Силата расте от честите тренировки, размерите и масата също...ако успееш да се възстановиш.
Мнението беше редактирано от Петко К на 07.09.10 13:15.
07.09.10
13:17
мерси за куража господин модератор ем ям доста спя повече не тренирам до отказ без форсирани повторения изпомпване и т.н. :)
казано от kristiancho на 07.09.10, 13:17:
мерси за куража господин модератор ем ям доста спя повече не тренирам до отказ без форсирани повторения изпомпване и т.н. :)
Ядеш 2-3 мой яденета,а сме почти на еднакви килограми и си с 3см по-нисък.
07.09.10
15:42
и тва да не би да означава че си по силен от мен :D защото ти не си сложил снимка да те видим... явно тея килограми твойте не са където трябва ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.09.10 15:43.
Снимки съм сложил-в дневника ми.И не знам какво ми говориш за сила,като аз ти казах,че ядеш малко?Много комплекси.
07.09.10
15:48
и като ям малко не мога да имам сила така ли ?! стига моля те това са пълни глупости ... и ти видях снимките не мисля че имаш право да ме критикуваш по никакъв начин за това дали се възтановявам добре и че ям малко ти като ядеш 2пъти повече от мен пак си на мойте килограми ... ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.09.10 15:53.
Пич, не се дразни, прав е. Не си мисли, че когато тренираш за сила не трябва да спазваш определен режим на хранене. Все пак мисля, че по тялото не може да кажеш какви са знанията на даден човек. И пак продължавам да мисля, че няма да можеш да се възтановиш. Тоя до който си се допитал от къде знае какво ядеш та да ти гарантира, че ще постигнеш нещо с тая програма.
07.09.10
16:59
никой нищо неможе да ти гарантира в живота аз опитвам просто като не стане какво ... ?! нищо нали и се бъркаш за режима храня си се доста добре през два часа някъде мисля че е достатъчно тва че не ям постоянно месо и яйца... да не ти прави впечетление ... ти каза че няма как да кача сила и маса като тренирам всеки ден а Петко К друго вика защо си мислиш че си прав :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.09.10 16:59.
казано от kristiancho на 07.09.10, 16:59:
никой нищо неможе да ти гарантира в живота аз опитвам просто като не стане какво ... ?! нищо нали и се бъркаш за режима храня си се доста добре през два часа някъде мисля че е достатъчно тва че не ям постоянно месо и яйца... да не ти прави впечетление ... ти каза че няма как да кача сила и маса като тренирам всеки ден а Петко К друго вика защо си мислиш че си прав :)
Друго вика, ама ако се възтановяваш, а ти няма да успееш.
07.09.10
17:33
мерси ;)
Силата можеш да си я направиш и без кой знае какво хранене, тук по-важна е нервната система. Мускулите са само инструмент. Сега си добре, може би имаш и добър ген, но скапе ли се инструмента, нещата тръгват назад. Затова гледай да намериш оптималното количество храна и не се отнасяй арогантно към хора, които може би знаят повече от теб :)
07.09.10
20:11
не съм арогантен просто някой мислят какво ше правят преди и след тренировка а не по време на тренировка :) аз си се храня достатачно добре това че не зобам по половин кило месо и 20яйца трябва ли да ме обрича на неуспех аз не мисля че е така :)
07.09.10
20:15
еми именно някой му трябват по 3 грама протеин на кг на някой 1,5 грама.... :)
08.09.10
13:11
08 Септември 2010 трети ден от специализацията за рамене и трапец
Стандартна тренировка
1.арнолд преси ( за 1 път го правих ) - 3х14,12,10 2х12,5кг
2.изнасяне пред тяло чуково - 3х14,12,10 на ръка 2х12,5кг
3.разтваряне на кабел с една ръка - 3х14,12,10 на ръка 5кг
4.гребане от лицев лег с дъмбели - 3х14,12,10 2х17,5кг
5.повдигане на рамене с дъмбели от седеж - 2х20 2х30кг
6.коремче малко
единствения проблем е, че много ми липсват тренировките за гръб,крака и гърди ... ще видим до кога ще устискам така :D
хранене - недостатъчно :D
08.09.10
15:51
Ам ти като правиш специализация трябва и една тренировка за цялото тяло да имаш някъде в седмицата.
Сигурен ли си, че добре си разбрал “тия дето разбират”, когато си съставял програмата си? Тия последователни тренировки за рамене, не ми изглеждат като добра идея...
Мнението беше редактирано от 6th на 08.09.10 16:05.
08.09.10
16:36
е една тренировка там 4-5 сериики тяга не заместват цялатренировка за гръб ....а за момчето над мен Да много добре разбрах когото трябва ако няма усепх програмата няма да е по тяхна вина а по моя :)
Виждаш ли, че го казват и други хора, не само аз, а ти не ми вярваше. Нищо. Ще ти дам пример с 1 програма за ръце, тренира се 3 пъти в седмицата по 5 серии, като едната тренировка са по 3, кажи как рамото ще издържи 4 тренировки(поне мисля, че са толкова) по 6-7 серии.
Ако тренира само рамене, какъв е проблема да издържи 4 (и повече) тренировки седмично?
Не разбрах, идеята е да тренираш само рамо ли?
Принципно военната преса е изключително комплексна... да, ама дърпащите мускули остават доста ненатоварени през този период. И като цяло не ми допада идеята, дано има ефект въпреки това.
А колкото до тягата, убеден съм, че дори само с нея, може да се направи един съвсем приличен гръб. Ако вкараш едно набиране, грешка няма да имаш :)
08.09.10
20:40
ама нали целта е другите мускули да се натоварят леко ... набиране влиза в задно рамо а това не ми върши работа... ще видим момчета ‘’мисията невъзможна ‘’ е това с не перфектно хранене :) просто съм на 17 не взимам нищо ако не стане не стане не губя нищо най-лесно е да си карам по една програма цял живот и знам че действа добре на мен ама никва компетентност и опит не струпам така като стана на 22-23 и взимам протеини разни и се занимавам с фитнес тогава ще му мисля дали ще успея или бе сега повече експерименти :) мерси за вниманието на всички
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.09.10 20:42.
09.09.10
07:20
Идеята е в това още от сега да създадеш основата на смислен и ефективен режим (тренировъчен и хранителен). Ако желаеш, разбира се - спокойно можеш да започнеш и след 5-10 години. Приемането на добавки е без значение в случая, тъй като те не са определящ фактор за постигането на целите. Много трудно чета и възприемам написаното от теб, ще бъдеш разбиран по-ясно и точно, ако поставяш препинателни знаци.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.09.10 07:21.
09.09.10
13:46
09 Септември 2010 - четврти ден от специализацията за рамене и трапец
‘’Гигантска’’ тренировка
1.раменни преси с дъмбели - 2х17,5кг
2.разтваряне в страни с дъмбели - 2х10кг
3.петички - 2х7,5кг
4.повдигане на рамене с дъмбели - 2х30кг
5 пъти беше повторен кръга с по 10повторения ( за трапец 15 ) с фиксирани тежести
хранене - недостатъчно :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.09.10 13:47.
Кристиянчо, трябва поне 1 път седмично да тренираш и другите мускули - например в 1 тренировка - клек/лег/(нещо за гърба, според мене може и набиране и гребане или тяга) и евентуално малко бицепс. Доизпипай, но задължително трябва такава, другите мускули по този начин атрофират.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 09.09.10 15:42.
09.09.10
15:42
пич, всеки път ли ще ме критикуваш..... и за твое сведение приемам около 350 че и повече грама ;) Мишо тренировката за цялото тяло е в събота утре съм почивка спокойно всичко е измислено :)
1ден - рамене + трапец
2ден - рамене + трапец
3ден -рамене + трапец
4ден - рамене + трапец
5ден - кардио ( по план тука има почивка ама 2дена почивка в седмицата са ми много и затова кардио )
6ден - цялото тяло
7ден - почивка
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.09.10 15:47.
Нищо няма да направиш, тренираш от 1 година и половина някъде а тренираш 5 пъти в седмицата, че и 4 от тренировките са на рамо и трапец. След като изкараш програмата ще си викаш “Ейй, колко съм силен, тоя педераст от форума нищо не разбира, ще ми вика той да не правя така.” , но в същото време ще земеш метъра и резултата ще е +0.0см.
09.09.10
16:27
Не се прави така специализацията, но няма значение.
09.09.10
17:03
като ви слушам така всички сте минимум с 2 висши по фитнес и здраве .... :D Питбуле дай пример тогава с много по правилна сепциализация ...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.09.10 17:12.
09.09.10
17:15
Оставете го човека да диша! според мен също няма да стане нищо,защото 4 тренировки за рамо си води до претрениране... Но ти пожелавам късмет и сподели резултата ! :)
Аз мисля, че ако правиш през ден тренировките за рамо и трапец ще можеш да се възстановяваш, но ще трябва да земеш и някоя добава + яко хранене, а твоето 100% не е такова.
ПП: Я ми кажи къде са ти 350-те грама въглехидрати ?
това ще ми е последното мнение по тази тема
09.09.10
20:09
добре де пич... вижам че ме обичаш много и ми желаеш най-доброто явно се притесняваш за мен повече от мен ама недей чак толкова нали... аз не ям като теб по 10 пъти ям по 6 само... ама сигурно като седна ям два пъти повече от теб така че хайде стига с тази храна вече имам приятели ядат сандвичи и имат 39 ръка а талията им е 78см ... нито се занимават с извара добавки и тем подобни ... :)
Кристиянчо, на рамото ставата е по-слаба от мускула, и няма да се учудя да те приболи, а проблемите с раменете са ужасни... Внимавай ако не друго, поне с тежестите с които работиш !
10.09.10
09:08
те са до 90% от максимума това е идеята на програмата :)
10.09.10
09:11
10 Септември 2010 пети ден от специализацията за рамо и трапец
Кардио
30минути ( 15 от тях интервално кардио с 30сек/30сек ; бързо/бавно )
интруктора ми вика да тренирам с тениска ( потник ) че много ме гледали момичетата.... :D не бе шегичка е това (blush)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 09:11.
казано от kristiancho на 10.09.10, 09:11:
интруктора ми вика да тренирам с тениска ( потник ) че много ме гледали момичетата.... :D не бе шегичка е това (blush)
Ти да не би да тренираш гол? Това може да си го позволи човек само в най-големите летни жеги и то в малка зала, в която познава всички и в която не ходят жени. В противен случай е просташко, неприятно, а и ако не си постилаш кърпа или дреха, е нехигиенично и направо гадно.
10.09.10
09:28
абе ти какъв ме искара просто бягах на пътеката гол ( до кръста ) .... ама че ми тропа няма такива неща аз ходя с един голям сак на фитнеса... кърпи води колани чехли маратонки сичко е тип-топ :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 09:28.