09.04.05
10:33
какво 6те кажите за програмата за маса
ден парви гарди и рамо
ден две гръб
ден три по4ивка
ден4 крака
ден5 ръце
ден 6 и 7 почивка
не правиа то4но определени упражнениа знам 4е имам гарди отивам и правиа гарди всеки пат със разли4ни упражнения три упр.за гарди и три за рамо така е и за другите мускулни групи само крайката и гърбът със 4 . а и прасеца тренирам със гардите и със краката
09.04.05
10:48
Добра е програмата.
09.04.05
10:52
и ас така смчтам жастанижчжам се доста добре със неиа по то4но със протеин4ето на оптимум
09.04.05
13:27
корама си го тренирам три пати седмично а за рамо и грап при мен не деиства сас граб тренирам само задно рамо пробваи след набиране тяга гребане и ощте куп упр. за грб да напраищ раменни преси .а след гардите те са голяма мускулна група ама ги натоварващ по лесно шото само лежищ
09.04.05
17:33
vipmodel :wink:
много е добре и ако не прекалиш с упражнения и серий работи перфектно
Мисля че става, но ти си знаеш най-добре, щото при всеки е относително.
п.с. - може да вкараш бицепса при гърдите, а трицепса към рамото :wink:
09.04.05
22:00
Ако си новобранец рамото и гърдите не в един ден.Прави рамото с гърба.
Програма за маса,нали?
Съгражданино :D ,виж сега...ако искаш маса трябва да ядеш повече.
Трудно може някой да ти каже коя програма е за маса и коя за релеф,тъй като всичко зависи от диетата,т.е. начинът,по който се храниш.Ако приемаш 1000 калорий(приблизително) повече отколкото изразходваш - ще качваш масата,но ако имаш отрицателен калориен баланс - вече е друго!
Трябва ясно да разбереш от къде идва масата.
Дано съм ти бил полезен. :D
Сплита е добър http://www.cheesebuerger.net/images/more/bigs/c006.gif но гледай да не го развалиш с прекалено много серии и повторения (често срущана грешка)