Аз с повече от 75 и то с V ръкохватка не съм правил, с нея не ми се товарят толкова много китките, а и вече над тези кг някой трябва да ми се овеси на врата :D
05.09.10
14:08
мда един ми искаше моя колан да си го сложи да сложи 2 диска за него от по 20кг самата подготовка за серията беше 5минути за някви тъпи 5 повторения за има няма
15секунди ....
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.09.10 14:08.
Еми няма как, на мен подготовката за единица клек примерно ми е доста повече, а отнема няколко секунди ;)
Но ти спри, че ще затворим и тази страница от дневника с теб :)
Поздрав !
Днес ходих в една зала, в която не бях ходил до сега, една позната която работи там ми я похвали, та реших да пробвам.
Като начало - одържаха ми 5 лв за удоволствието, направо сърцето ми слезе в петите за момент :D
Загрявка въже 2-3 мин.
Стойката за клек си беше доста удобна, но и тя нямаше “парапет” който да те пази да не се затиснеш, та на 150 една лелка се притесни за мен ( тя работеше там сякаш) и викнах 2 големи батки да ме пазят)
Клек 20,60,80кг. 4@100, 3@120, 2@130, 1@140, 1@150 с бинтове, но така или иначе сам не можах да си ги натегна хич, да са ми дали 2-3 кг май :D
Тяга - загрявка на лоста, адаптация на 60кг, 4@80, 4@100, 3@120, 1@140, 1@150, 1@160, 1@160 - Много силно, като се има предвид клека преди това, оправил съм си доста техниката бих казал, един приятел от отбора ми даде 2-3 съвета :)
Тук по едно време същата лелка (доста любезна в същност) дойде след серията на 60кг, и ми каза да си сменя лоста, че този който съм го взел съм щял да го изкривя (blush)... Явно беше по нов, и трябваше да си остане перфектно прав, та ми даде един друг който според мен си беше същия, ама... аде де...
Лег - издън... лежанката в залата на 1 педя от земята, нито мост може да се прави, нито да стъпиш нормално на земята, трагедия...
Серия на лоста 4@60, 4@80, някакъв опит на 100, ама много изстрадал, ужасна лежанка ! Малко кофички накрая 2-3 серии по 6-7 кофи.
След това пробвах машината за бедрено разгъване, малка ми се оказа, до 100 кг... дигнах ги 7-8 пъти и я заебах.
Накрая малко въже да ми се отпуснат краката и толкос. Чат - пат в почивките правих по 2-3 набирания.
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.09.10 16:19.
казано от Madboy на 06.09.10, 16:17:
Клек 1@150
Тяга 1@160, 1@160
Почваш да ме плашиш, момче! :D
То и в залата имаше стреснати хорица, ама аз лично бях доста разсеян, залитах с щангата в началото на клека, удрях си главата на всевъзможни места, спъвах се... Абе непозната зала ... :D
казано от CKOTA на 06.09.10, 16:32:
Начи за ~3 месеца стигна трибой 410+. Браво! Мачкаш!
Е имам още месец, в който трябва хем да чистя, хем да правя сила... ще видим как ще я мисля.
Май в отделни дни ще скачам на въже + корем
В отделни дни ще вдигам.
нямаш никакво време и ако не се систематизираш, няма да влезеш в килата...или ще влезеш, ама слаб...помисли малко!!!
казано от CKOTA на 06.09.10, 20:39:
А колко са килата в момента. до 56 е категорията за теб нали?
Да, кои кила колко са ? Сега разбраххх, за BW говориш:))) Ами около 58 и леко над 58 съм
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.09.10 21:18.
Въже.
Лег 2@70, 2@70, 3@70, 1@90, 1@100, 1@100 .
След почивка от 10 15 мин.
Корем + Въже.
Мнението беше редактирано от Madboy на 07.09.10 15:58.
Колко точно дни имаш, 2 кила можеш да свалиш за около 2 седмици, но и силата може да спадне.
Не знам, но днес мисля да ми е последната тяга на смешните вече 160кг... Утре ще ходя на нещо от сорта на Тае-Бо с дъмбели, обещаха ми да си изплюя дроба + да изпускам дъмбелите с които ще го правим, ХА да видим трибоец в друга обстановка как се справя :D :D
Ииии След “нещо то с дъмбели” Се минава на 165-170 тяга, те тва е !
Днес много уморен корем, та мирясах с тягата до 3х1@140кг.
След това лег-преса на 8 ци до 300кг, и там 2х20@300кг Краката ми имаха нужда от нещо такова, да се събудят малко :D
Накрая малко вдигане крака от вис.
Поздрав !
Мнението беше редактирано от Madboy на 08.09.10 16:50.
На лег-пресата до къде спускаш и помагаш ли си с ръце на коленете?
Мнението беше редактирано от El padre на 08.09.10 20:02.
Ми пускам до около паралела, или поне се старая това е минимума. С ръцете не помагам, стоят ми на коленете по-скоро да ги придържат да не се лашкат наляво - надясно.
На лег-пресата рядко си правя такива “гаври”
Обикновено се ограничавам до 8 ци на 260, но пък тях си ги пускам доста под паралела.
Мнението беше редактирано от Madboy на 08.09.10 20:08.
Днес ще ходя на нещо като аеробика с дъмбели, та май това ще е тренировката, ако съм жив може да се кача на стадиона следобед.
Иначе на състезанието има някакъв шанс да съм 1 ви, муахахаха :D :D Малко късмет и много мощно вдиганьЕ и сме там :D (rock) :D
1 тренировка - Dumbbel Training
Нещо между аеробика, тае-бо, но се прави с гири, средно по 16 повторения на упражнение. Едно момиче ми беше гуру-то, тя води часа, но бяхме само двамата. Нещо страхотно беше, счупих се максимално, започнах с 5 кг гирички, в същнст най-големите които са там, нооо след 20 тата серия рамо минах на 3 кг :D Беше нещо страхотно, 1 час капеше пот от мен, 1 час няма почивка, а тя е някаква уникална машина!!! Дори не даде вид да се е уморила кой знае колко - Евала на такива хора, уникална е просто (bow) !
2 трн. Веднага след това 5 банана ли, май толкова бяха, 1 шише кока-кола и отидох на Фитнес, там правих малко бицепс и трицепс ( след горната тренировка краката и гърба ми се бяха доста уморени)
3 трн. Веднага след това на Стадион, Разтягахме се, една обиколко (330 метра) потичкахме и правихме CrossFit тест или както там се води.
50 лицеви, 50 клека и 50 Бърпита, общо взето можеш да ги правиш в каквато последователност искаш, въпроса е да си бърз.
Аз изстрелях 50 лицеви може би за 20-30 секунди, който не вярва, има около 10 свидетели :D След това 50 клека относително бързичко, но от горните тренировки ми се посхванаха бедрата, та бърпитата по-бавно, време 3:36/или 3:37 все тая, едно от двете беше.
След това правихме 1 минута тичане, 40 сек почивка, 1 мин, 30 сек, 1 мин, 20 сек почивка, 1 мин 10 сек почивка. и на обратно после.
Горе долу добре, но левия прасец ми се схращаше, та похождах доста честичко... След това набирания а-у и това беше.
Страхотен ден !!!
Днес почивка и посещение на турнира по лег и тяга в Бяла Слатина, голям студ брахме, но пък големи гири се вдигнаха :)
Неуспешен опит на 300 лег, нов републикански рекорд на тяга 357.5 кг мисля че беше, много добри вдигания, както и много лоши де :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 11:57.
Тренировката ми ще е следобедна разходка в парка... Бахти мускулната треска имам, ако не сте виждали гипсирания робокоп как ходи, трябва да се снимам :D
казано от Madboy на 11.09.10, 11:57:
Тренировката ми ще е следобедна разходка в парка... Бахти мускулната треска имам, ако не сте виждали гипсирания робокоп как ходи, трябва да се снимам :D
Да не си направил ти рекордът на тягата вчера. :D
Когато му дойде времето, и когато на мен ми дойде музата (;
Точна дата и час не мога да ти дам обаче.
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 13:14.
Да не се опитвам да бягам с уморени крака... имам чувството, че ще ми се скъса задното бедро, и просто нямаше смисъл да предизвиквам съдбата, та си походих :)
казано от Madboy на 11.09.10, 18:22:
Баси кво е кофти да притреперваш от свръх доза кофеин :D :D :D
Колко мг?
11.09.10
18:35
казано от Madboy на 11.09.10, 18:22:
Баси кво е кофти да притреперваш от свръх доза кофеин :D :D :D
Майтап ти се вижда кофеинът на теб...
Бегом при момата с тае-бо-гиричките... или там каквото ще правите, за да го употребиш тоя кофеин!
(за всеки случай има и йохимбе, защото човек не знае в каква ситуация ще попадне!) (sun)
Около 3 часа ме държа стабилно, сега още не ми е перфектно, но е далеч по-добре от преди час :D
Не издържах и направих едно 10х10 концентрично с 10те ми кг гиричка в къщи... Чувствам се по-добре (sun)
Ако имах щанга, щях да надигам съседите с няколко повторения тяга :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 21:18.
11.09.10
21:22
дето вика един нацепен ‘’ Вечи ши в връзвам с колани на щангите за по тежку’‘, че и ти викни некой съсед за тежест :D
абе на мен тягата ми е любимото движение... сигурно за това само тя ми върви :D
И на мен ми е любимо, + че няма нужда някой да ме пази, и мога да врътна така по между другото едно мах-че, за здраве дет се казва :D
казано от Madboy на 11.09.10, 21:16:
Ако имах щанга, щях да надигам съседите с няколко повторения тяга :D
Е, тогава ще ги запознаем с моите, които си мислят че в петък съм бил отпуск и съм правил извънредна сутрешна тренировка в 10:10ч.
Да си се оплачат едни на други за да им минат гадните погледи. :D
Айде дано днес ударя 110 лег...
Айдеее....
Мнението беше редактирано от Madboy на 12.09.10 11:00.