми е средно 7ч.

Специално тази седмица мускулната треска може би се дължи на това, че доста насилих ръцете, а аз принципно не акцентирам в/у тях :)

амиии в такъв случайй защо не направиш
1. гръб задно рамо
2. гърди предно средно рамо
3. крака
4. ръце....
ако ест след гърдите не те боли пак трицепса .... ако е така по добре 2дена почивка :)

06.09.10
11:35

Не знам струва ми се твърде малко съня ти, но не знам може би имаш причина ти си знаеш. :) И както каза Кристианчо пробвай с по-дълга почивка. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1