С какво да комбинирам Jack3d

07.09.10
18:41

След няколко дни мисля да си взема Jack3d и се чудя с какво да го комбинирам.В момента ползвам слин сейн и протеин матрикс  ,и мислех да си взема кре алкалин ,но се насочих към дкакед.Таа въпроса ми е задължително ли е Jack3d да го комбинирам с нещо друо или става и самостоятелно да се взима.

п.с нещо много важно което не е за изпускане , в момента съм в период на чистене , това ще направи ли джакеда безполезен ?

07.09.10
19:12

Привет, shinoK.

Много добър избор, не е задължително да го комбинираш. Продукта е уникален сам по себе си, но както знаеш, винаги в комбинация с нещо друго, усилва ефекта.

Джакед ще помогне, без значение в какъв период си.

Бърнар приемаш ли, БЦАА?

07.09.10
19:30

казано от FINISH FIRST на 07.09.10, 19:12:

Привет, shinoK.

Много добър избор, не е задължително да го комбинираш. Продукта е уникален сам по себе си, но както знаеш, винаги в комбинация с нещо друго, усилва ефекта.

Джакед ще помогне, без значение в какъв период си.

Бърнар приемаш ли, БЦАА?

Не взимам нито бърнър ,нито бцаа (за бцаа-то се замислям дали да взема ,но ми излиза прекалено скъпо 50 лв за 15 дни).Всъщност за сега се справям да свалям мазнини и дори  да качвам малко мм  , друг е въпроса ,че това ми отнема много време.

07.09.10
20:47

Защо така го сметна? Едни БЦАА 500 грама са около 50-60 лв, а тази разфасовка ще ти стигне за около месец, което е добре.

07.09.10
21:00

казано от FINISH FIRST на 07.09.10, 20:47:

Защо така го сметна? Едни БЦАА 500 грама са около 50-60 лв, а тази разфасовка ще ти стигне за около месец, което е добре.

Като пия по 30 грама на ден една опаковка ще ми стигне за 16-17 ,което ми се струва скъпичко - все пак това са 20 кг пилешки бутчета :)

07.09.10
21:14

И този момент го има, прав си, но лично според мен си заслужава този вариант.

Поздрави и успех!

14.09.10
20:31

Утре ще го поръчвам ,но имам едно последно сериозно питане.В момента пия слин сей ,което също е вид азотен бустер - какъвто е и джакед , та се питам дали може да се комбинират и двата продукта ?

14.09.10
20:59

Под това, че слин сейн е един вид азотен буустер, предполагам визираш напомпващия му ефект. Принципът му на действие е съвсем различен от този на азотните буустери, така че комбинирането им не би следвало да е проблем. Е, ако ти дойде в повече напомпването винаги можеш да приемаш слина само със сутрешното хранене.

Комбинирай няма никакъв проблем. :) Както ти обясниха двата продукта са напълно различни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1