Флайс

05.09.10
12:26

Вяено ли е че флайс е по хубаво да се прави на портален скрипец,защото натоварването е постояно?

АН

05.09.10
12:34

Да

ь

05.09.10
12:41

Вярно е, ако кръстосваш и ръкохватките в горно положение натоварва добре и вътрешната част.

05.09.10
12:43

Най-добре го усещам като го правя с дъмбели. Но по принцип за всичко е така: както най-добре го усещаш, така го прави.

05.09.10
13:02

Много зависи как го изпълняваш на скрипеца. Повечето хора поне отчасти избутват напред на скрипеца и променят ъгъла на лактите, което не се прави при флайс. Да не говорим, че флайсът изобщо си е упражнение със съмнителна стойност според мен, но това е отделна тема. :D

08.09.10
11:27

Ми аз започнах да го правя т’ва лято на портален скрипец и забелязах, че доста добре ми се отразява на външната страна на гърдите ми, бързи ефекти има. ;) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1