Дневничето на kristiancho

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.09.10
13:31

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:28:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:21:

За всички е едно и винаги ще е така. Инструктурите са само да ти редят дисковете, нищо друго не правят. Е, понякога мятат по някои “безценни” съвети. Не разбираш ли, че вмомента тялото ти отговаря и на най-малкото натоварване, ти си мислиш, че правиш всичко правилно, а е точно обратното.

а значи викаш теб да питам дето не съм виждал твоя снимка ....

Квооо... ти съдиш от снимките ли бе ? Виж тез културистчета от списанията дето са фрашкани с пари и правят квото им каже ЛИЧНИЯ треньор, имат прекрасни(меко казано) тела, а не знаят нищо.

от първия ден мойто момче тренирам на 5 дена от първия ден ... и всички си мисля, че съм перко ама сигурно изглеждам по-добро от теб колкото и грешно да тренирам и да се храня а ти да си перфектният.... и пак ме критикуваш... вярно може след време да се разменят ролите ама тогава си отваряй устата сега просто недей, защото е смешно :)

10.09.10
13:35

Бой!

никой не те пита как тренираш и колко дигаш и колко знаеш и какво ядеш.... най-важното е как изглеждаш ей такива ги има много в фитнеса дето ми говорят за правилна тренировка и кво като тренират правилно и се хранят правилно като не изглеждат добре .. мартинчо ти мойто момче как си какво правиш... ваще как са

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 13:42.

10.09.10
13:48

Имаш прекалено голямо самочувствие, но след време ще се усетиш. И пак ще ти повторя, че се храня и тренирам, за да съм здрав(и не само аз, а 99% от форума), не защото искам да се обръщат след мен и да казват “Бахти пича, скивай ква ръка, кат моя крак”.

Мнението беше редактирано от fam0us на 10.09.10 13:48.

да си здрав може и с бягане и лицеви упори .... не се прави че не искаш големи ръце и мускули просто никой не ти вярва самочувствие показвам срещу такива светски критици като теб... има момчета които като ме попипат нещо и на ЛС и вообще говоря съвсем нормално и земно, защото не ме критикуват за всичко ти го правиш и затова се държа така няма да ти се кланям Я ...

10.09.10
13:52

Не ми е ясно по какво точно съдиш, че този тип тренировки ти се отразяват добре. Това, че по-добре те напомпват, не означава, че са по-ефективни. Да напълниш мускула с кръв не е стимулация за качествен растеж. Да преумориш мускула с нискоинтензивни тренировки - това обикновено значи намаляване на силовия му капацитет и загуба на маса. Каченото по този начин предполага саркоплазмена хипертрофия, тоест малко качен истински мускул и доста гликоген и вода. А с това хранене, мисля че няма да успееш и това да си осигуриш. Очаквай застой и връщане назад с това трениране, казвам ти го съвсем добронамерено.

и продължи как тогава трябва да тренирам за да няма застой... да пия протеини - не искам , да се храня с 1кило месо на ден - не мога да тренирам по 4 дена и да почивам 3 - не искам ....

10.09.10
13:55

казано от fam0us на 10.09.10, 13:29:

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:23:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:17:

Главния проблем е 5-дневния сплит и храненето... 3 дни ти стигат, особено и в 3-те ако присъства клек, лег, тяга. Ще се чудиш кога ще свърши тренировката.

на мен главния ми проблем е че не искам да стоя по час и половина два да правя гърди и трицепс или крака и рамо което за мен си е самоубийство .... който може на 3дена да тренира да го прави аз се чуда дали 4дена ще ми е добре и дали да не си правя 5 дена след специализацията че ти за 3 ми говориш знам, че ако зависи от теб кръговата ще ми е най-добре ама...

Ми то така излиза, бас ловя че още отначалото си се изсилил на 4-дневен сплит и са ти казали да увеличаваш дните. Нищо чудно след някой друг месец да правиш двуразови тренировки и то всеки ден. Разбери, че не тренираш правилно, ако беше така нямаше да има толкова много коментари в дневника ти.

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:24:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:22:

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:18:

казано от CKOTA на 10.09.10, 13:14:

Аз със 6 серии за МГ се смазвам...

еми хубаво ако ставаше и аз с 6 серии да натоваря както трябва ама немога :)

Не можеш или НЕ ИСКАШ ? Ходи утре направя 6 серии клек с максимална тежест на 2-3 повторения, после ще молиш да се прибереш без да кривиш по пътя...

мда за 3 повторения си прави ТИ ... аз си правя по 8 и съм си доволен от тренировката ;) и пак си кривя от пътя

Не си пробвал и пак говориш, ей, дразниш ме... аз не знам закво пиша, хич не ми пука кво вършиш...

Ти не се ли затискаше с 50 от лежанка? Аре стига ринал акъл.

аз и с 40 съм се затискал ако става дума

10.09.10
14:03

казано от everytime we touch на 10.09.10, 13:55:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:29:

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:23:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:17:

Главния проблем е 5-дневния сплит и храненето... 3 дни ти стигат, особено и в 3-те ако присъства клек, лег, тяга. Ще се чудиш кога ще свърши тренировката.

на мен главния ми проблем е че не искам да стоя по час и половина два да правя гърди и трицепс или крака и рамо което за мен си е самоубийство .... който може на 3дена да тренира да го прави аз се чуда дали 4дена ще ми е добре и дали да не си правя 5 дена след специализацията че ти за 3 ми говориш знам, че ако зависи от теб кръговата ще ми е най-добре ама...

Ми то така излиза, бас ловя че още отначалото си се изсилил на 4-дневен сплит и са ти казали да увеличаваш дните. Нищо чудно след някой друг месец да правиш двуразови тренировки и то всеки ден. Разбери, че не тренираш правилно, ако беше така нямаше да има толкова много коментари в дневника ти.

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:24:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:22:

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:18:

казано от CKOTA на 10.09.10, 13:14:

Аз със 6 серии за МГ се смазвам...

еми хубаво ако ставаше и аз с 6 серии да натоваря както трябва ама немога :)

Не можеш или НЕ ИСКАШ ? Ходи утре направя 6 серии клек с максимална тежест на 2-3 повторения, после ще молиш да се прибереш без да кривиш по пътя...

мда за 3 повторения си прави ТИ ... аз си правя по 8 и съм си доволен от тренировката ;) и пак си кривя от пътя

Не си пробвал и пак говориш, ей, дразниш ме... аз не знам закво пиша, хич не ми пука кво вършиш...

Ти не се ли затискаше с 50 от лежанка? Аре стига ринал акъл.

Не, в грешка си. Все пак много добре знаеш, че не тренира правилно, стига го защитава.

а ти стига копира по 20 цитата.... по принцип не мислех че ще го кажа на някой ама стига писа вообще, защото само обвиняваш не само мен а и други виждам все много знаеш ....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 14:05.

10.09.10
14:08

Помоли някой модератор да ми изтрие мненията, като направя перфектно тяло ще  пиша пак.

10.09.10
14:11

казано от fam0us на 10.09.10, 14:03:

Не, в грешка си. Все пак много добре знаеш, че не тренира правилно, стига го защитава.

Ти пък от къде знаеш, че тренира неправилно? То правилното трениране не зависи само от програмата ;) Щом има ефект, значи е правилно. И айде спрете с тия километрични цитати, че ми става лошо само като погледна темата.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.09.10 14:11.

10.09.10
14:25

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:17:

може и да го направя защо не ( за тягата говорим ) ....

Недей с тягата,че Ангел ще те подхване. :D По-добре изометрични упражнения - например въртене на обръч около талията.  :D

10.09.10
14:26

Хахах.Това ме разби бе :D :D :D :D

ей тая щегичка дойде добре .... ама немам обрач аз трябва да причакам каките от аеробиката в събота да зема един обрач

10.09.10
14:36

За каките може и аз да доида. :D

събота в 14:00 вход свободен  :D те идват по моето време не аз по тяхното .... (wasntme) моя дневник за седмица две направи повече постове от някой за месец два :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 14:52.

казано от kristiancho на 10.09.10, 14:50:

събота в 14:00 вход свободен  :D те идват по моето време не аз по тяхното .... (wasntme) моя дневник за седмица две направи повече постове от някой за месец два :D :D

Ти се превърна в звезда ;)

ПИ

10.09.10
14:54

Хахаха, да не би да правиш нещо като ходиш когато мацките са там. А да, всъщност правиш, обикаляш уредите и се мислиш за як нали. :) Но всъщност друг беше смисъла на въпроса, надявам се да го схванеш.

просто случайност приятел нищо не правя всеки си гледа тренировката ... звезда ме правят такива като питбула с толкова много упреци чак завист лъха от коментите на някой ... аз уреди не обиколям винаги тренирам смесено между машини,дъмбели,щанги и упражнения от стоеж,седеж и наклон ... ама иначе ти си гледай храненето де тренировката не е важна забравих ... Хаха

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 14:58.

ПИ

10.09.10
15:01

Хахахахаха, к’ва завист бе?! Че ти нямам плочките ли. Да ти кажа честно, не искам и да ги имам.
Такива позьорчета като тебе си ги слагам на к*ра. Удрям и по едно шамарче и не знаят къде са.

ИИ сега гледай другите от форума как ще почнат да ме нападат. :D

ти говориш простотии сега да не ме увика пак шефчето ще си мълча.... клавиатурен боксьор си ти Велик като не може да отговориш с аргумент поне мълчи щото си смешничък :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1