03.09.10
14:40
Да,супер стана.Вратата наистина е много гадна,ама като се катериш по гредата е по-лесно :D.Тичането ме озори мноооого.Половината обиколки ги проходих...Другия път ще мъча по-бързичко да догоня Валката :P
Мнението беше редактирано от FlashTerran на 03.09.10 14:44.
казано от valerious на 03.09.10, 14:36:
...
Тая врата не става за набиране - само там загубихме 11-12 минути...
Наистина не става, пробвал съм я. :)
Ако няма откъде да измислите по-нормалин лост, има следните варианти:
- Халки, които се закрепват на вратата, тя е достатъчно висока.
- Правени халки или подобия. Подобията са правят изключително лесно. Две парчета PVC тръба с подходящ диаметър (около 30-35 мм) и дължина около 150-200 мм и два колана за багажник със самозатягащи се катарами. Продават такива в бензиностанциите и магазините от типа Бриколаж, Практикер, хипермаркетите в които има щандове със стоки за автомобилите и т.н. Пробиваш по две дупки в двата края и прекарваш въже (като на снимка 1) или направо колана. Още по лесно е направо да прекараш колана през тръбата (като на снимка 2). Разбира се, при втория вариант ще има въртене на тръбата.
казано от valerious на 03.09.10, 14:36:
Днес на стадиона бяхме само аз и Теодор. Решихме да направим Running with Angie :)
100 набирания
1600 метра (4 обиколки) тичане
100 лицеви опори
1600 метра тичане
100 коремни преси
1600 метра тичане
100 клека
1600 метра тичане
Резултати:
Теодор- 59:44 min.
Аз - 52:45 min.
Това изглежда супер добро! :) Ако не бях с кекави рамене щях да го пробвам :) ама като з амен може примерно суингове вместо набирания :)
utre 6te vidim teb ma6ino…az sum ve4e v Sofiq:)...moje daje da se 4uem…0889/425656
Супер идей Вик 8-) Ще потърся материали у нас и на село, ако не намеря подходящи ще отида до Практикер.
казано от slavko на 03.09.10, 18:51:
utre 6te vidim teb ma6ino…az sum ve4e v Sofiq:)...moje daje da se 4uem…0889/425656
Разбрах аз, че пак идваш по Софийските ширини...ще ти звънна ама разбрах, че ще тренирате сутринта...а аз съм на работа, мога чак следобед или вечерта :( :)
Днес ще потренираме...:)...Комплекса :
Barbara
* 20 Pull-ups - (20 набирания)
* 30 Push-ups - (30 лицеви опори)
* 40 Sit-ups - (40 коремни преси)
* 50 Squats - (50 клякания)
5 рунда
Естествено с добавка от по 500м. бягане между рундовете...:)))
Трябва да го направим за под 35мин....
С Теди онзи ден измисляхме, какво ще е наказанието, ако си над 35мин....
Мисля, че така ще е най-спредведливо : колкото минути имаш над 35-те, х10бр. в напади на крак..демек 37минути=30 напада(на крак)...гадничко, а:)))
В четвъртък ще е теста...който ще е кратичък, но експлозивен...да си сверите часовника с мен, Данчо Кетлота от ЛТЛ, бате Вики, Лазар и други машини..:)
Утре ще го напиша...
Довечера най-късно в 18, горе на стадиона...и се приемат идеи за бягане...примерно като това, което направихме за Скобелев...всяка идея ще се обсъди...аде и умната:)
Днес не, че не ми се бяга точно сега, ама на теста може да се пусна, но 1 во да го видя :D
07.09.10
18:17
казано от slavko на 07.09.10, 06:43:
Barbara
* 20 Pull-ups - (20 набирания)
* 30 Push-ups - (30 лицеви опори)
* 40 Sit-ups - (40 коремни преси)
* 50 Squats - (50 клякания)
5 рунда
Естествено с добавка от по 500м. бягане между рундовете...:)))
Под 30минути с 500м тичане м/у упражненията?! Трудна цел.
ПП: Аз имам уплах от Barbara, щото припаднах на нея. :D
07.09.10
18:23
Зави ми се свят и паднах в края на 4тия рунд, т.е. на клековете. Бях си дал много зор.
Вальо-32,50мин.
Славко-33,24мин.
Теди-34,30мин.
Стели-43,30мин.
Утре ще опиша всичко...
Стели дължи извинение на цялата група...той знае защо...отиваме там като отбор, тренираме като отбор и се държим като такъв...та мен ме заеби, но искам тук на Вальо и Теди да се извиниш, че така подходи към комплекса...!!!
Днес беше една от най-тежките ми тренировки 8-) Предварително се бях нахъсал и го приех малко като състезание и мога да кажа, че по-добре нямаше да мога да го направя на този етап - това ми беше максимума. Основната цел ми беше да не спирам между упражненията и по време на тичането. Направих голяма глупост, че се хвърлих в първия рунд с голяма скорост и във втория вече бях се вцепенил - хората, които си тичаха спокойно по пистата ме минаваха :) Но вече 4 рунд претръпнах и мотивацията си каза думата.
Разтягането след тренировката се отрази много добре Славко ;) Поразтегнах и у нас малко, но май няма да избегна мускулна треска. Също така се замислих за това, което каза за тренирането на корема - много си прав!!!, ще си променя начина на трениране на коремната мускулатура (y)
Нападите бяха добър финал на тренировката :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 07.09.10 20:11.
Извинява се че заради мен правихте напъди... имах си някои душевни проблеми и така... не се раздадох
08.09.10
06:23
Добре ни дойдоха нападите,няма място за извинения от страна на Стели ;).И аз дадох всичко от себе си и съм предоволен от резултатите си :)Разтягането наистина помогна.Сега се чувствам добре и отивам към залата (devil).
така те искам Стели...
Вальо...наистина показа сърце май мен...и доста добра форма...съдя по себе си, защото и аз не спирах...но претренирането си каза думата...бягането ми беше непрекъснато, но....бавно...
Теди, правеше почти рамо до рамо с мен...стегнато на силовите, но въздуха го нямаше на бяганията...ще работим върху това май френд с интервални бягания..аз знам как...всичко ще нагласим...:)
за Стели си казах думата...разочарова ме..не със слабото си бягане...а с това, че показа слабост в един друг аспект...и тук мога да помогна моя...ама ти си звяр...следващия път знам, че ще се реваншираш:))
Разтяганията са много важни, загряването, разпускането...така се прави качество...лека по-лека всичко ще си дойде на мястото..само желание да има...
За четвъртък, както обещах ще има тестче лекичко...
50 клека (със собствено тегло)
50 лицеви опори
50 бърпита (без лицева опора)
за време...
При изпълнението на упражненията се старайте следното:
1. при клека:
долна позиция - предната част на бедрата е достигнала поне до хоризонтала
горна позиция - таза и коленете са изпънати и заключени, тялото е напълно вертикално
2. при лицевата опора:
долна позиция - мишницата е поне хоризонтална
горна позиция - лактите са прави и заключени, китки, лакти и рамене са намират в една линия
Моето време е 4:08…като вторите 25 бърпита бяха с лицева, че ме отпуснаха тогава гърдите от лицевите:)
После ще суингваме малко, раменни преси вертикални и ще пробваме едно бегово комплексче, в зависимост как се чувстват участниците...
е днес, който както иска да се подгатвя...аз лично тяга ще понаправя, лекичко и малко суингове...
много съм изморен да пиша...НО днес бяхте простоооо...много добри...и на кондиционния тест...и на беговата и на лоста...много Ви се радвам...!!!...напишете си времената тука обаче...и да не лъжете ей..:)))
Кондиционен тест - 4:36 с пълно бърпи ;) също искам да кажа, че преди месец като го правих времето ми беше 6:28 или нещо от този сорт, НО беше над 6 мин :P
Аз пък за първи път го правя 3:36, като ще отбелязваш разни неща, на мен това ми е 3 та тренировка за дена :D :D
казано от Madboy на 09.09.10, 20:41:
Аз пък за първи път го правя 3:36, като ще отбелязваш разни неща, на мен това ми е 3 та тренировка за дена :D :D
абе не че искам да се заяждам човек ама на лицевите изобщо не пускаше до долу...
Следващия път гол ще ги правя :))) (; Ама и ти, и ще ги правим заедно (;
Ама аз тогава ще съм си и починал (sun)
Ебаа таа конкуренция е мн готина, само да не преминава в излишна злоба :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 09.09.10 23:02.
с Вас двамата наживо ще се разправям...харесвате ми, но малко и двамата да приберете рогцата!!!
Другия път...всички голи...е без жените де:)))...и тогава ще се види кой, какво докъде пускал...
Саше, ти си по-лек от всички нас и си доста силен, нормално е да си бърз...за лицевите няма да спорим, разбрахме се за другия път!...
Доста стегнато го направихте всички, дадохте всичко от себе си, резултатите са доста добри...!!!...
На бягането малко тегаво Ви беше...но е нормално след тестчето...не бяхте възстановени...другия път ще направим и двата кръга, но ще трябва да сте си отпочинали преди това, за да имате свежи крака и дробчета...:)
Тренировката в събота, всъщност ще бъде в неделя...пак сутринта...
утре ще пътувам до Ловеч, да видя един кросфитър как се развива...
неделя ще има пудовка, лост с тежести за тръстъри, набирания с тежести за канадските борци и така...по-малко бягане, повече силови...:)))
дерзайте машини...тази вечер може да поотпуснете края:)
10.09.10
07:03
Кондиционен тест - 4:00 мин.
казано от slavko на 10.09.10, 06:50:
...
Другия път...всички голи...е без жените де:)))....
Дискриминация!!! :D
Браво, Славе! Групата става все по-голяма, а резултатите са сериозни. Way to go!
моето време : 3:56
бърпи с лицева!!
след голямо клякане наобед:)
предния път го направих за 4:08, като първите 25 бърпита бяха без лицева...!!!
10.09.10
10:18
Моето време : 6;36
Не съм доволен исках под 5:50 да го направя.Следващия път по добре !
бърпи с лицева.
Утре в 10:30 горе на стадиона...ще видим какви железа ще успея да замъкна, така като съм без кола...:))))
Иначе днес ходихме да тренираме в Ловеч...с Ивайло Стефанов от форума...голям пичага и здравеняк...после ще опиша тренировката и сложа снимките, че сега умирам от глад:)