Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.09.10
18:14

Позздравявам ви с две снимки :) :) :) :) :) :) :) :)

04.09.10
19:12

Добър вечер :)
Днес е почивен ден за Прасчо :)

Днес количествата на месото, което погълнах са малко по-големи :) :)

1)2яйца+смокини и грозде
2)смокини+2белтъка
3)пиле+домаи и чушки
4)50грама бадеми+2белтъка+чушки
5)пилешки гърди+зеленина

04.09.10
19:14

и.. :)

04.09.10
21:00

Чудесно изглеждаш : )

05.09.10
06:01

Хммм много хубави снимки. Браво за страхотната форма, серьозните тренировки и постоянството.
Поздрави :) :) :) :) :).

Мнението беше редактирано от T-X на 05.09.10 06:02.

05.09.10
12:53

Страхотна си ...Приличаш на индийка, а аз много си падам по тях и по ориенталките и по бразилките и така...Имаш невероятно излъчване

06.09.10
05:17

Благодаря за хубавите коментари :)

Има още малко пръжка да се топи, докато стане добре :) ама бавно и славно...аз не бързам :)

Вчера тренировката:

3рунда(1рунд е 2кръга) и след всеки рунд по 2мин почивка
1рунд-20сек работа,10почивка
2рунд-20сек работа,15 почивка
3рунд-15сек работа,20почивка

дърпане на гума
почивка
скачане на гума
набиране(с ластик за мен)
бърпита
лицева(аз на колене ги правих)
скачащи напади
почивка
планк
суингове

После Ефо ме учеше да правя набирания с кикове...отчачна кауза обречена на неуспех :) :) :)

Храната:

1)2яйца+смокини
2)пилешки гърди+кожа+много чушки
3)50грама бадеми+2белтъка
4)много пиле+домати

Вчера едното ядене ми избяга по трасето, ама защото малко се проточни в моткане тренировката и....взе от времето за ядене :) :) :)

Приятен ден, аз отивам да потренирам...мотаят ми се мисли да правя тоя комплекса “Ivan the terrible” ама тия лицеви ще ми разбият рамената, так че още съм в процес на чудене. :) Най-много да заменя лицевите с нещо друго :)

06.09.10
08:43

Здравейте :)

В крайна сметка се захванах с тоя Иван :) ;) и съм разочарована...очаквах да се размажа, а хич не ми беше тегаво, като изключим лицевите опори, които правих на колена,защото цели не мога толкова много.... та:

Ivan the terrible
•  90 seconds of jumping rope
•  50 lunges
•  50 pushups
•  50 situps
•  40 lunges
•  40 pushups
•  40 situps
•  30 lunges
•  30 pushups
•  30 situps
•  20 lunges
•  20 pushups
•  20 situps
•  10 lunges
•  10 pushups
•  10 situps

24мин 25сек.

Разочарована съм...исках да се размажа с нещо :) :) :) Ама нищо ще преглътна тази буца, с много пиле и корнишони :) :) :)
Между другото, се молех на Иван д аму изсъхнат ръцете докато правех лицеви опори хахаха :) :) :)

06.09.10
10:53

Инес имаш заразителна усмивка...пу пу!

07.09.10
07:21

казано от EDGE на 06.09.10, 10:53:

Инес имаш заразителна усмивка...пу пу!

:) Благодаря! :) Ето малко усмивки тогава... :) :) :) :) :) :)  :) :)

Така вчера храната:

1)2яйца+смокини
2)пилешки бут+малко пилешки гърди+корнишони
3)2белтъка+50гр ядки+1/2ябълка
4)пилешки гърди+4-5розови домата :)

Баба ми прати много розови домати и четири кори с яйца и много ябълки :) :) :) Хладилника ми е толкова претъпкан и “здравословен” :) Много зеленина,яйца,месо...

Иначе минавам пак на желязна “диета” :) Така де почвам да ям много черен дроб, понеже пак почвам да ставам зле... :) Последните три дни нямам много сила и често ми е лошо и даже не ми се и яде(ама аз си ям де :) ), но... :) Пак почнах да спя много...вчера си легнах в 9 часа и едва станах тази сутрин в 7… ама не ми се иска да ходя да си правя изследвания пак :) Ще изчакам още няколко дена и ако съм зле, ще отида да проверя как ми е желязцето :)

Та днес тренировката ще е довечера :) Приятен и усмихнат ден на всички :)

07.09.10
07:35

Откъде ги намираш тези смокини  :) ? Обожавам ги, но едно, че им е кратък сезонът, друго, че се намират трудно.

07.09.10
10:22

да Ви се оплача от Инес...в неделя вечерта ме остави да гладувам...трябваше по нощите да ходя да си пазарувам и готвя...!!!

07.09.10
10:24

А причината бе??

07.09.10
18:24

Добър вечер :) С много мъка си пиша в дневника :) :) :) Ръце не ми останаха... :)

Тренировката беше бруталистична за милите ми некадърни ръчички:

Няква загрявка със совалки и други неща и ПОСЛЕ:

50лицеви опори
400метра тичане
50набирания(аз с ластик направо не знам как успях да ги направя)
400метра тичане
50клека
400метра тичане
50скачащи напада
400метра тичане
50toes to bar
400метра тичане

Завърших го с много мъка за 30 минути...тия неща за ръцете ме разбиха тотално...много ме заболяха рамената на тва последното...в общи линии от проклетия го завърших иначе рамената много ме боляха...не възнамерявам скоро да си натоварвам ръцете :) Сега ръчичките ми тежат повече от самата мен :) Даже волана на колибрицата нямах сили да завъртя :)
Преди тренировката ми беше много лошо, НО по време на набиранията и нататък изобщо забравих колко зле ми беше хаха :)

Храната:

1)2яйца+смокини
2)домашно кисело мляко+смокини+ванилия+канела(стана много вкусно)
3) черен дроб+домати+чушки
4)черен дроб+домати+чушки
5)2белтъка+малини

моркови и корнишони за амбалаж през деня :)

Иначе смокините аз лично си ги взимам от една сергия при сфетофара при Южния парк, тъй като често се отбивам там :)

А за Славко...не беше умишлено, просто се бях отнесла в четене и си бях зарязала телефона и не съм видяла призива за вечеря :) следващия път ще се реванширам :) :)

И с риск да стана досадна :) Още нещо да кажа...в парка има една жена, която си разхожда детето в количката, карайки ролери :) Много ме радва :) Хем спортува, хем детето се кефи на високата скорост с която го бутат :) Аз някой ден, ако имам дете и като бутам количката и през 20метра ще оставям количката и ще падам за 10бърпита :) :) :) :) :) :)

Така стига глупости, айде лека вечер :)

Мнението беше редактирано от Ines на 07.09.10 18:27.

08.09.10
07:43

ЗДравейте :) :) :) :)

Леле каква мазохистка съм, а Киро какъв садист е :) :) :) Вчера му казах, че ръцете ми ще са в плачевно състояние и трябва крака да се правят днес...е той дойде на стадиона и каза искаш крака, ето ти крака:

1обиколка
стълби:
отскоци на два крака на всчко стъпало,навръщане пак с отскоци надолу
високо повдигнато коляно на всяко стъпало,навръщане отскоци
прескачане с два крака през едно стпало и връщане на задното
прескачане с два крака на две стъпала
скачане в страни на стъпалата, да се получи нещо като напад
отскок до горе на един крак
после на другия крак
отскоци настрани на един крак до горе
после настрани на другия крак
2х после отскоци жаба до половината,качвам се нормално до горе и надолу пак жаба

После на едно склонче застанахме:
2х спринт нагоре
тичам нагоре, като се изкача спринт 20метра и после по другия склон надолу подтичквам
спринт нагоре, 20метра тичане със средно темпо и после надолу
спринт нагоре, последван от 5 клека, последвани от спринт
тичане назад по склона,горе 5клека,спринт

400метра тичане, като на всеки 50 крачки спирам за по 10скачащи напада

4х7бърпита, последвани от 20метра спринт

4х 10 отскока на гумата
3х20 отскоква напред, вътре и извън гумата
3х20 отскока вътре в гумата, като скоча извън нея сядам и от седнало положение с отскок се обръщам и пак скачам вътре

И за завършек табата клекове, но с 15сек. работа,10сек почивка
15-13-12-11-10-12-12-13

Леле на тая табата как ми пареха бутчетата...раздадох се на края ;) Аз понеже много бавно загрявам и беше минала половината тренировка, като му казах, че съм почнала да загрявам и той преди табата вика...сега след , като ти мина загрявката да направим табата :) :) :) :)

Сега и краката ми са пълна щета ;) хаха т.е. не са, много добре се чувствам в момента... :) :)

Приятен и усмихнат ден :)

Мнението беше редактирано от Ines на 08.09.10 07:53.

08.09.10
10:49

колко часа стояхте в работен режим...така като гледам едно час и половина не Ви мърда:))

08.09.10
11:01

казано от slavko на 08.09.10, 10:49:

колко часа стояхте в работен режим...така като гледам едно час и половина не Ви мърда:))

Ами не... само час отне :)

09.09.10
18:05

Храната за вчера:

1)2яйца+ябълка
2)2белтъка+смокини
3)свински дроб+много домати
4)свински дроб+много домати
5)50грама ядки+2белтъка+домати

Днес не тренирах, понеже както казах ми е доста зле тия дни и реших да почина днес...

Храната:

1)2яйца+ябълка
2)телешки дроб+домати
3)2белтъка+50грама ядки+грамаден домат
4)свински дроб+домати
5)1яйце+3белтъка+корнишони+200гр натурален шоколад

Това е за днес...утре трябва в залата да тренирам :)

Приятна вечер :)

09.09.10
19:31

Този дроб го бях забравил :D Ще си взема тия дни,че напоследък само прасешко,бекон и яйца... вече коткудякам, грухтя и т.н. :D

Мнението беше редактирано от Стенли на 10.09.10 08:15.

10.09.10
06:13

освен, че ще ти дърпам ушите за тренировките, ще го правя и заради правописа...!!! (punch)

10.09.10
19:46

Днес тренирах в залата. Учих преден клек, после имаше и много задни клекове и пуш преса и добро утро и бг клек и малко коремни преси

Храната:

1)2яйца+1ябълка
2)свински дроб+домати
3)50гр бадеми+2белтъка+домати
4)1круша+2белтъка
5)свински дроб+мнооооого домати

Днес след фитнеса...да знаете какво направих. :) :) :) Някои от вас знаят з адрамата ми с баскетбола... е тази нощ цяла нощ сънувах как играя баскетбол и се събудих с непреодолимото желание да влезна в залата....на 24ти този месец стават 3години от контузията ми и нито веднъж не съм влизала в залата...нито веднъж не съм гледала баскетбол или чела нещо за баскетбол... само миналата година дето тренера ме накара да стъпя на едно игрище в едно училище... :) ...е днес влезнах в залата....взех топката и стрелях ли стрелях, дриблирах си и беше уникално...з амомент се върнах в годините, в които играех и чувството е неописуемо...беше ми толкова хубаво...ама взех да се размечтавам и се пръждосах с двеста от там, че да не ми минават разни мисли дето не им е работата д ами минават през главата :) ама беше много хубаво... :) чувствах се като дете в сладкарница :) :) :) :)

Е това е приятна вечер :)

11.09.10
06:04

и аз съм така на пистата...затова си подарих шпайковете...:)

11.09.10
18:34

казано от slavko на 11.09.10, 06:04:

и аз съм така на пистата...затова си подарих шпайковете...:)

Хахаха :) О, аз това отдавна съм го решила...не се шегувам имах цели  18баскетболни топки, всичките ги подарих само една си запазих, понеже ми беше като награда за края на сезона в Щатите и беше с автографите на целия отбор и тренерите... :) та само нея запазих...всички екипи си подарих...та... :)

Иначе днес ето какво правих:

малко double unders
малко спринтове

5рунда:

10 бърпита
20 отскока на гума
30 лицеви
40 клека
50 напада

Направих го за 29 мин. 37сек. :( Каква флегма съм...не знам защо ми отне толкова много време...

Храната:

1) 2яйца+2малки ябълки
2)свински дроб+домати и много чушки+1/2кожа от пиле
3)2белтъка+50грама бадеми+домат
4) пилешки бут+1/2кожа от пиле+много моркови

Иначе съм метнала око ето на това...ама трябва още малко по-силни д ами станат ръцете, че в момента не мога да направя тия лицеви и набирания :) Но иначе е много привлекателно комплексче :)

Murph Tribute
Run 1 mile
50 pullups
100 pushups
150 situps
200 squats
Run 1 mile
50 pullups
100 pushups
150 situps
200 squats
Run 1 mile

11.09.10
19:25

това е по-скоро от менталните комплекси...дано си готова за него...

11.09.10
19:42

казано от slavko на 11.09.10, 19:25:

това е по-скоро от менталните комплекси...дано си готова за него...

Колкото е по-брутално, толкова по-готова съм :) Обаче само ме е страх да не ме заболят рамената иначе просто ще направя набиранията с ластик, а лицевите на колена...ама ме е страх да не си прецакам рамената... :)

wow .... много абмициозно... дори и само едната част да направиш пак е много амбициозно....дори и с ластик да е ....
но никога няма да разбереш докато не опиташ :)

12.09.10
19:27

казано от Венцеслава Атилова на 11.09.10, 21:38:

но никога няма да разбереш докато не опиташ :)

Много точно казано :)

Аз така се захласнах в четене, че щях да си забравя отчета за днес :) Само мързел и разходки в парка...нямаше тренировка :)

Храната:

2яйца+ябълка и малко грозде
мускулеста пилешка гърда+малко кожа+домати
50грама ядки+малко стафиди+2белтъка
пилешки гърди+домати
50грама ядки+малко стафиди

Леле не трябва да си купувам стафиди...само а тях си мисля :) хаха ама от тия големите червените :) :)

Лека вечер, аз си лягам, че след малко трябва да се става :)

12.09.10
19:53

слушай кака си Венци...тя доста мъчения е изстрадала...

fire.is.my.nature

12.09.10
20:30

Аз от Красно село си купувам едни “Джъмбо стафиди” - много сочни и огромни ! :) Наистина са пристрастяващи :)

Ядки и стафиди е страшна комбинация :) Трябва да си понапазарувам и аз!
П.С. Пак не падаш под 121 емотикони в 1 пост :)

Най-яко е: кашу, белен бадем, лешник, червена боровинка, голяма стафида :) - микс

13.09.10
07:32

:) О, ще ги видя аз тия Джъмбо стафиди :) :)
Аз много обичам и ядки и стафиди :) ама за разлика от на повечето хора, на мен хич не ми става тежко от ядките...мога и половин килограм да изям и пак ще се чувствам леко гладна хахахаха :) :) :)

Иначе днес имах разбиващо яка тренировка :) Толкова съм доволна...не знам как ще я възпроизведа ще пропусна нещо, но колкото помня ътолкова :)

1обиколка
10клека
10скачащи напада
20 Jumping Jacks
20 mountain climber
6 дължини отскоци на дължина от два крака, като всяка дължина трябваше да намалявам броя на отскоците с, които ще стигна от единия до другия край
няколко ускорения
няколко спринта, а на връщане тичане с гръб
40метра ходещи напади напред
40метра ходещи напади назад
40метра-(4клека,4отскока на дължина,4скачащи напада)
40метра-(4клека,4отскока от два крака назад,4скачащи напада)

3х (10х от планк свиване на лопатките и задържане по 5сек.;10х от лицева опора свиване на лопатките и задържане, 20х от лицева опора с едната ръка пипам другата си ръка; 2х “ходейки на ръце” се завъртам около краката си; 10лицеви опори)

Милите ми ръце направо трепереха :)

Ииииии за завършек, взехме една от големите гуми, Киро и сложи една верига и трябваше с нея да направя една обиколка на стадиона тичайки, като половината обиколка тичам напред, а другата обиколка назад...каза да не минавам над 5мин...направих я точно за 4мин 59сек. И доста се поизморих...починах две минути и после имах една обиколка-половината спринт,другата половина леко бягане.,..на спринта ми беше толкова леко,имах чувството,че ще литна :)

Беше много яко :) Каза следващия път обиколката за не повече от 4мин, че трябва да я направя... :Х :) :) :)

Приятен ден :)

13.09.10
08:43

казано от veronique на 13.09.10, 04:44:

Най-яко е: кашу, белен бадем, лешник, червена боровинка, голяма стафида :) - микс

оу, йес, бейби :) На Детелина :)
Пък само сушени боровинки колко е яко ..мммм

13.09.10
09:12

казано от Ines на 13.09.10, 07:32:

:) О, ще ги видя аз тия Джъмбо стафиди :) :)
Аз много обичам и ядки и стафиди :) ама за разлика от на повечето хора, на мен хич не ми става тежко от ядките...мога и половин килограм да изям и пак ще се чувствам леко гладна хахахаха :) :) :)

хаха да :D и аз така докъто не ги изям не спирам :D карах баба да ми ги крие и да ми дава малко :D

13.09.10
10:22

ти каквото и да хванеш...го изяждаш...месо, грозде, ябълка...като кофа си..!!!...:)

Инес...работиш доста върху издръжливостта...а силата...?

14.09.10
08:46

Здравейте :)

Стели, за ядките и аз правя същото...баба ми предлага цели пакети и аз също я моля да ги крие и д ами дава по малко :) :)

Славко... ами понеже аз не искам краката ми да хипертрофира много и казах на Киро, че не искам да ставам годзила :) и затова работим повече за издържливост,отколкото за сила...а за ръцете там със силата бавно става, защото все пак е трудно след като си извадиш 5пъти рамената да правиш някакви тегави неща за ръце....там бавно прогресирам,но по-добре бавно и сигурно отколкото да наислвам нещата и пак да с еконтузя... :) :)

Иначе днес:

правих малко ускорения и спринтове и после:

10рунда:

20 отскока на гума
10 бърпита
10 коремни
10 лицеви
10 набирания( хоризонтални на лостовете, защото нямах нито халки, нито ластици... :) )

Направих го за 31мин

Исках в началото вместо тези 20отскока да са 50 double unders, но въжето ми за скачане не е в мен и нямах въже... :)

Храната за вчера 13.09

1) 2яйца+ябълка и грозде
2)домашно кисело мляко+смокини и ванилия
3)пилешки бут+домати
4)50гр бразилски орех+2белтъка+домат
5)скумрия на скара+ много зеле

Приятен ден на всички :) :) :)

fire.is.my.nature

14.09.10
09:01

Лелеее 10 рунда Х 10 набирания :) Машина от всякъде :)

14.09.10
09:42

double undersssssssssss мале направо се изяждам, че не ги мога :(

14.09.10
10:51

Инес, хвърлила съм око на твоя Murph Tribute…днес...стискай палци по залез слънце :)

14.09.10
15:49

казано от Limka на 14.09.10, 10:51:

Инес, хвърлила съм око на твоя Murph Tribute…днес...стискай палци по залез слънце :)

Ааааааааааааааа Лимкееееееееееееее не ме дразни!!! :) :) :) :) :* :)

Иначе аз мога  да правя double unders :)  Когато играех баскетбол се счупвах да скачам на въже... :)  Пробвах се даже три пъти да го превъртя, но за сега нямам успешен опит... :) :)

Иначе Файърче...да ама са хоризонтални набирания!! :)

Храната днес:

2яйца+ябълка и грозде
пангасиус с доматен сос+ домати :)
50гр бразилски орех+2белтъка+домат
пангасиус с доматен сос+домати
40гр бразилски орех+2белтъка+моркови

Може и още ендо ядене да има :) Ако има ще го добавя :)

А и да покажа снимки на моят идол :) :)

Мнението беше редактирано от Ines на 14.09.10 18:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1