Иване, кажи как се излекува щото от теб тука съм прихванал същото!
За кое по-точно? Че аз имам доста болестни състояния. :D
Словесна диария може би?
08.09.10
12:35
Хвърлете едно око на дневника ми-и аз си направих :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47538/
Словесна диария може би?
Стоперан и много чекии. :)
0-1 за гората. Националите бойкотират мърЛи стоилофф :)
Само аз ли бях толкова луд , че да го играя на точен ??? =]
08.09.10
15:25
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs625.snc4/58576_429236777053_701532053_5119041_113736_n.jpg
08.09.10
15:39
Това със слона е жестоко :D
“Уникалното при жената е че може да качи 20 килограма за 9 месеца само с протеин” :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 08.09.10 15:40.
Хора, има един потребител във форума, в чийто подпис има ascii art на човек вдигнал щанга над главата си. Кой е този потребител, защото искам да видя картинката във подписа. :D
Инструктора ме изнерви, ще сменям май залата. Деба завистливото копеле. :@
08.09.10
18:35
Що бе? :Д
Имахме един съвсем приятелски облог преди (става дума за пари), и след като го спечелих започна да се заяжда с мен и да прави проблеми за дреболии, щото вижда, че бързо напредвам и не го слушам (преди ми казваше какво да правя, но вече не), и правя точно обратното на това което казва, и го настигам на тяга и клек a е с 30 кила по-тежък от мен и 10 години повече стаж. Днес чашата преля като ми направи проблем, че съм тряснал щангата на тягата в земята и ме удари зад врата леко. И ми забрани да правя тяга - хахахаха. Иде ми да спра да тренирам в тая зала и да ида след 5 години и да си спомни кой съм аз...
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 18:52.
Този който ще го бие на вдигане по процентно съотношение.
п.п. Пуснали са някакво ново прясно мляко на Родопея в шишета, влюбих се просто, изпил съм 5 литра днес. Роса си е бяла водица пред него.
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 19:03.
п.п. Пуснали са някакво ново прясно мляко на Родопея в шишета, влюбих се просто, изпил съм 5 литра днес. Роса си е бяла водица пред него.
Хач пара за литър?
-|||————-|||-
\°/
||
/ \
Не знам кой е този потребител , но аз мога да помогна само с това :) Сега ще се разровя и ще редактирам , ако намеря потребителя :)
ЕДИТ :
-:|||———————-|||:-
————-”\)_0_(/”
——————\(|)/
———————æ
——————-(/\)
——————/) (\
—————-”” “”
Мнението беше редактирано от Гошко на 08.09.10 19:34.
Хач пара за литър?
1,70.
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 19:33.
И ти си си поспамил “малко” (1100 коментара за има-няма 2-3 месеца). Излез малко навън...
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 19:39.
Ко ти пречи това колко спамя? :D А пък съм сигурен, че излзиам повече навън от колкото да цоцам мляко у нас.
Ти си сигурен, но аз нещо не съм. :)
Трябва да сложат някакъв лимит на възможните коментари написани за денонощие. Нещо като 5-10 коментара максимум. Тогава всеки да му мисли къде, кога и какво ще пише. И да няма коментари от по 3 букви и прочие. Би било по-добре.
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 19:51.
Си пиша колко искам... аз съм но лайфър и тва ми е личния живот. :D
ПП Tва мляко малко скъпее, ако продават при вас Горна Малина опитай го 1,40 и е много хубаво- само идея.
08.09.10
20:50
Имахме един съвсем приятелски облог преди (става дума за пари), и след като го спечелих започна да се заяжда с мен и да прави проблеми за дреболии, щото вижда, че бързо напредвам и не го слушам (преди ми казваше какво да правя, но вече не), и правя точно обратното на това което казва, и го настигам на тяга и клек a е с 30 кила по-тежък от мен и 10 години повече стаж. Днес чашата преля като ми направи проблем, че съм тряснал щангата на тягата в земята и ме удари зад врата леко. И ми забрани да правя тяга - хахахаха. Иде ми да спра да тренирам в тая зала и да ида след 5 години и да си спомни кой съм аз...
Ми да се съберем няколко човека и да отидем да му покажем от къде се разлиства гората.
Родопея, гъзея, млякото не струва, всеки гледа да бере пари с голямата кошница ;) :D
И аз утре ще трябва да закуся 1 литър купешко мляко, ташак работа. Иначе залагам на Верея
Мнението беше редактирано от alabalaa на 08.09.10 21:06.
В тая СПАМ тема постовете броят ли се ? Жив ташак направо ако е така :)
08.09.10
21:10
Какво значи жив ташак, иначе защо не си правите млякото от сухо мляко.
Щото е сухо мляко + наситени мазнини. Освен това 30гр. суроватка/матричен е същата цена, че и по - евтино.
В тая СПАМ тема постовете броят ли се ? Жив ташак направо ако е така :)
Ако не се брояха, как някои хора щяха да трупат постове? ;)
Нямаше да се трупат :) всички нормални форуми са си изключили броячите за офтопика,но тук май админите са пропуснали. Явно и затова тоя раздел е толкова активен.
Нямаше да се трупат :) всички нормални форуми са си изключили броячите за офтопика,но тук май админите са пропуснали. Явно и затова тоя раздел е толкова активен.
Тук си много прав. Явно и затова хора с над 1000 коментара немогат да ти кажат и обяснят съвсем прости неща, камоли съвети и препоръки да ти дават. Дори на тях си немогат да обяснят елементарни неща в тази сфера.
Мнението беше редактирано от El padre на 09.09.10 01:51.
Бонджорно ;)
“Щастието ви е правопропорционално на парите, които харчите за презервативи.” :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 09.09.10 07:02.
Тук си много прав. Явно и затова хора с над 1000 коментара немогат да ти кажат и обяснят съвсем прости неща, камоли съвети и препоръки да ти дават. Дори на тях си немогат да обяснят елементарни неща в тази сфера.
Знаеш ли, не е много голяма разликата между моя брой постове и твоя. Замисли се - от датата ми на регистрация се падат по 4 поста дневно. На теб ти се падат 2. Тоест, на ден пиша два поста повече от теб. Не звучи като много бе. :)
09.09.10
09:07
Някой има ли идея защо само над моето име има звезда в списъка с потребителите онлайн.