30.08.10
22:40
Имам възможност всички тези продукти да си ги набавя домашно,но знам че са с доста голяма масленост.Въпросът ми е как може да се намали маслеността им или няма нужда от притеснения след като знам,че са от ИСТИНСКО МЛЯКО ?
31.08.10
00:10
Второто. :)
31.08.10
04:06
Просто обираш каймака, толкова ли е сложно :)
казано от brusakch на 30.08.10, 22:40:
Въпросът ми е как може да се намали маслеността им или няма нужда от притеснения след като знам, че са от ИСТИНСКО МЛЯКО ?
Не се притеснявай изобщо. Мазнините са животински, а не преработени растителни такива. Самата дума “ДОМАШНО” е ключът. Мазнините са източник на енергия. Наслаждавай се на истинския вкус, защото си късметлия :) .
01.09.10
07:02
казано от Мария Никифорова на 31.08.10, 06:41:
казано от brusakch на 30.08.10, 22:40:
Въпросът ми е как може да се намали маслеността им или няма нужда от притеснения след като знам, че са от ИСТИНСКО МЛЯКО ?
Не се притеснявай изобщо. Мазнините са животински, а не преработени растителни такива. Самата дума “ДОМАШНО” е ключът. Мазнините са източник на енергия. Наслаждавай се на истинския вкус, защото си късметлия :) .
x2
сиренето вчера го взех и днес го ядъх на обед с месото и ориза ,но прочетох,че тази комбинация не е добра ( въглехидрати + мазнини) та с какво най-добре е да се комбинира сиренето : )
07.09.10
12:07
Нали знаеш, че ако имаш нужда от 100гр мазнини на ден, а хапваш по 250гр дневно, то тялото ти ще ти благодари, че са хубави истински здравословни мазнини, но...излишъкът няма да го изпари, а ще го сложи при запасите - телесните мазнини.
Всъщност то е логично, защото иначе всеки от нас щеше да си вземе няколко крави, цял ден да пие мляко и да стане релефен :)