07.09.10
18:41
След няколко дни мисля да си взема Jack3d и се чудя с какво да го комбинирам.В момента ползвам слин сейн и протеин матрикс ,и мислех да си взема кре алкалин ,но се насочих към дкакед.Таа въпроса ми е задължително ли е Jack3d да го комбинирам с нещо друо или става и самостоятелно да се взима.
п.с нещо много важно което не е за изпускане , в момента съм в период на чистене , това ще направи ли джакеда безполезен ?
07.09.10
19:12
Привет, shinoK.
Много добър избор, не е задължително да го комбинираш. Продукта е уникален сам по себе си, но както знаеш, винаги в комбинация с нещо друго, усилва ефекта.
Джакед ще помогне, без значение в какъв период си.
Бърнар приемаш ли, БЦАА?
казано от FINISH FIRST на 07.09.10, 19:12:
Привет, shinoK.
Много добър избор, не е задължително да го комбинираш. Продукта е уникален сам по себе си, но както знаеш, винаги в комбинация с нещо друго, усилва ефекта.
Джакед ще помогне, без значение в какъв период си.
Бърнар приемаш ли, БЦАА?
Не взимам нито бърнър ,нито бцаа (за бцаа-то се замислям дали да взема ,но ми излиза прекалено скъпо 50 лв за 15 дни).Всъщност за сега се справям да свалям мазнини и дори да качвам малко мм , друг е въпроса ,че това ми отнема много време.
07.09.10
20:47
Защо така го сметна? Едни БЦАА 500 грама са около 50-60 лв, а тази разфасовка ще ти стигне за около месец, което е добре.
казано от FINISH FIRST на 07.09.10, 20:47:
Защо така го сметна? Едни БЦАА 500 грама са около 50-60 лв, а тази разфасовка ще ти стигне за около месец, което е добре.
Като пия по 30 грама на ден една опаковка ще ми стигне за 16-17 ,което ми се струва скъпичко - все пак това са 20 кг пилешки бутчета :)
07.09.10
21:14
И този момент го има, прав си, но лично според мен си заслужава този вариант.
Поздрави и успех!
Утре ще го поръчвам ,но имам едно последно сериозно питане.В момента пия слин сей ,което също е вид азотен бустер - какъвто е и джакед , та се питам дали може да се комбинират и двата продукта ?
14.09.10
20:59
Под това, че слин сейн е един вид азотен буустер, предполагам визираш напомпващия му ефект. Принципът му на действие е съвсем различен от този на азотните буустери, така че комбинирането им не би следвало да е проблем. Е, ако ти дойде в повече напомпването винаги можеш да приемаш слина само със сутрешното хранене.
15.09.10
06:29
Комбинирай няма никакъв проблем. :) Както ти обясниха двата продукта са напълно различни :)