Препоръка какво да взема

07.04.05
19:51

Значи аз съм на 17,тренирам от 2 месеца,177 см, 65-6 кила и искам да кача(естествено)маса.Щото без добавки няма да стане,...имам бърз метаболизъм...не мога да си позволя сериозен хранителен режим и т.н., се насочих към добавките.За са съм се спрял на Про Голд 90.Препоръчаха ми го.Икам вашето мнение дали продукта е добър и дали си заслужава.Приемам и други предложения но най-вече искам да дадете мнение за него.Някой ако го е ползвал(горе долу с мойте габарити)да каже къв е бил ефекта  :wink:

08.04.05
11:15

щом имаш бърз метаболизъм яж здаво и за добавка не си взимай протеин (концентрат като про голд), а гейнер - с повечко въглехидрати....Супермас на биогейм например - на мен едно време ми свърши прилична работа 8)

MI

08.04.05
15:49

Храна , храна и пак храна .Яж много ориз и картофи , храни се през 2 часа , да видиме дали ефект ще има.А - не си мисли че без храна , т.е. ако не спазваш хранителен режим , ще има ефект от добавките.Относно Про Голд 90 - става за пиене.А иначе за гейнъра , смао за след тренировка , в останалото  време приемай много въглехидрати с храната , защото като цяло гейнъра няма много смисъл , освен ако не се взима слде тренировка само.
успех
по-здрави

08.04.05
17:22

значи горе долу от ваще мнения се ориентирам да си взема все пак Про голда поне първия месец да видя все пак къв ше е ефекта и да се опитам да хапвам по-качествено.Но да ви питам за мойте габарити кви дози и кога тряа да го взимам голда.Или поне ако не се наемате да кажете кой може да ми каже.В магазина на пиротска дали ше могат да ми помогнат...

08.04.05
22:24

мисля че доза от 40гр е напълно адекватна 8)
ЕДИТ: Ако става дума за Про Голд-а де :D

09.04.05
01:13

а не трябва ли гейнъра и преди трен да се пие,за да се заредиш с въглехидрати?

SU

09.04.05
10:27

Ако си хапнал 2 часа преди тренировката,няма никакъв смисъл.Имаше много дискусий дали трябва да се приемат въглехидрати непосредствено преди тренировка.Лично аз мисля че едно хапване на белтък и въглехидрат 2 часа преди трен. и една ябълка 15-20 мин преди да хванете железата е достатъчно.А и пари се пестят.

09.04.05
17:50

[quote author=“Sully_Erna”]Ако си хапнал 2 часа преди тренировката,няма никакъв смисъл.Имаше много дискусий дали трябва да се приемат въглехидрати непосредствено преди тренировка.Лично аз мисля че едно хапване на белтък и въглехидрат 2 часа преди трен. и една ябълка 15-20 мин преди да хванете железата е достатъчно.А и пари се пестят.

Sully_Erna, не се цупи моля, но си жена нали? :) При жените е коренно различно положението с храненто. Пример: тази ябълка занищо няма да му стигне, енергията от нея отива само да сложе тежестите на щангата. :) Трябва по-здраво да набия храна.

TheRock, аз те съветвам да не си даваш парите още за гейнари и т.н. КАкрай естествено. Пуцай овесени ядки час преди тренировка -200 грама и си ти./сухи/ :) Можеш боза да пией за въглехидрати... и всялкакви други екстри има. Аз као бях така щях да подходя.

SU

14.04.05
19:56

хаха tpd не се цупя,но тва с жената ме разби :)) лично аз не мога да тренирам на пълен стомах,затова 100-200 грама пилешко и 200-300 грама картофи час и половина - два преди тренировката са ми идеално :) а тая ябълка по-скоро действа ободряващо отколкото да дава някаква енергия :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1