кофички на прав ъгъл??

07.04.05
20:54

понеже тренирам вкъщи и сега смених упражненията за гърди малко и правя кофички. само че проблема ми е че удома нямам успоредка и ги правя на ъгъла на парапета на терасата. дали има някакво значение това и проблем ли е и натоварват ли се пълноценно пак гърдите?

07.04.05
21:06

ами то всичко зависи от начина по който си се хванал,гледай да се доближи максимално до успоредното хващане на ръцете

07.04.05
21:18

[quote author=“freakster”]ами то всичко зависи от начина по който си се хванал,гледай да се доближи максимално до успоредното хващане на ръцете

ми братле как да се хвана със успоредни ръца на прав ъгъл?! :lol:

07.04.05
23:04

от външната страна на терасата,,ти гледай ръцете да са ти успоредни с тялото

08.04.05
00:18

[quote author=“freakster”]от външната страна на терасата

Че няма ли да падне от балкона,бе пич? :shock:
Или аз нещо не го разбрах? :roll:

08.04.05
10:25

аз до колкото разбрах , той тренира на ъгъла м/у гредите на терасата , тъй че нямо много вирможност за варииации . кофти е че така се натоварват повечко китките но...

ако усещаш натоварване в гръдните мускули значи упражненитето е добро

пс. в никакъв случай не пробвай от външната страна на терасата :wink:  :lol:

офф: freakster ти май си разбрал на парапета на вратата

08.04.05
10:34

е не знам точно каква му е терасата,защото може да е от арматура,а може и да е от бетон(по-дебела)ако е по-дебела може да прави само един вид - с ръцете сочещи тялото,а ако е нещо по-тънко,наподобяващо лост,тогава може да прави и стандартните с ръцете сочещи навън

08.04.05
14:08

Вземи си два по-тежки стола и опитай на тях да правиш кофички.  Аз така се научих да ги правя. Не ми изглежда добра идеята да правиш на парапета на терасата.  :wink:

08.04.05
14:11

пич,след като не тренираш в зала,можеш да правиш кофички в някоя детска градина,пълно е с ‘уреди’ - можеш да правиш и на успоредките,на пързалката,и на едни такива кръгли катерушки като кули дето има.все ще измислиш нещо на открито,а и е по-добре - на чист въздух си,а не дишаш потни изпарения :wink:

08.04.05
14:45

За детската градина не знам,но ако има някое училище наблизо с лостове и успоредка...

08.04.05
15:32

[quote author=“freakster”]пич,след като не тренираш в зала,можеш да правиш кофички в някоя детска градина,пълно е с ‘уреди’ - можеш да правиш и на успоредките,на пързалката,и на едни такива кръгли катерушки като кули дето има.все ще измислиш нещо на открито,а и е по-добре - на чист въздух си,а не дишаш потни изпарения :wink:

като за начало в близкото училище няма успоредка, а за продължение под трениране удома нямам предвид лицеви упори, ами си тренирам с тежести. имам кажи речи всичко което ми трябва, така че няма начин да си прекъсна тренировката за 10-20 мин докато стигна до някое си място с успоредка  :roll:

08.04.05
19:20

Опитай вариант със столовете наистина. ОБаче много яко ги заступори, че е супер опасно.

11.04.05
21:44

[quote author=“tpd”]Опитай вариант със столовете наистина. ОБаче много яко ги заступори, че е супер опасно.

Верно тва е много добър вариянт... може и да не ги закрепваш много много тия столове важното е да пазиш равновесие хубаво и всичко е пакет :)) и става същото като успоредка

12.04.05
18:24

Искам да ти кажа, че лично при мен имаше много добър ефект. Аз така се научих да ги правя кофите, на терасата и после като почнах да ходя на фитнес ми бяха много по-лесни от на мойте приятели, които не бяха правили преди това. Цяло лято правих така и има6е видим ефект. Разбира се гледай да се хванеш колкото се може по-широко, ама само гледай да не изпаднеш от терасата  :D

12.04.05
18:25

Искам да ти кажа, че лично при мен имаше много добър ефект. Аз така се научих да ги правя кофите, на терасата и после като почнах да ходя на фитнес ми бяха много по-лесни от на мойте приятели, които не бяха правили преди това. Цяло лято правих така и има6е видим ефект. Разбира се гледай да се хванеш колкото се може по-широко, ама само гледай да не изпаднеш от терасата  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1